Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΕΕΚΕ: Νέος τρόπος υποβολής παραπεμπτικών


Δελτία Τύπου

Προς ΕΟΠΥΥ 
Υπόψη Τμήματος Εκκαθάρισης-Πληροφορικής
Κοιν.: Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ

Αθήνα, 12/8/2016

Θέμα: Νέος τρόπος υποβολής παραπεμπτικών

Αξιότιμοι κύριοι,
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στους ιατρούς η υποβολή των πράξεων θα γίνεται ανά ημέρα εξέτασης και με αλφαβητική σειρά.

Από μέλη μας ετέθη το ερώτημα του τι θα ισχύει σε περίπτωση ασφαλισμένων που το όνομά τους αποτελείται από λατινικούς χαρακτήρες (υπήκοοι χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τρίτων χωρών που είναι ασφαλισμένοι στην Ελλάδα και έχουν ΑΜΚΑ). Λόγω του επείγοντος του θέματος και επειδή πρέπει να υποβληθεί η δαπάνη του Ιουλίου προτείνουμε τα παραπεμπτικά ασθενών με ονόματα με λατινικούς χαρακτήρες να υποβάλλονται μετά την λίστα των ασθενών με ελληνικούς χαρακτήρες και να ισχύει και εκεί η ανάλογη αλφαβητική σειρά.
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας

Φ.Ν. Πατσουράκος Δημόπουλος Βασίλειος

3 σχόλια:

  1. αυτο ειναι το μεγα ερωτημα;;;α ρε καταντια.αντι να τους παρουμε με τις πετρες.....ποσο πιο χαμηλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συνάδελφε
    Σίγουρα αυτό δεν ειναι το μέγα ερώτημα μπροστά σε όσα τραβάμε.Ειμαστε υποχρεωμένοι όμως να θέτουμε κάθε ερώτημα στην ηγεσία κάθε φορέα οταν μας το θέτουν μέλη μας.Ιδιως μάλιστα αν εξαιτίας τέτοιων προβλημάτων να μην μπουν δηλαδή στην σωςτη Θέση παραπεμπτικά μπορεί να περικοπούν δαπάνες στον έλεγχο όπως γινεται τώρα γιατί λείπει μια υπογραφή ή γιατί η υπογραφη ειναι έξω απο το κουτάκι που εχει οριστεί.Τελος νομίζω ότι η Ενωση μας εχει δώσει αγώνες για επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν με ΕΟΠΥΥ,ΥΥ,ΗΔΙΚΑ κλπ και ανεξάρτητα αποτελεσμάτων θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για κάθε μικρο και μεγάλο πρόβλημα που ανακύπτει για το συμφέρον όλων μας.Στην διάθεση σας το τηλέφωνο μου για κάθε παράπονο και πρόταση γιατί κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν ειναι αλάθητος.
    Φ.Ν.Πατσουρακος
    Πρόεδρος ΕΕΚΕ
    Τηλ.6944312550

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΩΝ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή