Σελίδες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΚΕΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 700 γιατρούς – Μέχρι πότε οι ενστάσεις

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις προσλήψεις γιατρών στα ΚΕΠΑ

HR

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 700 γιατρούς που θα στελεχώσουν τα ΚΕΠΑ.

Αναλυτικότερα η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του Φορέα (www.efka.gov.gr), στη θεματική ενότητα Διαγωνισμοί :

(α) ο Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων με φθίνουσα σειρά κατάταξης ανά ειδικότητα και

(β) ο Πίνακας Αποκλειομένων,

Κατά των πινάκων, οι αιτούντες έχουν προθεσμία υποβολής ένστασης δέκα (10) ημερών ήτοι από 17/06/2024 έως και 26/06/2024 και ώρα 15:30.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.efka.gov.gr/aitisi-esi.

Τα ΚΕΠΑ στελεχώνονται

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ η εκδήλωση ενδιαφέροντος των ιατρών στην πρόσκληση που είχε αναρτηθεί υπήρξε εντυπωσιακή, γεγονός που προοιωνίζει την επιτάχυνση στις διαδικασίες πιστοποίησης και την μείωση στο ελάχιστο των χρόνων ανταπόκρισης στα αιτήματα πιστοποίησης και στις κατ’ οίκον αξιολογήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι σύμφωνα με την πρόκληση ο αριθμός του γιατρών που πιστοποιούν την αναπηρία στο ΚΕ.Π.Α υπερδιπλασιάζεται και από 500 που είναι σήμερα, με την ένταξη άλλων 700, θα φθάσει τους 1.200.

Παράλληλα, αυξάνεται και ο αριθμός των ειδικοτήτων, καθώς για πρώτη φορά -από τότε που δημιουργήθηκαν τα ΚΕ.ΠΑ. το 2011- στις Επιτροπές θα ενταχθούν, παιδίατροι, αναπτυξιολόγοι και παιδοψυχίατροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου