Σελίδες

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ο ΕΟΠΥΥ ζητά γραπτές εξηγήσεις από ορισμένους συναδέλφους

Ορισμένοι συνάδελφοι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ έλαβαν το κάτωθι e-mail και οφείλουν να απαντήσουν εντός 3μέρου.


Σας το παραθέτω :

Μετά από έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ, διαπιστώθηκε πως έχετε εξαντλήσει το μηνιαίο πλαφόν των 200 επισκέψεων ΕΟΠΥΥ, εντός των πρώτων ημερών του Ιουνίου 2014. 
Παρακαλούμε όπως, εντός 3μέρου, μας απαντήσετε στο e-mailpresident@eopyy.gov.gr, στα κάτωθι ερωτήματα: 


1) Ποιό είναι το ακριβές ωράριο λειτουργίας του Ιατρείου σας, γενικά και ειδικά , ως συμβεβλημένος Ιατρός του ΕΟΠΥΥ; 
2) Πόσους ασθενείς συνολικά εξετάζετε ημερησίως και πόσο χρόνο αφιερώνετε για την Ιατρική εξέταση κάθε ασθενούς, συμβεβλημένου με τον ΕΟΠΥΥ, κατά μέσο όρο; 
3) Τι ποσοστό, χρονίων πασχόντων ασθενών, παρακολουθείτε; 
4) Λειτουργεί στην περιοχή σας Κέντρο Υγείας ή Μονάδα ΠΕ.ΔΥ ή άλλη δημόσια δομή, με Ιατρούς αντίστοιχης ειδικότητας;
5) Έγιναν όλες οι επισκέψεις που καταχωρήθηκαν, με την φυσική παρουσία των ασθενών;
6) Τι πληθυσμιακή κοινότητα, πιστεύετε ότι καλύπτετε;

7 σχόλια:

  1. Εγώ θα του απαντούσα : έχω κάνει εξάσκηση 20 χρόνια στο ΙΚΑ που μας φορτώνατε 25 με 30 άτομα την ημέρα και μας πίνατε το αίμα , χωρίς να μπορούμε να πάμε ούτε για κατούρημα, κωλομπαταχτσίδες. Πληρώστε πρώτα αυτά που χρωστάτε απο το 2011 και μετά κάντε κρίσεις.
    Αλλά εμείς φταίμε τα γίδια που μας ξεφτιλίζετε αφού σαν λιγούρηδες χορεύουμε όπως μας βαράτε το ντέφι ! ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ : ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού στο ΙΚΑ σας έπιναν το αίμα κλπ κλπ, γιατί καθίσατε και "κάνατε εξάσκηση" για 20(!!!!!!!) ολόκληρα χρόνια; Τελείωσε το πάρτυ με τις φαρμακευτικές κλπ κλπ; Ή μήπως τότε πλήρωναν στην ώρα τους; Ας το παραδεχτούμε, τρώγαμε καλά τότε...

      ΥΓ: Είχα σύμβαση με ΤΕΒΕ, τότε, τα χρόνια τα "καλά". Αφού γέμιζε η τσέπη μου με ΤΕΒΕ και τις εικονικές επισκέψεις του ΔΗΜΟΣΙΟΥ (περί τις 4000 € σύνολο, με σημερινά δεδομένα), μετά είχα και τα δωράκια μου από τις φαρμακευτικές (θυμάστε, τότε που έδιναν 10-13 € για στατίνες και 6-8 € για πραζόλες, συν καρνιτίνες, αντιβιώσεις κλπ κλπ). Μην είμαστε και αχάριστοι. Να φωνάζουν οι νέοι το δέχομαι, όχι όμως και εμείς...

      κλπ κλπ κλπ...............................

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ ότι εμείς φταίμε.
      Δευτέρα 2 Ιουνίου Καρδιολόγος στη Β.Ελλάδα στις 2 το μεσημέρι εξέτασε 148 ασθενείς!!!!!!!!
      Τετάρτη προ τριετίας περίπου έγινε συνάντηση 5 Ειδικών σε πόλη της Β. Ελλάδας και συμφώνησαν να μην κάνουν σύμβαση. Την Παρασκευή τα ονόματα δύο απο αυτών ήταν στην λίστα μας τους συμβεβλημένους!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ατυχες το παραδειγμα Στο ικα δεν επαιρνεσ δεκαρικο για καθε ασθενη, δεν ειχες γραμματεα να συνταγογραφει γιασενα και εσυ εκανεσ διακοπες Στο ικα τους εξεταζες σε ενα μηνα και πενταωπο καθημερινα και εξεταζεσ και πεντακοσιους το μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λες αλλά και τότε δεν βγαίνουν τα νούμερα. Εδώ πλαφοναρουν στις 5 ημέρες. ..60 άτομα όταν το πλαφόν ήταν 300. πως να μη μας κουνιέται ο κάθε υπουργός όταν και εμείς είμαστε λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 500 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ 500 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ;Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ PARTY.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΑ ΕΧΕΙ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Η ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι γιατροί του ΙΚΑ φταίνε για όλα!
    Γιατί τόσο μένος;
    200 "προνομιακές" επισκέψεις έχουν οι απολυμένοι γιατροί του ΙΚΑ, με τον ΕΟΠΥΥ από 1 Ιουνίου.
    Όταν οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ είχαν όριο τις 400 επισκέψεις (12/2013 έως 3/2014) και το κάλυπταν σε 5 μέρες, δεν κουνιόταν φύλλο!!!
    Τότε η κρατική προπαγάνδα το εμφάνιζε σαν "καλύτερη και ποσοτικότερη" εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ από τους συμβεβλημένους συγκριτικά με τα πολυιατρεία του ΙΚΑ!!!
    Το πως ροκανίζανε το πλαφόν των 400 επισκέψεων σε 5 ημέρες, ούτε κουβέντα!
    Σήμερα που το συμφέρον της κρατικής προπαγάνδας εξυπηρετείται με συμβάσεις τύπου ΟΑΕΕ, η λάσπη θα αγγίξει πρώτα τους συνήθεις υπόπτους (ιατρούς ΙΚΑ) και στη συνέχεια τους νεροκουβαλητάδες του συστήματος (συμβεβλημένους)...
    Πρέπει να ενεργήσουμε ενωμένοι και μαζικά!
    Όχι στις παγίδες του συστήματος, όχι στο διαίρει και βασίλευε!
    Όχι σε εξαθλιωμένες συμβάσεις πείνας.
    Δεν παίζουμε άλλο με την αξιοπρέπεια μας.
    Φτάνει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή