Σελίδες

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

«Στόχος της κυβέρνησης η ενθάρρυνση του ιατρικού τουρισμού», λέει ο Μάκης Βορίδης



Ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης

Η ενθάρρυνση του ιατρικού τουρισμού αποτελεί στόχο του υπουργείου Υγείας, δήλωσε ο υπουργός Μάκης Βορίδης μιλώντας στο πολυθεματικό συνέδριο για τις «νέες τεχνολογίες στην Ιατρική και τον Ιατρικό Τουρισμό», που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός εξήγγειλε ότι προωθούνται προς ψήφιση, μέχρι τον Σεπτέμβριο, διατάξεις με τις οποίες αντιμετωπίζονται γραφειοκρατικές αγκυλώσεις για την προσέλκυση ξένων ασθενών. 

Τόνισε ότι «ο τομέας της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι ο κατ' εξοχήν τομέας που ενδείκνυται για ιατρικό τουρισμό» στην Ελλάδα, διότι «το θεσμικό μας πλαίσιο είναι πληρέστερο και πιο προοδευτικό από το αντίστοιχο άλλων χωρών της Ευρώπης». 

Οι ομιλητές τόνισαν ότι η ανάπτυξη και χρήση στην Ελλάδα των νέων τεχνολογιών στην ιατρική και η υψηλού επιπέδου εξειδίκευση των ελλήνων ιατρών θέτουν τις βάσεις για την δημιουργία ρεύματος ιατρικού τουρισμού στη χώρα, με τόνωση της εθνικής οικονομίας.

TA NEA

1 σχόλιο:

  1. Οταν ο εοπυυ ειναι Ακομα Κλειστο Club! Και δεν μπορει να συμβληθει ελευθερα οποιος/α γουσταρει που θα βρει γιατρο ο πολιτης, και ο τουριστας....και καθε ανθρωπος σε αυτη τη χωρα?
    Μπαγλαμαδες ε μπαγλαμαδες με αυτον τον ιατρικο τουρισμο, ποιος γιαπι σαλτανατζης σας εμαθε αυτες τις μπουρδες.
    Οταν δεν εχεις πανεθνικο δικτυο με συμβεβλημενους ολους τουςιατρους της χωρας, το φως στο βαθος του τουνελ ειναι το τρενο του τουρκικου ιατρικου τουρισμου που ερχεται να σας πατησει.
    Αντε βολεψτε παλι τα 4000 κομματοσκυλα και βυσματα, στο πεδυ σας και μην ανοιγετε τις πορτες του εοπυυ.....δε χρειαζεται πια....
    Ετσι με αυτα τα μυαλα....θα τον αγορασει και αυτον το ιατρικο μαλλ της γειτονιας σας ακα ιδιωτικα ξενα φυσικα, κονσορτζιουμ, οπου θα εχει μεσα γιατρους και οχι βυσματα γλειφτες κομματοσκυλα....
    Ωραια φαγατε τον καιρο του ΙΚΑ......δε θα περασει το ΣΔΟΕ, να ελεγξει ολων σας τις αγορες και τις καταθεσεις τη τελευταια εικοσαετια?
    Μιλατε κιολας μερικοι, ακομα αντι να λουφαξετε....αλλα για να δουμε ρε γιατραρες......ποσοι εισαστε καθαροι......για να μιλατε για δικαιωματα και αγωνες.
    Ασ περασει ενα σδοε σε ολα τα γιατρουδακια του ικα και του εσυ να ξεβρωμισουμε, να παρουμε και κατι πισω για την υγεια. Αριστεροδημοκρατοπασοκοδεξιοσκυλα ολα σας....και σεις του συριζα,ανελ,πρασινοποταμακι,χρυσαβρωμοαυγα κλπ σκυλια του συστηματος μη ξερογλειφεστε
    Μπορει να ψαχνουμε με κυαλια, τιμιους ανθρωπους να ασχοληθουν με τα κοινα αλλα θα τους βρουμε, και τοτε θα εχουμε και στην υγεια ξανα πισω τη χαμενη μας ανθρωπια!
    Στις ισλαμικες χωρες παντως στους κλεφτες.....τα κοβουν τα χερια....να το θυμαστε οσοι ζητατε επισκεψη ακομα και ειστε στον εοπυυ...
    Αλλιως να επιστρατευτουν ολοι οι γιατροι και νοσηλευτες της χωρας, και να μετα τεθουν με φυλλο πορειας εθελοντικα στην αρχη σε ολη τη χωρα, και μετα τις μπουρδες περι ιατρικου τουρισμου....οταν ολοι εχετε μαζευτει σα τις ακριδες αθηνα και θεσνικη...εμεις που ειμαστε αθηναιοι και θεσσαλονικεις φυγαμε....εσεις ολοι γιατρουδακια της επαρχιας τι συνωστιζεστε στην αθηνα?...ποια καριερα και κουραφεξαλα.....τα γεροντακια στην επαρχια και στα νησια ποιος θα τα φροντισει....ξεχασατε ολοι τον ορκο σας, με τις μερτσεντες τα πενταστερα συνεδρια, και το βυσματοικα σας...και θα το πληρωσετε ακριβα....
    Οποιος/α θελει να ξυπνησει, ας παει μια βολτα το καλοκαιρι απο ενα αγροτικο ιατρειο, η σε ενα περιφερειακο νοσοκομειο....και ας αναλογιστει ποσο τον χρειαζεται η ιδιαιτερη πατριδα του,κι αν δεν εχει ας παει σε ενα νησακι που δεν εχουν γιατρο.....πρεπει δλδ να σας το επιβαλλει ενας καραβανας για να γινετε γιατροι και ανθρωποι?
    Αντε πια με τις κλαψες με το ικα και τον εοπυυ σας λοιπον.....αρκετα φαγατε.....αντε σε κανα νησι...χαραμοφαηδες! Βασιλιαδες θα σας εχει η τοπικη κοινωνια, μη ξεγιελιεστε με το τυρακι της καριερας, τη φακα δε την βλεπετε?
    Ο ιατρικος τουρισμος δε γινεται μονο με μασατζουδες ξενοδοχεια και βλαχογιαπηδες, θελει ιατρους και νοσηλευτες πρωτα, χαρυ ποτερ!, σε ολη τη χωρα....δε γινεται ιατρικος τουρισμος με τον καθε σουβλατζη που θελει να φτιαξει κλινικη για τουριστριες στο ανω παρταλι....γιατι ξερει τη μαιρη τη πασοκα πουξερει τη σουλα τη δεξια που ξερει που ρουφαν τα εσπα.....για απατεωνιες...
    Δωστε ρε το εσπα στους ιατρους και οχι στους απατεωνες σαλτανατζηδες με καθε ιδεα απατεωνια...πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή