Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Αναζητούνται ακόμη 2360 οικογενειακοί γιατροί για νέες συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ! Διχασμένοι οι γιατροί

Παρασκευή 13 Ιούλιος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Μόλις…2360 οικογενειακούς γιατρούς αναζητά ο ΕΟΠΥΥ για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους του., γιατροί οι οποιοι θα πρέπει να υπογράψουν τις νέες τροποποιημένες συμβάσεις.

Άλλωστε όπως λένε έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr μέχρι σήμερα με βάση την τελική καταμέτρηση, έχουν υπογράψει σύμβαση 470 Παθολόγοι, Γενικοί Γιατροί, Παιδίατροι ενώ η λίστα πρέπει να περιλαμβάνει 2830.

Πρόκειται για το 16,6% του συνολικού αριθμού των απαιτούμενων συμβάσεων με συνέπεια υπουργείο Υγείας και ΕΟΠΥΥ να πρέπει να καλύψουν άλλο…83,4%!

Βέβαια οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν στους όρους των συμβάσεων – και όχι στις αμοιβές– είναι άγνωστο εάν μπορούν τελικά να προσελκύσουν άλλους 2360 οικογενειακούς γιατρούς. Διαβάστε ΕΔΩ τις τροποποιήσεις των συμβάσεων που θα γίνουν: «Αλλάζουν οι συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ για τους οικογενειακούς γιατρούς την τελευταία στιγμή! Τι καταργεί»

Οι αλλαγές άλλωστε αφορούν κυρίως στα ωράρια που θα πρέπει να ακολουθούνται στα ιδιωτικά ιατρεία των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ, ενώ καταργούνται και οι υποχρεωτικές κατ οίκον επισκέψεις που θα γίνονται δωρεάν.
Μοιρασμένοι οι γιατροί για τις αλλαγές στις συμβάσεις

Πάντως οι τροποποιήσεις που ανακοινώθηκαν στις συμβάσεις από το υπουργείο Υγείας φαίνεται ότι δίχασαν τους γιατρούς. Και αυτό διότι οι Γενικοί Γιατροί μέσω της ΕΛΕΓΕΙΑ είδαν με καλό μάτι τις αλλαγές, θεωρώντας ότι οι περισσότερες κόκκινες γραμμές που είχαν τεθεί καταργήθηκαν από τη σύμβαση όπως αναφέρει ο Γραμματέας της ΕΛΕΓΕΙΑ Ευάγγελος Φραγκούλης.

Από την άλλη όμως Παθολόγοι και Παιδίατροι θεωρούν πως είναι προσχηματική η αλλαγή αφού επί της ουσίας στις αμοιβές και στις δεσμεύσεις του κλάδου δεν αλλάζει κάτι.

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ) όπως αναφέρει η Πρόεδρος της Ένωσης Άννα Μαστοράκου, μελετά τις αλλαγές και αφού εξετασθούν όλα τα δεδομένα θα αποφανθούν οριστικά.

Όπως και να ‘χει οι οικογενειακοί γιατροί που σήμερα είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ μπορεί να έχουν ληγμένες συμβάσεις στο τέλος του μήνα, αλλά θα μπορούν να αποφασίσουν και αργότερα τι θα κάνουν καθώς η πλατφόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα παραμείνει ανοικτή μέχρι να συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός των 2830 γιατρών.

31 σχόλια:

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Ο ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΦΙΛΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (ΔΕ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ). ΑΡΑ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 1600 EYRO ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ (ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΕΙΑ). ΑΡΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΟΙ. ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 1600 ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΕΣΕ 1300 ΕΥΡΟ. ΒΓΑΛΕ ΤΑ 800 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΔΑ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ 500 ΕΥΡΟ. ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 80-100 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ 5,5 ΕΥΡΟ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΔΕ ΠΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΝΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ, ΠΩΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;;;

      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚ. ΓΙΑΤΡΩΝ.

      ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ/ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΑΑΑΑΝ (ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΘΑΡΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Η ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ.

      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ.

      ΠΑΝΤΩΣ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΕΝΑ VOUCHER TOY ENOΣ ΕΥΡΩ.

      Διαγραφή
    2. Κάνετε συνεχώς λογαριασμούς που είναι όλοι λάθος.
      Το κράτος δεν σου ζητάει τίποτα.
      Ο γιατρός που έχει ήδη το ιατρείο του,με τα έξοδά του και βλέπει οτι τα έσοδά του είναι λίγα και δεν καλύπτουν τα έξοδα,, είτε γιατί είναι νέος ,είτε για όποιο άλλο λόγο, μπορεί , αν θέλει να εργασθεί και να διευρίνει τον κύκλο γνωριμιών του και το τζίρο του ,να προσφέρει το ιατρείο του στον ΕΟΠΥΥ γιά κάποιες ώρες με την συμφωνηθείσα αμοιβή.

      Διαγραφή
    3. 80 ωρες το μηνα, 1800 το πρωτο εξαμηνο, αναλογως προσελευσης μετα...

      Διαγραφή
    4. Όχι φίλε 3.32 .Αυτό θα ίσχυε αν το κράτος δεν δημιουργούσε αθέμιτο ανταγωνισμό . 6.39 :Επίσης τα 1800 για 80 ώρες είναι αέρας κοπανιστός. 30% εφορία 30% έφκα + έξοδα ιατρείου = 80 ώρες τζάμπα για να έχεις το δικαίωμα να πληρωθείς από όσους από αυτούς σε επιλέξουν .Διότι μπορεί να μην επιλέξουν να πληρώσουν εσένα αλλά τον μη συμβεβλημένο. Και αυτά με 2250 ασθενείς. Με λιγότερους ... Μην ασχοληθούμε με άδειες που θα πρέπει να πάρεις λες και είσαι Δημόσιος υπάλληλος .Και όλα αυτά για το δικαίωμα επί των ασθενών. Το κράτος λοιπόν ζητάει φίλε 3.32 .Ζητάει τον ιατρειο σου για μισό μήνα τζάμπα και την ελευθερία ωραρίου και αδειών του ιδιώτη .Και ακόμα δεν έχουμε δει τι άλλο θα ζητήσει. Λυπαμαι , αλλα μονο για να ασελγησει πανω στο συστημα αξιζει να συμβληθεί κάποιος. Και μόνο αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει που έτσι κι αλλοιως θα είχε πάει ήδη στα ΤΟΜΥ η θα είχε δεχτεί την προηγούμενη συμβασάρα.

      Διαγραφή
    5. Χαφιεδακο 3.32 ο γιατρός που θεωρεί έσοδο τα 1600€=0€ ,δεν μπορεί παρά να είναι αυτός που έμπαινε μέσα! Και με 0 € πάντως για λουκέτο πάει πριν διευρύνει τις......τζαμπατζογνωριμιες του! Άρπα και 72 σεντς!

      Διαγραφή
    6. Οι τζαμπατζογνωριμίες 10.12 μ.μ. του συμβεβλημένου που του απέφεραν έσοδο 2000 ευρώ ήταν συμφέρουσες!!! Τώρα το έσοδο 1800 ευρώ είναι για λουκέτο!!
      Η διαφορά είναι 200 ευρώ.
      Αλλά τώρα σας είπαν οτι δεν θα είναι επιδότηση. Θα τα δουλεύετε.
      Αρπα την.

      Διαγραφή
    7. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 8.47 μ.μ.
      Αθέμιτος ανταγωνισμός δεν είναι,γιατί και εσύ έχεις το δικαίωμα να πάρεις ΕΟΠΥΥ.
      Αλλά το ΙΚΑ ιδρύθηκε το 1934. Ποτέ δεν ελέχθει οτι κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό.Παρότι ήταν κλειστό σύστημα,που δεν επέτρεπε συνταγογραφία και εξετάσεις να γράψει κανείς άλλος γιατρός πλην του ταμειακού. Οπως και το ΤΕΒΕ και ο ΟΓΑ κλπ.
      Σήμερα έχεις το δικαίωμα να γράφεις σε όλα τα ταμεία.
      Εχεις το δικαίωμα να κάνεις σύμβαση.
      Δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς για αθέμιτο ανταγωνισμό.
      Οσο για την υπαλληλική σχέση και το ωράριο κλπ πως θα έπρεπε να είναι δηλαδή για να αμοίβεσαι από το κράτος;΄
      Η σύμβαση που είχε γίνει το 2012 και ακόμα κακώς δεν έχει καταργηθεί,θα έπρεπε να είχε καταγγελθεί απο τους αξιοπρεπείς συναδέλφους ως αίολη και επαχθής για τον ασφαλισμένο. Απεναντίας την επιζητούσαν όλοι οι γιατροί.Και δεν ντρεπόντουσαν να κοροϊδεύουν ότι είναι συμπληρωμένοι από τη δεύτερη μέρα. Τώρα ντρέπονται να έχουν σύμβαση γιατί θα αισθάνονται υπάλληλοι. Πρίν αισθανόντουσαν μάγκες!!

      Διαγραφή
    8. Συνάδελφε 8.47 μην τους παρεξηγείς, το.......ψωμί τους βγάζουν!

      Διαγραφή
  2. Ε ......όχι και διχασμένοι ρε Δήμητρα! Πρώτη φορά είναι τόσο ενωμένοι και αποφασισμένοι! Και αυτό το οφείλουμε στην ......πρώτη φορά Αριστερά!
    Η Ελπίδα (για τον Ιδιώτη!) Έρχεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΜΥΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 4000 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ......800! ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ......ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΟΘΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ......ΑΣΑΝΣΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ 200 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ 1600 ΚΑΘΑΡΑ. ΓΙΑ 500 ΑΣΘΕΝΕΙΣ 4000 EYRO ΚΑΘΑΡΑ. ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΚΤΟΡΑ 1.5 ΦΟΡΕΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ
    ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενωμενοι και αποφασισμενοι πρωτοι στον αγωνα οι ιατροι εισαγωγης απο πρωην αριστερα κρατη βουλγαριες ρουμανιες τσεχιες ζιμπαμπουε μαο μαο και ολα αυτα τα προηγμενα κρατη.και μαλιστα αυτοι η κατ ονομα και μονο ιατροι ειναι αυτοι που γραφουν κατι σχολια αναλογα του επιπεδου της σχολης που τελειωσαν.θα ηταν πιο σωστο να μας γραψουν σε ποιο κρατος τελειωσαν γιατι ειναι πιο ευκολο γιατι την σχολη τους δεν την γραφει ο χαρτης.φυσικα και δεν γραφουν γιατι μεσα τους αισθανονται κομπλεξ και δεν θελουν να το λενε.ειμαι γιατρος απο .............ουτε στους αρωστους το λενε το ξεπερνανε με τροπο.καληνυχτα στραβαδια που μαζευτηκατε εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6:49 ΑΠΟ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Το κατάλαβες και εσύ συνάδελφε 8.05 γιατι κομπλεξικο γυφτουλα σε διατεταγμένη υπηρεσία από το υπουργειο πρόκειται?Έχει εξακολουθήσει ξεφτιλιστει από αποφοίτους της αλλοδαπής γιατί μπήκε με μεταγραφή σε ελληνικό ΑΕΙ,εγλειφε κομματική νεολαία και έκανε ψευτοφροντιστηρια ,ξέρεις από αυτά που διαφημίζουν με φωτεινές επιγραφές ......διδακτορικες διατριβές και πτυχιακές εργασίες! Φυσικά έτσι ......στόκος μπήκε.....γκασμας βγήκε και παντού τρώει ιατρικές τάπες! Ας του χαρίσουμε τον οίκτο μας......

      Διαγραφή
    3. ΑΣΤΕΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΥΓ 6.49 ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ?ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ! ΤΖΑΜΠΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ !

      Διαγραφή
    4. Γιατραρα 6.49 με τα τοσα κομπλεξ , θελεις να μας πεις οτι οι καθηγητες που εξεταζαν στις μετεγγραφες (ξερεις τι γινοταν ,ετσι;)που ειναι οι ιδιοι που εξεταζαν στο ΔΙΚΑΤΣΑ και μαλιστα χωρις εξετασεις κεντρικα οργανωμενες για χρονια (να υποθεσω ξερεις και εδω τι επαιζε,ε;),γυρνουσαν μετα στο πανεπιστημιο και μεταμορφωνονταν σε ......μαιτρ της Αξιοκρατιας; Γιατι τοτε τα ......2/3 υων μελων ΔΕΠ ειναι συγγενεις/γκομενοι-ες;Για ποιον λογο η χωρα ειναι .....πατος στην ερευνα!/Σοβαρεψου επιτελους,υποτιθεται εισαι και.....γιατρος!Και μην διχαζεις αυτην την κρισιμη στιγμη που επιτελους ειμαστε ενωμενοι με ψευδη(που ειδες πχ εσυ να βρισκουν γιατρους;)εκτος και αν εισαι στην λιστα πληρωμων του ΥΠΥΓ οποτε καταλαβαινω!
      ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

      Διαγραφή
    5. Εγώ πάντως ψευτογιατρουδάκι 6.49 που κατέβηκες από το χωριό σου σαν τον ......Θύμιο με τα τσαρούχια στην ......Αθήνα και νομίζεις ότι πήγες στο .....Φεγγάρι αυτές τις κατατάξεις βρίσκω για την Διαφθορά ! Περαστικά.........
      http://www.fortunegreece.com/photo-gallery/i-pio-dieftharmenes-chores-tou-kosmou-se-pia-thesi-ine-i-ellada/#12

      https://www.huffingtonpost.gr/2017/01/25/poltiiki-ellada-diafthora_n_14382974.html

      https://www.transparency.org/cpi2015

      Διαγραφή
  7. 8.05 ειμαι απο κατατακτηριες οπως το ειπες.εσυ για να εχουμε καλο ρωτημα???ποια ακριβως γλωσσα μιλας??κανενα οικοπεδακι πουλησε ο μπαμπας να σε παει που????να δει το βλασταρι του γιατρο???αυτο δεν ειναι κακο!!! το κακο ειναι οτι μας βρηκαν ολα τα εισαγωγης αστερια και παριστανουν τους γιατρακλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καημενουλη από μεταγραφή είσαι 8.52 για αυτό κλαψουριζεις έτσι από μεταγραφή και στην υπηρεσία ΥΠΥΓ ! Την πάτησες ΣΥΡΙΖΟΓΥΦΤΕ ψευτογιατρε κανείς δεν τσιμπάει και το κακό ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ! ΑΠΛΑ! Άντε τώρα να ......ανοίξεις κάνα βιβλίο μην σε ξεφτυλιζουν οι της αλλοδαπής ,γιατραρα κατά......δήλωση !

      Διαγραφή
    2. Μεταγραφή με οικόπεδακι+ μαθήματα με δήθεν πανεπιστημιακά και καλά φροντιστήρια αλλο οικοπεδακι + ειδικότητα τρίτο οικοπεδακι διότι στόκος μπήκες .......γκασμας βγήκες αλλά κουναγες τα σημαιάκια του ΣΥΡΙΖΑ στο πανεπιστήμιο! Και όλα αυτά γιατι συμπλεγματικε χαφιέ 8.52? Για να γελούν ΟΛΟΙ μαζί σου καθώς όπου και να πηγές όλοι καταλαβαίνουν ότι έχεις τόση σχέση με την Ιατρική όσοι οι...
      ..πολιτικοί σου προϊστάμενοι! Πολύ αργά πια για να αρχίσεις και να διαβάζεις αλλά ,νομίζω το κατάλαβες,απετυχες και στην προπαγάνδα! Κανείς δεν μαλώνει εδώ επειδή αυτό προσπαθείς! Όλοι οι σοβαροί γιατροί απλά σε αγνοούμε περιφρονητικά !

      Διαγραφή
  8. Φυλές έμμισθων ΣΥΡΙΖΟτρολ στο medispin :
    A ) οι ……λαικοί αγωνισταράδες που ……αγωνιούν για τον καημένο τον ……φτωχό λαό παρόλο που του κόβουν μία μία όλες τις παροχές και τριπλασιάζουν τα έξοδα της ΠΦΥ με τις γυφΤΟΜΥ!
    Β) οι εμμονικοί αυτιστικοί του ……όλα πάνε καλά ακόμη και την ημέρα που αποτυγχάνουν οι προκηρύξεις!
    Γ) οι …….συνάδελφοι που ……σοκάρονται με τους τρόπους μας,δηλαδή επειδή λέμε τον ψεύτη……ψεύτη, τον υπόδικο…..υπόδικο κλπ !
    Δ) οι …….συνάδελφοι που κάνουν …….διορθώσεις και υποδείξεις παρόλο που ούτε ……….Ιατρική Στατιστική γνωρίζουν, ούτε και ποτέ έγιναν Αγροτικοί ιατροί όπως η άγνοιά τους προδίδει!

    Ε) Οι …….συνάδελφοι που απεγνωσμένα θέλουν να προκαλέσουν διχασμό όπως ο γραφικός ψευτογιατρός των Αθηνών που ονειροβατεί νομίζοντας ότι θα μας βάλει να μαλώσουμε οι της ημεδαπής με αυτούς της αλλοδαπής , λες και δεν ξέρουμε ότι για όλους μας σχεδιάζουν ……ευθανασία! Αυτό έχει και άλλες παραλλαγές πχ κλινικοί κατά εργαστηριακών , ΓΙ κατά Π/Θ ,Διαβητολόγοι κατά Ενδοκρινολόγων , Ιδιώτες/Συμβεβλημένοι/ΕΣΥ+ΠΕΔΥ κλπ κλπ
    ΣΤ) οι …….απελπισμένοι που μας εξηγούν ότι για την κατάσταση φταίει η…….υπερπληθώρα των γιατρών! Όλα αυτά ενώ το υπουργείο έδινε 2000 ευρώ όταν οι γιατροί ήταν 60000 και δίνει 1600 όταν γίναμε……40000 !!!
    Ζ) οι βλάκες που μιλούν για συνταγογράφους , προφανώς επειδή δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η συνταγογράφηση ή νομίζουν ότι τις αλλαγές τραυμάτων κάνουν οι…….νοσηλευτές για να υποτιμήσουν οι ……καημένοι το έργο του ιατρού.
    Η) οι τραμπούκοι που απειλούν ανοικτά κλπ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ απέναντι στα ΣΥΡΙΖΟεμέσματα των χρΕΟΠΥΥ/ΥΠΥΓ δίνουμε τον αγώνα για την αξιοπρέπεια του Έλληνα Ιατρού και ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ την Εγκληματική Οργάνωση Ξανθοκηφήνα/Βαρδατρόμπα/ΣεκιουριΤάκη που έθεσε ως στόχο να μετατρέψει τον τομέα της Υγείας σε μια πελώρια……. Μανωλάδα και τους Ιατρούς σε …….Πακιστανούς που θα μαζεύουν ……voucher του Πολάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιτελους ενωμενοι.τωρα είναι η ευκαιρια να εργαστούμε όπως ολο οι υπολοιποι ελευθεροεπαγγελματίες.καθοριζοντας δηλαδή εμεις τις υπηρεσίες και τις τιμες. συνάδελφοι δεν εχουμε αναγκη το κρατος και μην φοβαστε.ελεος πια να μας περιπαιζουν οι φαρμακοποιοι(και δικιο εχουν) που είναι ενωμενοι σαν γροθια και βγαινουν κερδισμένοι..

      Διαγραφή
  9. Ναι οποιος ειναι αντιθετος με την αποχη των συνταγογραφων ειναι τρολ των συριζαανελ.οποιπς δεν υποβαθμιζει το πτυχειο του με αυτα των ιδιωτικων σχολων βοουλγσριας ρουμανιας αυτοματα ειναι εγκαθετος.λοιπον για να τελειωσουνε τα αστεια.ειστε δηθεν γιατροι απο κρατη ανυπαρκτα τα δηθεν περι μεταγραφης τα επισφρεφω σε αυτο και οχι αυτον που τα εγραψε.υπαρχει μια μεριδα ιατρων που δεν πηγε στις βουλγαρορουμανιες τελειωσε ελλαδα.και εχουμε αποψη.αν δεν σας αρεσει δικαιωμα σας.εμεις δεν ειμαστε ασχετοι ουτε κρατικοδιαιτοι.δουλευουμε με οπιο κερατα ειναι στην εξουσια.λοιον εσεις το ξερετε καλυτερα πως τα καταφερατε.μπραβο καλα κανατε.αλλα ιδιοι δεν ειμαστε δεν θα γινουμε ποτε.μετριοι εισασταν και ως μαθητες και ως ανθρωποι.και σημερα και παντα.παρτε την σκατουλα του εοπυυ και κουραγιο.δεν θα απαντησω σε κανενα αλλοδαπο ιατρο .ο οποιοε παει δτη βουλγσρια να μας σπαει τα νευρα.αντε και πολυ ασχοληθηκα.και επειδη σαν γιατροι ειστε αυτο που ειστε.κριμα.εχουμε παρει αλλο μικρο να πεταει τα σκουπιδια.προσοχη ομως εχει ποντινους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12.32 + 10.41 η απάντηση σου και κλάψε ελεύθερα ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΕ από όλους μας έμμισθε ψευτογιατρε!

      Διαγραφή
    2. Όποιος είναι ψεύτης και υβριστής σαν εσένα είναι έμμισθο τρολ! Μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου αποτυχημένε γιατί ειδικά οι 10.41 και 12.32 σου έκαναν την μούρη......κρέας !

      Διαγραφή
    3. Και ποιος σε ρώτησε ρε ψευτογιατράκο 4.18 αν εξισώνεις το .....πτυχίο σου ή όχι με οτιδήποτε? Ποιος σε παίρνει στα σοβαρά? Ποιος σε λογαριάζει? Ο Δημήτρης από το δήθεν φροντιστήριο που σου έδινε τα θέματα.......

      Διαγραφή
    4. Έλα εδώ να μου ......γυαλίσεις τα παπούτσια σώγαμπρε 4.18 μην σου το κλείσω το ιατρείο που έτσι και αλλιώς εγώ σου άνοιξα ~!
      Ο πεθερός που πλερώνει

      Διαγραφή
    5. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΓΕΛΟΙΠΟΊΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ 4.18 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ , ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ....΄ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ .......ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ! ΕΞΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΟΥ! ΑΝ ......ΕΧΕΙΣ.....

      Διαγραφή
  10. Λετε ο,τι θελετε .Οι ΟΙ ειναι το νεο συστημα και δεν το σταματατε φιλιλεδες γιατροι που σκεπτεστε τα παντα εκτος απο τους ασθενεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή