Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Γέφυρες συνεργσίας στη συνάντηση εργασίας ΚΕΤΕΚΝΥ με ΕΛΣΤΑΤ

Συντάκτης: Virus

Γέφυρες συνεργασίας αναπτύχθηκανμεταξύ ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ και ΕΛΣΤΑΤ σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μάϊου 2024. Επιδίωξη είναι η σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας των δύο οργανισμών στο άμεσο μέλλον.

Στην συνάντηση συμμετείχαν: ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), Αθανάσιος Θανόπουλος, ο πρόεδρος του Κέντρου Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών (ΚΕΤΕΚΝΥ) – Ελληνικού Ινστιτούτου DRG, Παντελής Μεσσαρόπουλος, τα στελέχη ΕΛΣΤΑΤ Βασιλική Μπενάκη, Γεωργία Παναγοπούλου και Θεανώ Τυφοξύλου, ο Κωνσταντίνος Χαλκιάς, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. του ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ και τα στελέχη ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ, Μερόπη Αθανασά, Παναγιώτα Σιδέρη και Ευγενία Χριστοπούλου.
Στο πλαίσιο προέκυψε η προοπτική της στενής συνεργασίας των δυο οργανισμών σε επίπεδο ανάλυσης διαθέσιμων δεδομένων στον Τομέα της Υγείας. Έμφαση δόθηκε στη σημασία της συλλογής, επεξεργασίας και δημοσίευσης από την ΕΛΣΤΑΤ πρόσφατων χρονικά στοιχείων, η οποία έρχεται να συμπληρώσει την επιστημονική έρευνα με τα πιο σύγχρονα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου