Σελίδες

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Δημοσιεύτηκε η απόφαση για τον διορισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ

Δημοσιεύτηκε η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, με την οποία ορίζεται το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού και απομακρύνεται το προηγούμενο.

ΙΑΤRONET

Σε ισχύ είναι η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού για τη νέα σύνθεση του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

Τη θέση του προέδρου, που είναι πλήρους απασχόλησης, καταλαμβάνει ο νευρολόγος – ψυχίατρος Ευάγγελος Καφετζόπουλος (φωτό).

Αντιπρόεδρος είναι ο επίσης ψυχίατρος Δήμος Φωτόπουλος, ο οποίος αναπληρώνει τον πρόεδρο όταν αυτός απουσιάζει. Η θέση του είναι μερικής απασχόλησης.

Μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι οι εξής:

Γεώργιος Σταματόπουλος (αναπληρωτής πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών), με αναπληρωματικό μέλος τον Παναγιώτη Κουμπούλα.
Θωμάς Υφαντής (ψυχίατρος), με αναπληρώτρια την πνευμονολόγοΧρυσούλα Μπότση.
Σωτήριος Λαϊνάς (ψυχολόγος, διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), με αναπληρώτρια την πολιτική επιστήμονα Ηρώ Ζαβογιάννη.
Νικόλαος Χαμτζούδης (δικηγόρος), με αναπληρώτρια τη δικηγόροΑθηνά Βερροίου.

Παραιτήσεις

Με την ίδια απόφαση του κ. Ξανθού, γίνεται γνωστό ότι παραιτήθηκαν ο τέως πρόεδρος και ο αναπληρωτής του (Μιχάλης Κατρίνης και Ιωάννης Διακογιάννης), ο τέως αντιπρόεδρος Γεώργιος Μακριδάκης και η αναπληρώτριά του Αποστολία Νικητοπούλου.

Απομακρύνεται, επίσης, ο Γεώργιος Κανέλλος, επειδή δεν διατηρεί πλέον τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών με την οποία ορίστηκε στο συμβούλιο.

Απομακρύνονται η Ελένη Τσάγκαρη (αναπληρωτής Αλέξιος Βασιλείου), η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου (αναπληρωτής, Ευστάθιος Ρεστέμης) και Δημήτριος Παπαθεοδωρόπουλος (αναπληρώτρια Σοφία Νέτα).

Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου