Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Πολάκης & Μητσοτάκης έβγαλαν μαχαίρια, με αφορμή την επίσκεψη του δεύτερου στον Ευαγγελισμό



Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν τον Ευαγγελισμό οι κ.κ. Παύλος Πολάκης και Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Ν. Δημοκρατίας στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας. 

«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον «Ευαγγελισμό», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση για την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας τα ξημερώματα μέσω της προσωπικής του σελίδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τον καλεί «αντί να βρίζει, ας τολμήσει - όπως υποχρεούται - να κάνει το ίδιο».

Onmed.gr

Η Ν. Δημοκρατία ζητά από τον κ. Πολάκη, «να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που - με ευθύνη της Κυβέρνησης - συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας».

«Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευφημισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας», καταλήγει η ανακοίνωση της Ν. Δημοκρατίας.

Να σημειώσουμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αντέδρασε με οργισμένη ανάρτηση (για την επίσκεψη Μητσιτάκη) στις 4 τα ξημερώματα.

Εγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό ήρωες που ο κ. Μητσοτάκης απέδωσε στο προσωπικό του νοσοκομείου: «Οταν έκλεινε ο Άδωνις 4 νοσοκομεία και έδιωχνε 2.500 γιατρούς απο την πρωτοβάθμια, (τοτε ντε που ήσουν υπουργός διοικητικής ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;;

Αλλαξε image maker απο γκρεμό σε καταστροφή σε παει.....(πάντα γύρω απ το Κολωνάκι βεβαια είτε για καφέ είτε για εφημερία )».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου