Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΟΗΕ: Εξαπλάσιος ο αριθμός των μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα σεσχέση με πέρυσι

PROTOTHEMA.GR - 
Οι αριθμοί έχουν αυξηθεί δραματικά

Πάνω από 42.000 άτομα, στην πλειοψηφία τους πρόσφυγες, έχουν φτάσει στη χώρα μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του 2015

Ο αριθμός των μεταναστών που φτάνουν στα νησιά της Ελλάδας είναι έξι φορές μεγαλύτερος από την περσινή χρονιά, αυξάνοντας την πίεση στις υπηρεσίες της χρεωμένης χώρας, επισήμανε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών την Παρασκευή.
Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, πάνω από 42.000 άτομα, στην πλειοψηφία τους πρόσφυγες, έχουν φτάσει στη χώρα μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του 2015 ενώ αποτελούν μέρος ενός ολοένα και αυξανόμενου κύματος που ρισκάρει το επικίνδυνο ταξίδι από τη Βόρεια Αφρική στην Ευρώπη. 

«Οι αριθμοί έχουν αυξηθεί δραματικά, ιδίως στην Ελλάδα όπου ο καθημερινός μέσος όρος αφίξεων είναι 600 άτομα την ημέρα. Όσο για το μέλλον, περιμένουμε αυτός ο ρυθμός να διατηρηθεί αν όχι και να αυξηθεί», είπε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες την Παρασκευή, επισημαίνοντας ότι η μεσογειακή χώρα δεν έχει τους πόρους που απαιτούνται για την αντιμετώπιση αυτής της ανθρωπιστικής κρίσης.

4 σχόλια:

  1. ''Πρώτη φορά αριστερά'' : αυτός ήταν ανέκαθεν και βεβαίως παραμένει ο ρόλος αυτός της,κατά ομολογία της,διεθνιστικής,άρα αντεθνικής-ανθελληνικής αριστεράς.Μόνο που σήμερα η αριστερά κουβαλώντας το ιδεολόγικό αυτό ''κουσούρι'' του διεθνισμού παίζει,ενδεχομένως σε πολλές περιπτώσεις,άθελά της το παιχνίδι της Νέας Τάξεως Πραγμάτων,που είναι η αποδόμηση-εξαφάνιση των Εθνών-Κρατών για να είναι έτσι απολύτως ελεγχόμενοι οι μιγαδοποιημένοι λαοί.
    Βεβαίως δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και τον επίσης εξίσου σκοτεινό ρόλο της φιλελεύθερης Νέας Πασοκοδημοκρατίας που ''έστρωσε το χάλι'' προς την εθνική κατάστροφή !
    Βεβαίως προς χαρά όλων αυτών κατατέθηκε χθες στη βουλή το προσχέδιο του νέου νόμου προς απόδοση ιθαγένειας,όχι απλώς υπηκοότητας, για τους ήδη υπάρχοντες αλλοδαπούς στη χώρα,λαθραίους και μη ! Ο νέος νόμος προβλέπει ακόμη λιγότερα κριτήρια για απόκτηση ιθαγενείας σε σχέση με τον αντισυνταγματικό(απόφαση ολομελείας ΣΤΕ) προηγούμενο επάρατο ''λαθρονόμο'' Ραγκούση 3838/2010 !
    Συμπερασματικά ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Η ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ".
    ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ.
    Ο ελληνισμός έζησε πάρα πολλά στην μεγάλη ιστορία του, τουρκοκρατία,γερμανική κατοχή...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ...ακριβώς διότι πατώντας στις ''ευαίσθητες χορδές'' του περί δήθεν ''ανθρωπισμού'' τον μπερδεύουν κατευθύνοντάς τον στην...ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΦΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΝΩΝΥΜΟ"ΘΑ ΞΑΝΑΧΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ..

      Διαγραφή
    2. Κανένας δεν αμφιβάλλει ότι ο άνθρωπος είναι άνθρωπος...
      Αμφιβάλλει όμως για τον ''ανθρωπισμό'' σας τον οποίο χρησιμοποιείτε για να αφανίσετε το ελληνικό έθνος !...τα υπόλοιπα ''για τους λαούς κλπ'' είναι ένα χιλιοειπωμένο μαρξιστικό απεχθές παραμυθάκι.
      Τώρα όσον αφορά τα περί ''φιδιών'' αυτά σίγουρα τα βλέπεις στον ανθελληνικό σου καθρέφτη...και μην χαίρεστε τόσο διότι...ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ !!!

      Διαγραφή
  2. εχεις απολυτο δικιο, φιλε μου. οι ανθρωποι ειναι ολοι ανθρωποι αλλα προηγουνται στην ελλαδα οι ελληνες, στην ιταλια οι ιταλοι κοκ.
    στη χωρα της τασιας κ της ψευτοαριστερας, ας βουλιαξουν ολα κι ας μεινουν οι καφροι στην ελλαδα...για μας δεν υπαρχει τοποος

    ΑπάντησηΔιαγραφή