Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΠΑΤΡΑ: Μπαράζ καταγγελιών και δημοσιευμάτων για σύμβουλο του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ! Ποιος τον διόρισε;



Είναι πρώην γιατρός του ΙΚΑ, έχει πρόσβαση ακόμη και σε απόρρητες πληροφορίες του οργανισμού και το όνομά του δεν υπάρχει σε κανένα ΦΕΚ! To ρεπορτάζ είδε το φως της δημοσιότητας από τον «Μικροπολιτικό» των Νέων αλλά και το parapolitika.gr.


Εκκωφαντικοί είναι οι ψίθυροι στους διαδρόμους του ΕΟΠΥΥ για τον άτυπο σύμβουλο του αντιπροέδρου, ο οποίος μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στο κτίριο, συμμετέχει στις συσκέψεις και φαίνεται να έχει πρόσβαση ακόμη και σε απόρρητες πληροφορίες.

Το όνομα του πρώην γιατρού ΙΚΑ νυν συνταξιούχου δεν έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ ούτε σε άλλο κυβερνητικό έγγραφο. Παρά ταύτα η καθημερινή του παρουσία δηλώνει ότι αποτελεί το δεξί χέρι του αντιπροέδρου! Μάλιστα η σχετική είδηση είχε δημοσιευθεί και σε τοπικά sites.

Αρκετοί ωστόσο είναι αυτοί που έχουν θορυβηθεί εξαιτίας του “γκρίζου” βιογραφικού του. Το όνομα του γιατρού έχει συνδεθεί κατά το παρελθόν με τη βιομηχανία μαϊμού επιδομάτων και συντάξεων αναπηρίας, καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος των σχετικών επιτροπών του ΙΚΑ. Χωρίς βέβαια να έχει αποδειχθεί κάποια σχέση του με όλα αυτά. Ωστόσο έχει έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς γιατρούς αλλά και λειτουργούς του δημοσίου τομέα υγείας, με μηνύσεις και άλλες αντιδικίες. Μάλιστα τελευταία κάθισε και στο σκαμνί για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος συναδέλφων του αλλά και γνωστού υπαλλήλου του ΙΚΑ.

Τα ερωτήματα είναι πολλά: Γνωρίζει ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ τις σήμερα που συνοδεύουν το παρελθόν του; Αν έχει γνώση επί αυτών, τότε ποιος του τον σύστησε; Και άραγε με ποια ιδιότητα βρίσκεται εκεί;

4 σχόλια:

  1. Πατε καλα ρε παιδια?δεν φτανει που εργαζετε ενας ανθρωπος δωρεαν.και τι χαζες ερωτησεις ειναι αυτες του στυλ ποιος τον διορισε?Ο υψιστος βασιλειας του εοπυυ επιβαλετε να εχει οποιον θελει για δεξι χερι,νταξει το αριστερο του το ξερουμε..ο δον παμπλο πολακις.
    Δικο του το μαγαζι και θα κανει οτι θελει..αντε μην μας θαψουν τρια μετρα κατω απ το χωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τώρα να μην δώσει λογαριασμό ο Γεωργακόπουλος ποιον θα έχει να σουλατσάρει στον ΕΟΠΥΥ και να κάνει κουμάντο στα λεφτά των ασφαλισμένων..."Γκρίζα" βιογραφικά και αηδίες...Ο "βίος και η πολιτεία" του συγκεκριμένου ατόμου είναι γνωστή στην Πάτρα και τον ξέρουν και οι πέτρες...Αλλά ο Αντιπρόεδρας κάνει ότι γουστάρει...Κακό του κεφαλιού του...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ...ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ -ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ- Ο ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ "ΠΑΝΕ ΣΦΑΙΡΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το όνομα αυτού? δεν κάνει να το ξέρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργος Σιέμπος... έχει δημοσιευθεί απ' όταν τοποθετήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή