Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

«Έκλεισε» το πρόσωπο και στο υπουργείο Υγείας! Εντός των ωρών οι ανακοινώσεις


«Έκλεισε» το πρόσωπο και στο υπουργείο Υγείας! Εντός των ωρών οι ανακοινώσεις

Το περιβόητο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναμένει ο νέος υπουργός Υγείας που θα ορκιστεί στη νέα κυβέρνηση όπως και τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο σχήμα.  Ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες πολλά αλλά μόνο ένας θα είναι ο …τυχερός που θα αναλάβει το υπουργείο Υγείας. Τόσο τυχερός που θα κληθεί να λύσει το γρίφο του ΕΟΠΥΥ, των νοσοκομείων και της έλλειψης ρευστότητας στον τομέα της Υγείας. Ποιος θα καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα του υπουργείου Υγείας;
 
Τα βασικά ονόματα που έπαιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν δύο: του καθηγητή ιατρικής Χριστόδουλου Στεφανάδη και του πρώην υφυπουργού Υγείας επίσης καθηγητή Μάριου Σαλμά. 
 
Ποιος από τους δύο θα επιλεγεί ή αν τελικά θα είναι αυτά τα πρόσωπα που θα ηγηθούν του δύσκολου αυτού τομέα θα αποσαφηνισθεί πολύ σύντομα. Άλλωστε το πρωί της Πέμπτης επρόκειτο ο Αντώνης Σαμαράς να κάνει τα τηλεφωνήματα στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κυβέρνησή του. 
 
Ωστόσο είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πως με τον Αντώνη Σαμαρά πρέπει να τα περιμένει κανείς όλα, καθώς μπορεί και την τελευταία στιγμή να αλλάξει άποψη έπειτα και από τις συνεννοήσεις με τους άλλους δύο αρχηγούς. 

IATROPEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου