Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Αλλάζουν οι συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ για τους οικογενειακούς γιατρούς την τελευταία στιγμή! Τι καταργεί

Πέμπτη 12 Ιούλιος 2018

Γράφει: Μαρία Γλένη 

Αλλάζουν την τελευταία στιγμή οι συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ για τους οικογενειακούς γιατρούς ώστε να γίνουν πιο «ελκυστικές» κατά δήλωση του υπ. Υγείας.

Μετά το χαμηλό ενδιαφέρον των γιατρών στην πρόσκληση ενδιαφέροντος του ΕΟΠΥΥ το υπ. Υγείας αναγκάσθηκε να προχωρήσει σε τροποποίηση της σύμβασης με τους γενικούς γιατρούς, τους παθολόγους και τους παιδιάτρους, προκειμένου να μην τιναχθεί στον αέρα το εγχείρημα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.Διαβάστε ΕΔΩ για το περιορισμένο ενδιαφέρον των γιατρών: «Πόσοι ιδιώτες γιατροί κατέθεσαν αιτήσεις στον ΕΟΠΥΥ για οικογενειακοί γιατροί! Όλες οι πληροφορίες»

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, Ανδρέας Ξανθός σε συνάντηση που είχε με την Ελληνική Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής (ΕΛΕΓΕΙΑ) παρουσία του αναπληρωτή γενικού γραμματέα για την ΠΦΥ, Σταμάτη Βαρδαρού και του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ, Τάκη Γεωργακόπουλου, παρά τις ενστάσεις που έχουν διατυπωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπάρχει περιθώριο συνεννόησης έτσι ώστε το νέο μοντέλο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας να είναι βιώσιμο και να εξυπηρετεί τους πολίτες αλλά και τους γιατρούς τόσο στους γιατρούς που υπηρετούν στις δομές του δημόσιου συστήματος υγείας (Κέντρα Υγείας και ΤΟΜΥ) όσο και στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ.

Έτσι σε ό,τι αφορά τη νέα σύμβαση του ΕΟΠΥΥ με τους ιδιώτες γιατρούς, το Υπουργείο θα προχωρήσει σε αναπροσαρμογές με στόχο το σύστημα να είναι πιο λειτουργικό και πιο «ελκυστικό» για τους ελευθεροεπαγγελματίες που θα κληθούν να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις μέχρι τις 30 Ιουλίου προκειμένου να συμβληθούν με τον Οργανισμό.


Τι καταργείται

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

• Αμοιβή των γιατρών από τους ασθενείς που εξετάζονται εκτός του προβλεπόμενου 4ωρου ημερησίως.

• Άρση του περιορισμού υποχρεωτικής εξέτασης όλες τις μέρες του 5μερου με την προϋπόθεση ότι τηρείται το υποχρεωτικό 20ωρο εβδομαδιαίως.

• Στις συμβατικές υποχρεώσεις του γιατρού δεν συμπεριλαμβάνονται οι κατ’ οίκον επισκέψεις

• Οι επισκέψεις που θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της 4ωρης απασχόλησης των γιατρών δεν θα υπερβαίνουν τις 16 ημερησίως.

Την επόμενη εβδομάδα το υπουργείο Υγείας σε συνεννόηση με τον ΕΟΠΥΥ θα προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες αλλαγές στην προτεινόμενη σύμβαση για τους οικογενειακούς γιατρούς.

43 σχόλια:

  1. Τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες να προσελκύσει υποψήφια θύματα (ιατρούς) σε μια θνησιγενή και ανεδαφική σύμβαση, ώστε να περιορίσει το Βατερλό που έρχεται.

    Απλά δεν καταλαβαίνουν ότι η ήδη υπάρχουσα σύμβαση είναι στο κατώτερο ανεκτό όριο σχέσης εργασίας /αμοιβής. Παρακάτω δεν πάει. Καλύτερα να κάτοσυμε σπίτι μας με τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κάνω συριζοχαφιέ 9.27! Εσείς.....κλαίτε να με ......δελεάσετε!

      Διαγραφή
    2. ΕΜΕΝΑ 9:27 ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ 800 ΕYRO ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΩΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2000 Ε ΚΑΘΑΡΑ (ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΟΣΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ) ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ ΔΕ ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ ΚΑΙ ΒΡΟΥΒΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΣΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ. ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΜΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    3. Εσένα 11.23 π.μ. δεν σε υποχρέωσε κανένας να χάσεις την αξιοπρέπειά σου.Οπως και πολλών άλλων γιατρών που χρόνια τώρα εργάζονται στο ιατρείο τους. Και πόσο μάλλον τώρα τα χρόνια του ΕΟΠΥΥ ,που μπορεί ο κάθε πιστοποιημένος γιατρός να εξυπηρετεί όλα τα ταμεία.
      Την αξιοπρέπεια του γιατρού κανείς δεν θέλει να την τσαλακώσει.
      Το αν οι αμοιβές είναι χαμηλές σε σχέση με άλλες χώρες,όπως και οι αμοιβές άλλων εργαζομένων είναι γιατί τα κατάφεραν έτσι οι πανέξυπνοι και πανέντιμοι πολιτικοί των τελευταίων 40 χρόνων. Τότε τι έλεγες; Δεν ήσουν εδώ; Ησουν μικρός;Αν ακόμα είσαι νέος μπορείς να μεταναστεύσεις.Αν οχι να το καταλάβεις και να προχωρήσεις παρακάτω για να δείς άσπρη μέρα. Το κράτος δεν θα πληρώνει-επιδοτεί ιδιωτικά ιατρεία. Εκτός και αν έχεις ανάγκη οπότε να προσαρμοστείς,στις υπάρχουσες καταστάσεις.Υπάρχει και ΕΣΥ, ΠΕΔΥ,ΤΟΜΥ,ΚΥ, κλπ.

      Διαγραφή
    4. Είσαι ψεύτης χαφιεδακο 12.36! Οι αμοιβές των γιατρών είναι χαμηλές γιατί θέλετε να διορισετε χιλιάδες ΣΥΡΙΖοζωα και ας τριπλασιαζετε τι κοστος με τις γυφΤΟΜΥ σας !ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ......ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ!

      Διαγραφή
  2. Αυτό με τις κατ οικον επισκέψεις ήταν κάτι που de facto δεν θα ίσχυε. Απλώς το βάλανε για να το κόψουν στο παζάρι.

    Όλα τα άλλα που παρουσιάζουν σαν "καινούργια" είναι όσα ΗΔΗ ΙΣΧΥΑΝ στην προηγούμενη σύμβαση δηλ. τα 15 λεπτά/επίσκεψη και η (προφανής) αμοιβή εκτός του ωραρίου του ΕΟΠΥΥ.

    ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ".

    Θες π.χ. του χρόνου το καλοκαίρι να κάνεις διακοπές το 15αυγουστο;
    Ξέχνα το. Θα πάει ο παραδίπλα. Έκλεισες εισιτήρια τα Χριστούγεννα; Ξέχνα το. Σου ...τέλειωσαν οι μέρες "διακοπών" του 20ήμερου του έτους. Κάτσε τράβα το κουπί σαν καλό σκλαβάκι.

    ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε. Θα πληρώνεις τα έξοδα στο Ιατρείο ΣΟΥ, για να χει ...εγκαταστάσεις ο ΕΟΠΥΥ.

    Βγάλε και εφορίες, ενφια, εφκα, γραμματείς να δεις τι θα σου μένουν απ τα φραγκοδιφραγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ:ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΠΑΛΙΑ ΤΩΝ 200 ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Τ0 ΗΜΙΣΥ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΡΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα......σωθήκαμε ! Τρέχω να γίνω .......γυφΤΟΜΥς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά. Μείνε απλώς γύφτος.

      Διαγραφή
    2. Γύφτος και γυφΤΟΜΥ πάνε μαζί!

      Διαγραφή
    3. ΧΕΙROΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ -ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ- ΝΑΝΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΓΕΛΑΓΑΤΕ.ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ 50ΡΗ ΚΑΙ ΑΝΩ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΟΠΥΥΥ.ΝΤΡΟΠΗ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΠΑΝΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..50 ΚΑΙ ΑΝΩ.ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ.Κ.ΑΝΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤ. ΚΑΘΑΡΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΣΙΜΟ ΚΑΡΙΕΡΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛ.ΠΑΝΩ ΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. Ποιος παρακαλάει γκιουφτο 8.27 που παριστάνει κάποτε τον Διευθυντή ΕΣΥ;

      Διαγραφή
  5. ειναι νικη των ιατρων.καθε ημερα αλλαζουν την συμβαση με αργα βηματα αλλα την αλλαζουν.η στυβαρη θεση του ιατρικου κοσμου απεναντι σε ενα υπουργειο που ζει σε αλλο κοσμο.εχω την ελπιδα οτι θα δοθει και αλλη παραταση και ακομη καλυτεροι οροι.ας καταλαβουν στο υπουργειο οτι με πορδες δεν βαφεις αυγα.ας καταλαβουν επισης οτι ολοι εμεις δεν εχουμε ασθενη μνημη και φυσικα <> της προηγουμενης 5/ετιας που εταζαν στον ιατρικο κοσμο και φυσικα δεν επραξαν τιποτα απο αυτα οτι ηλθε η ωρα της σφαλιαρας απο τον ιατρικο κοσμο.ειναι σιγουρο οτι σε λιγα χρονια οταν οι ξανθοι και οι πολακηδες θα εχουν περασει στην πολιτικη συνταξιοδοτηση και θα τους εχει ξεχασει και ο κοσμος ολοι εμεις οι γιατροι θα μιλαμε για αυτες τις ωρες αντιστασης.ειναι αντισταση του ιατρικου κοσμου σε βαθμο που δεν εχει ξαναγινει.ποτε μεχρι τωρα.ευτυχως για εμας που αυτη την φορα εχουμε παρει την κατασταση στα χερια μας και δεν την εχουμε αφησει σε διαφορες ενωσεις συνδικαλιστες κλπ κλπ.ειναι η πρωτη φορα που παρακαλανε.σεβομαι και τους ανθρωπους που ειναι στα τομυ και αυτους που εχουν κανει αιτηση για συμβαση.δεν ξερει κανεις μας τι ειδους αναγκες εχουν.η μεγαλη μαζα η σχεδον απολυτη πλειοψηφια ομως για πρωτη και μοναδικη φορα ειναι τοσο συμπαγης αρνητικα που δεν εχει υπαρξει αλλη φορα. θα κατσουν στο τραπεζι του διαλογου θελουν δεν θελουν και στο τραπεζι εχει μια και μονο λυση.αξιοπρεπης συμβαση που θα διχνει την αναγνωριση στο εργο που παραγει ο καθε ιατρος.
    με σεβασμο
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομιζω τα οποια προβληματα θα ξεπερασθουν και το συστημα θα προχωρησει.Ειναι η μονη λυση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την επιβίωση των κηφήνων του χρΕΟΠΥΥ/ΥΠΥΓ σίγουρα ! Μαύρο το φίδι που σας έφαγε όταν ο Αλέξης συνειδητοποιήσει το μέγεθος του φιάσκου!

      Διαγραφή
    2. Η βελόνα του χαφιέ......κόλλησε......η κάνναβη βλέπετε.....!

      Διαγραφή
    3. Βέβαια, 7 μήνες για να αλλάξουν
      κάτι. Τα προβληματακια θα ξεπερασρουν ΑΡΓΑ ! Αυτά τα " μόνη λύση" δεν τα λέγατε πριν τις εκλογές .

      Διαγραφή
    4. Κι εγώ νομίζω ότι ονειρεύεσαι... Ξύπνα... Δεν βρέχει...! Δες την ωμή πραγματικότητα...! Ο κόσμος δεν είναι όπως τον φαντάστηκες... Καιρός να ωριμάσεις και να σοβαρευτείς... η εφηβεία πέρασε...!

      Διαγραφή
  7. Αααααααααααααααα....δεν είναι όλα .....έτοιμα? Πέφτω από τα ......σύννεφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χιλιες φορες στο ιατρειο μας.το παλάτι μας απολυτα αφεντικα, εχουν παλεψει ολοκληρες γενεες μας για να ειμαστε αρχοντες στο παλατι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χωρις ταμειο θα πεινασετε

      Διαγραφή
    2. Πάρε τα ......φρύδια μας 8.12 συζογκιουφτε

      Διαγραφή
    3. 8.12 κάντο πιο πλούσιο για να πάρεις τα 0.7 σου ! "Δεν γίνεται αλλοιως " και " το έχουμε υπογράψει άρα θα γίνει" .Και το καλύτερο " όποιος είναι μάγκας να βγει " . Κανένα μπινελικάκι τύπου " συνταγογράφοι " η κανένα " με 20 ώρες δουλειά την εβδομάδα πόσα θελατε;" .Βάλε και κανένα " συνάδελφοι" έτσι για ξεκάρφωμα! Πεσμένους σας βλέπω . Δεν θα πληρώσει το ΥΥΚΑ!

      Διαγραφή
  9. Άλλαξε ο Μανωλιός......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να ανακεφαλαιώσουμε: Μέχρι τώρα ο ΕΟΠΥΥ ήθελε να βλέπουμε έως 200 ασθενείς/ μήνα και να πληρωνόμαστε έως 2.000 €/μήνα/μικτά.

    Τώρα, για να κάνει τις συμβάσεις πιο ελκυστικές, μας ζητά να βλέπουμε 320 ασθενείς/ μήνα και να πληρωνόμαστε 1800 €/μήνα/μικτά...

    Και να έχεις, τους ασθενείς που τους υπόσχεται κάτω από κάθε συνταγή και παραπεμπτικό ότι έχουν δικαίωμα να έχουν ΔΩΡΕΑΝ Οικογενειακό Ιατρό να σε κοιτούν με μισό μάτι γιατί τους ζητάς λεφτά λόγω του ότι δεν τυγχάνουν να είναι μέσα στα 16 δωρεάν ραντεβού της ημέρας...

    ΟΧΙ. Δεν αξίζει σε κανέναν κάτι τέτοιο. Ούτε στους Ασθενείς ούτε στους Ιατρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα τρολάκια βέβαια το χαβά τους . Για να δείτε με τι καραγκιόζηδες έχουμε μπλέξει. Μέχρι εχθές ήταν όλα έτοιμα .Καλά αυτή η ΕΛΕΓΕΊΑ δεν έχει ίχνος υπερηφάνειας; Αλλά τι να περιμένω από ανθρώπους των papers !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τώρα κατάλαβες τι ρόλο παίζει η ΕΛΕΓΕΙΑ;Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε,ότι η ΕΛΕΓΕΙΑ εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα και έχει καταστρέψει τη Γενική Ιατρική,τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να μην πάρει η μπάλα και τις υπόλοιπες ειδικότητες.

      Διαγραφή
  12. ρε ζωα...οπι οροι θα αλλαξουν...οτι και να λεει τωρα ειναι για να μπουν οι ΟΙ. Στους εργαστηριακους οι οροι εχεουν αλλαξει μονομερως απο τον ΕΟΠΥΥ 10 φορες και η τιμη αποζημιωσης μειωθηκε μονομερως κατα 75%...Το ιδιο θα γινει και εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πραγματικά , πως να τους εμπιστευτείς έστω και σε αυτό !

      Διαγραφή
  13. Καμια ουσιαστικη αλλαγή. Η συμβαση παραμενει αφρικανικής χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τσατισμένος Ιατρός 12:24
    ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ... Περιμένεται να σας πετάξει ο ΕΟΠΥΥ κανένα γλυμένο κοκαλάκι για να τρέξετε όλοι να κάνετε συμβάσεις. Αυτό καταλαβαίνω. 6 χρόνια Δημοτικό + 6 γυμνάσιο, Λυκειο + 6 Ιατρική + 5 Ειδικότητα για να καταντήσετε γυφτο-συνταγογράφοι. Μυαλό κουκούτσι. Γι' αυτό μας πήραν σβάρνα και μας εκβιάζουν με ψίχουλα και αναξιοπρεπείς συμβάσεις μας έχουν καταξεφτηλισει και μυαλό δεν βάζουμε. Γιατί; Γιατί ενώ παίρνετε απο τον ΕΟΠΥΥ 10 μικτά την επίσκεψη (εξέταση;;), όταν ο ασθενής πληρώνει απαιτείτε 20-50 ευρώ την επίσκεψη. Εκβιάζετε απο πάνω ότι έκλεισε το πλαφόν. Δεχτείτε αμοιβή 10 ευρώ απο τον ασφαλισμένο για εξέταση και θα δείτε τα ιατρεία σας γεμάτα. Τουλάχιστον 200 επισκεψεις και κυρίως σεβασμός και αναγνώριση. Επισης δεν θα έχετε ανάγκη απο συμβάσεις ΕΟΠΥΥ. Αποφασίστε τι θέλετε γραφιάδες ΕΟΠΥΥ ή άρχοντες Γιατροί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο συναδελφοι Με τον αγωνα μας καταφέρνουμε να γίνουν αλλαγές προς όφελος μας. Να μην μπούμε ακόμα να μας κάνουν και άλλες παραχωρήσεις. Στόχος να αυξήσουν την επίσκεψη. Να φτάσουμε τα 2000 τομήνα καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ 1.53 μ..μ.και οι ομόσταυλοί σου αγωνιστές καταφέρατε να γίνουν αλλαγές προς όφελός σας.Στόχος τα 2000 καθαρά από τον ΕΟΠΥΥ.Δεν μας είπες όμως αν το καταφέρετε με όλα τα άλλα συμφωνείτε; Εδώ στα σχόλια γίνεται πόλεμος για το ωράριο,για την άδεια,για το ότι θα γίνεται υπάλληλοι του ΕΟΠΥΥ ,στο ιδιωτικό σας ιατρείο κλπ. Δηλαδή η αμοιβή μόνο είναι το αγκάθι;

      Διαγραφή
  16. εχουμε γιατρους εισαγωγης απο βουλγαρια ρουμανια τσεχια σλοβακια ουγκαντα μαο μαο και απο ολα αυτα τα προηγμενα κρατη.ασχετα αν αυτοι οι γιατροι ντρεπονται να πουν που τελειωσαν.αυτος ειναι και ο λογος που κατω απο εμενα θα γραψουν διαφορα φρουτα εισαγωγης βρισιες.η αληθεια ειναι οτι αισθανονται κομπλεξ γιατι οι ιδιωτικες σχολες που τελειωσαν ειναι αγνωστες στον ιατρικο χαρτη.αν ειμασταν οσοι πρεπει να ειμαστε και οχι ολοι αυτοι που μαζευτηκαν απο ο θεος ξερει που δεν θα ειχαμε τετοια φαινομενα.ο γιατρος παλια εβγαζε σεβασμο. τωρα αμα πεις γιατρος απο βουλγαρια γελανε και οι πετρες.για αυτο και δεν αναφερουν ποτε ειμαι γιατρος απο ιδιωτικη σχολη εξωτερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καημενουλη μου! Πόσες φορές πρέπει να σου έφαγαν την θέση συνάδελφοι της αλλοδαπής για να κατάντησες έτσι! Δεν .....πειράζει! Αστούς.....αυτούς! Ζήσε εσύ στον......Ιατρικό σου Θρόνο ......γιατραρα μου! Τι? Μόνο εσύ ξέρεις ότι είσαι.....γιατραρα?

      Διαγραφή
    2. Φυλές έμμισθων ΣΥΡΙΖΟτρολ στο medispin :
      A ) οι ……λαικοί αγωνισταράδες που ……αγωνιούν για τον καημένο τον ……φτωχό λαό παρόλο που του κόβουν μία μία όλες τις παροχές και τριπλασιάζουν τα έξοδα της ΠΦΥ με τις γυφΤΟΜΥ!
      Β) οι εμμονικοί αυτιστικοί του ……όλα πάνε καλά ακόμη και την ημέρα που αποτυγχάνουν οι προκηρύξεις!
      Γ) οι …….συνάδελφοι που ……σοκάρονται με τους τρόπους μας,δηλαδή επειδή λέμε τον ψεύτη……ψεύτη, τον υπόδικο…..υπόδικο κλπ !
      Δ) οι …….συνάδελφοι που κάνουν …….διορθώσεις και υποδείξεις παρόλο που ούτε ……….Ιατρική Στατιστική γνωρίζουν, ούτε και ποτέ έγιναν Αγροτικοί ιατροί όπως η άγνοιά τους προδίδει!

      Ε) Οι …….συνάδελφοι που απεγνωσμένα θέλουν να προκαλέσουν διχασμό όπως ο γραφικός ψευτογιατρός των Αθηνών που ονειροβατεί νομίζοντας ότι θα μας βάλει να μαλώσουμε οι της ημεδαπής με αυτούς της αλλοδαπής , λες και δεν ξέρουμε ότι για όλους μας σχεδιάζουν ……ευθανασία! Αυτό έχει και άλλες παραλλαγές πχ κλινικοί κατά εργαστηριακών , ΓΙ κατά Π/Θ ,Διαβητολόγοι κατά Ενδοκρινολόγων , Ιδιώτες/Συμβεβλημένοι/ΕΣΥ+ΠΕΔΥ κλπ κλπ
      ΣΤ) οι …….απελπισμένοι που μας εξηγούν ότι για την κατάσταση φταίει η…….υπερπληθώρα των γιατρών! Όλα αυτά ενώ το υπουργείο έδινε 2000 ευρώ όταν οι γιατροί ήταν 60000 και δίνει 1600 όταν γίναμε……40000 !!!
      Ζ) οι βλάκες που μιλούν για συνταγογράφους , προφανώς επειδή δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η συνταγογράφηση ή νομίζουν ότι τις αλλαγές τραυμάτων κάνουν οι…….νοσηλευτές για να υποτιμήσουν οι ……καημένοι το έργο του ιατρού.
      Η) οι τραμπούκοι που απειλούν ανοικτά κλπ
      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ απέναντι στα ΣΥΡΙΖΟεμέσματα των χρΕΟΠΥΥ/ΥΠΥΓ δίνουμε τον αγώνα για την αξιοπρέπεια του Έλληνα Ιατρού και ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ την Εγκληματική Οργάνωση Ξανθοκηφήνα/Βαρδατρόμπα/ΣεκιουριΤάκη που έθεσε ως στόχο να μετατρέψει τον τομέα της Υγείας σε μια πελώρια……. Μανωλάδα και τους Ιατρούς σε …….Πακιστανούς που θα μαζεύουν ……voucher του Πολάκη!!

      Διαγραφή
    3. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

      Διαγραφή
    4. 6.55 είσαι εκ μεταγραφής /οικοπεδαρα, μετά πανεπιστημιακό δήθεν φροντιστήριο/οικοπεδαρα,μετά ειδικότητα/δύο οικοπεδαρα καθώς η Επιτροπή Ειδικότητας μάλλον δεν ήθελε να δώσει Τίτλο σε άτομο σαν και του λόγου σου!Πήρες δρόμο.λογω ανικανότητας όπου και αν πηγές να δουλέψεις με ......μυριάδες της αλλοδαπής να σου προηγούνται! Κατέληξες προπαγανδιστής του ΒατδαΤρομπα για 72 σεντσια αλλά και εδώ θα σε απολύσουν αν δεν δώσεις κάνα οικοπεδακι διότι ......όλοι σε πήραν πρέφα και γελούν μαζί σου! Πτυχίο πήρες, γιατρός έγινες? Άρπα και 72 σεντσια.....χαιρετίσματα από τον Δημήτρη που σου δίνε τα θέματα......

      Διαγραφή
    5. Αφιερωμένο εξαιρετικά τον κομπλεξάρα 6.55 !

      Εγώ πάντως ψευτογιατρουδάκι που κατέβηκες από το χωριό σου σαν τον ......Θύμιο με τα τσαρούχια στην ......Αθήνα και νομίζεις ότι πήγες στο .....Φεγγάρι αυτές τις κατατάξεις βρίσκω για την Διαφθορά ! Περαστικά.........
      http://www.fortunegreece.com/photo-gallery/i-pio-dieftharmenes-chores-tou-kosmou-se-pia-thesi-ine-i-ellada/#12

      https://www.huffingtonpost.gr/2017/01/25/poltiiki-ellada-diafthora_n_14382974.html

      https://www.transparency.org/cpi2015

      Διαγραφή
  17. Οποιος δεν εχει τα κοτσια να σηκωθει να φυγει απο την Ελλαδα αυτα θα παθαινει και χειροτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μας έχουν βάλει να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας,γιατρός ενάντια γιατρού. Μας ευτελίζουν, μας ταπεινώνουν κι εμείς πέφτουμε στη παγίδα. Ένας πρώην δήμαρχος ορεινού χωριού και ένας εργαστηριακός κέντρου υγείας ,που δεν δούλεψε ποτέ σαν γιατρός,επαγγελματίας συνδικαλιστής ήταν.Σ αυτών τα χέρια ,έχουμε παραδώσει τις τύχες μας και το μέλλον των οικογενειών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 13 Ιουλίου 2018 - 10:53 μ.μ.:
    Ξανθοκηφήνα/Βαρδατρόμπα/ΣεκιουριΤάκη
    ξέχασες τον Μπαταχτσίμη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή