Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Τι θα βλέπουν τοιχοκολλημένο οι ασθενείς στα διαγνωστικά κέντρα από τις 10 Ιουνίου και μετά!


Αποφασισμένοι είναι οι εργαστηριακοί γιατροί και τα διαγνωστικά κέντρα να προχωρήσουν σε λουκέτα από τις 10 Ιουνίου και μετά, με τη συμπαράσταση και τον ιατρικών Συλλόγων, εάν ο υπουργός Υγείας ή ο ΕΟΠΥΥ δε δώσουν άμεσα λύση στα αιτήματα του κλάδου.

Οι εργαστηριακοί γιατροί και τα διαγνωστικά κέντρα ζητούν να αρθεί το μέτρο των υποχρεωτικών εκπτώσεων και επιστροφών που φθάνει και το 70% των εισοδημάτων των επαγγελματικών με αποτέλεσμα πολλά διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια να βρίσκονται ένα βήμα πριν την χρεωκοπία. Δείτε ΕΔΩ το τελεσίγραφο προς τον υπουργό Υγείας: «Διαγνωστικά κέντρα προς υπουργό Υγείας: Ραντεβού έως 5 Ιουνίου και μετά λουκέτα επ’ αόριστον! Δείτε όλη την επιστολή»

8 σχόλια:

  1. 1.Ας περιμένουμε να δούμε πόσοι θα κλείσουν τα εργαστήρια τους.
    Πιθανώς,όσοι συμμετέχουν και στις απεργίες...
    2.Αν δεν σας αρέσει,διακόψετε τις συμβάσεις σας.
    Αλλιώς,θα πάτε φυλακή,και θα φάτε και πρόστιμο.
    3.Υπαρχει και το εξωτερικο,για να μεγαλουργήσετε.
    Ο πολιτης δεν πρέπει να φοβάται,τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ BLOG.ΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Θα μας κλ...... τα ......, συκοφανΤακη 3.23! Θα κυνηγήσετε απεργούς προεκλογικα? 53% ο Κούλης! Άντε και περαστικά συριζωα! Η χαριστική βολή από τους γιατρούς που τόσο λοιδορησατε !

      Διαγραφή
    3. Ο πολίτης 3.23 το μόνο που έχει να φοβάται ειναι η Αριστερα της καταραμένης αγραμματοσυνης και φτωχολογιάς, ουστ αγράμματοι.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΏΣΕΙ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΝΤΑΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΚΑΠΟΤΕ. ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ 95%... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για 3 μέρες;;;
      Το 4ημερο του Αγ.Πνευματος,πιο πολύ καιρό κρατάει από την απεργία.
      Άσε που οι περισσότεροι ιατροί θα εκμεταλλευτούν τον χρόνο για διακοπες.
      Επίσης,για να δούμε πόσοι θα απεργήσουν πάνω από 1-2 μέρες.
      Τέλος,όταν αθετεί κάποιος αυτό που έχει υπογράψει,τιμωρείται από τον νομο.
      Το πρόστιμο και οι κυρώσεις θα το επικροτήσει ο λαός,τα χρήματα θα πάνε στον φτωχό λαό.
      Οποιος δρν θέλει,διακόπτει την σύμβαση.
      Έχετε κότσια;

      Διαγραφή
    2. Η ......δεκάρα που φάγατε ΣΥΡΙΖωον 3.23 σας χτυπησε στο κεφάλι!

      Διαγραφή
  3. Πολ.... το επαιξες πολυ ωραια τον εκβιασμο γιατι βρηκες εδαφος απο κακομοιρηδες και εβγαινες και ελεγες σας εχω και αλλες τετοιες μπουρδες που δεν αρμοζουν σε ενα πολιτικο και υπουργο και προπαντων σε ανθρωπο που ασχολειται με την υγεια.Αν ειχες την τολμη θα εβαζες πλαφον σε καθε ασφαλισμενο η σε καθε διαγνωστικο και δεν θα μας επαιρνες το Clow back kai το rebate τοσο ξεδιαντροπα και ληστρικα ...η τρυπα που ανοιξες για μας θα σε φιλοξενισει . Ασε τις απειλες λοιπον και αν σου κρατανε τα ποδια εβγα σε δημοσιο διαλογο στην τηλεοραση να μας αντιμετωπισεις να μαθει και ο απλος κοσμος ποιος φταιει για ολα αυτα .Εχουμε τυπωσει ολα τα clowback και θα τα μοιρασουμε στους πολιτες γιατι ειναι τοσο απιστευτα που τους τα λεμε και γελανε δεν τα πιστευουν με τιποτα .Αυτα λοιπον και φερσου μια φορα ΑΝΤΡΙΚΙΑ μονο ΜΙΑ .Τα παντελονια και το μουστακι δεν σε κανουν αντρα πιστεψε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή