Ο κ. Γεωργιάδης με σημερινές του δηλώσεις ζητά συγνώμη από τον κ. Σαμαρά, επειδή επέδειξε απέναντί του άθλια συμπεριφορά μετά την απομάκρυνση του από τη θέση του υπουργού Υγείας. Απεναντίας ο κ. Γεωργιάδης δε νιώθει καμιά ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες για το κατάντημα στο οποίο οδήγησε ο ίδιος και η πολιτική της κυβέρνησης το δημόσιο σύστημα υγείας.
Δυστυχώς, οι δηλώσεις του κ. Βορίδη ότι θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με τον προκάτοχό του δε δίνουν καμιά αισιοδοξία πως οι πολίτες θα μπορούσαν να προσδοκούν κάτι καλύτερο.
Αν δεν αλλάξει η ροή των πραγμάτων πιθανόν η επόμενη έρευνα του ευρωβαρόμετρου μας κατατάσσει στην επίζηλη θέση της τελευταίας χώρας ως προς την ικανοποίηση των πολιτών της από το σύστημα υγείας!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου