Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

28/07/2014 - Ανοιχτή Επιστολή του Προέδρου του ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.

Αθήνα, 28/07/2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς όλες τις διαγνωστικές μονάδες παροχής Π.Φ.Υ.

Μετά την έκτακτη Γεν. Συνέλευση του ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. την περασμένη Δευτέρα 21/07/2014 και την ομόφωνη απόφαση για καταγγελία των συμβάσεων με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με τον Οργανισμό ο οποίος συνειδητά ληστεύει τις μονάδες μας (Διαγνωστικά Κέντρα και Εργαστήρια), πρέπει όλοι οι έντιμοι και ευσυνείδητοι πάροχοι να αποστείλουν την εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων και στην Επιτροπή που δημιουργήσαμε, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της καταγγελίας των συμβάσεων από όλους μας, η οποία θα βάλει τέλος στην οικονομική καταστροφή που μας οδηγούν, αργά αλλά σταθερά, από την μία μεριά το κράτος ληστής και από την άλλη μεριά οι κλέφτες πάροχοι.

Είναι κατανοητό και αποδεκτό επειδή ζούμε και δραστηριοποιούμεθα σε πονηρούς καιρούς, να υπάρχει έντονος προβληματισμός, επιφύλαξη, δυσπιστία και καχυποψία μεταξύ των παρόχων, για την πραγματική και άδολη συμμετοχή όλων μας σ’ αυτήν την ριζοσπαστική κίνηση που αποφασίσαμε, πλην όμως κάποιος έπρεπε να πάρει αυτήν την πρωτοβουλία αφού δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να σταματήσουμε τη χρεοκοπία μας, παρά μόνο η ένωση των δυνάμεων μας και η ταυτόχρονη καταγγελία απ’ όλους μας της σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Επειδή οι περισσότεροι γνωρίζετε την ευθύτητα των λόγων μου και τη συνέπεια που έχουν με τις πράξεις μου, δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να εκμεταλλευτεί αυτήν την τελευταία μας προσπάθεια και θα προστατεύσουμε όλους τους παρόχους, είτε ανήκουν στον Σύνδεσμο μας είτε όχι, από τι κακόβουλες και πονηρές ενέργειες του οιονδήποτε και γι’ αυτόν τον λόγο τοποθετήθηκε ως επικεφαλής της Επιτροπής που θα συλλέξει τις εξουσιοδοτήσεις των Διαγνωστικών Κέντρων και Εργαστηρίων, ένας έμπειρος νομικός με γνώσεις, αρχές και αξίες, πλαισιωμένος από τρία πρόσωπα που εκφράζουν όλες τις τάσεις και τα συμφέροντα των παρόχων, οι οποίοι θα διασφαλίσουν με τον καλύτερο τρόπο όλη την διαδικασία.

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, την καθυστέρηση της Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ. αλλά και της Π.Ε.Δ. που είναι «η προστάτιδα δύναμη» της Ομοσπονδίας, όσον αφορά την συμπαράταξη τους στην απόφαση που πήραμε για την αντιμετώπιση του αυταρχικού, αυθαίρετου και ληστρικού μέτρου του claw back το οποίο μας αρπάζει πίσω το 45% των αποζημιώσεων μας το έτος 2013 και θα μας αρπάξει πίσω το 50% το τρέχον έτος και αν το αφήσουμε να ισχύσει και το 2015, όπως έχουν προγραμματίσει το Υπουργείο Υγείας και «οι φωστήρες» του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., θα μας αποτελειώσει ολοσχερώς, που ενώ θα έπρεπε να πρωτοστατούν και να παροτρύνουν τα μέλη τους να συμμετάσχουν μαζικά στην κίνηση μας, καθυστερούν σημαντικά να πάρουν τις αποφάσεις τους, δίνοντας την εντύπωση ότι καλύπτουν τους επίορκους και ασυνείδητους παρόχους οι οποίοι κλέβουν στην κυριολεξία τον κόπο μας, τον χρόνο μας και τα χρήματα που δαπανούμε για την διενέργεια των διαγνωστικών εξετάσεων που εκτελούμε στους ασφαλισμένους του Οργανισμού.

Καλούμε λοιπόν όλους τους έντιμους και ευσυνείδητους παρόχους, είτε μετέχουν σε κάποια ένωση είτε όχι, να απομονώσουν όλους τους πονηρούς συνδικαλιστές ή μη και να συμπαραταχθούν με τις υγιείς δυνάμεις των παρόχων, αποστέλλοντας την εξουσιοδότηση στον ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ., ούτως ώστε η Επιτροπή να διασφαλίσει τη μαζικότητα της καταγγελίας των συμβάσεων με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ο οποίος ληστεύει την ίδια μας την ζωή.

Μόνον οι κλέφτες δεν θα είναι μαζί μας, τους οποίους θα καταγγείλουμε και θα διασύρουμε.
Υπερασπιστείτε σθεναρά το αναφαίρετο δικαίωμα σας :

Όποια διαγνωστική εξέταση εκτελείται, να αποζημιώνεται.

Δρ Γεώργιος Βουγιούκας
Ιατρός Ακτινολόγος
Πρόεδρος ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.

20 σχόλια:

  1. Γιατι σιωπα η ΠΕΔ? Που ειναι η ΠΟΣΙΠΥ?
    Ο ΙΣΑ?Ο ΙΣΘ?
    ΕΝΟXH ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ?
    KAΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ?KAΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.
    ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ-ΘΕΣ/NIKH.E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεχρι τωρα αυτη είναι η σοβαρότερη αντίσταση στην οικονομική και ηθική μας εξόντωση.
    Που είναι οι εκπρόσωποι της ΠΕΕΒΙ και της ΠΟΣΙΠΥ ;
    Οι κυριοι πρέπει να να παραιτηθουν αφου δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
    Ξερεται είναι πλέον θέμα επιβίωσης και οχι κέρδους. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ! !!
    Βιοπαθολογος απο Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΣΙΔΙΚ ΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ?
    ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ? Ε ΚΑΙ.....
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ? ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ?
    ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΧΕΣΗ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
    ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ?
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ....
    ΠΛΑΦΟΝ ΑΝΑ ΙΑΤΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ
    ΕΣΕΙΣ?
    ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ/ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ενεργεια του προέδρου της ΠΑΣΙΔΙΚ ειναι θαρραλέα και ειλικρινής και πραγματικά δεν κατανοεί κανείς την αδράνεια των υπολοίπων οργάνων!
    Μηπως απλα υπαρχουν προσωπικά συμφέροντα που θιγονται;
    Επίσης διερωτάται κανείς, γιατί δεν "ανεβαίνουν" σχολια του τυπου να παραιτηθουν οι εκπροσωποι της ΠΕΕΒΙ, ΠΟΣΙΠΥ και ΠΕΔ που κατα γενικη ομολογια δεν στέκονται στο υψος των περιστασεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΠΟΣΙΠΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ! ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ! ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ! ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΙΝΙΚΟΥΣ? Η ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΣΙΔΙΚ? ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΟΣΙΠΥ? ΚΑΙ Ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ? ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΕ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΩ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΚΕ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΥΠΑΡΚΤΟ? Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΙΔΙΚ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ! Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΙΔΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΓΚΡΑΝ ΜΕΤΡ ΣΠΑΝΟΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!
    ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΦΟΝ ΑΝΑ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΗΔΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί κύριοι, τα ΔΚ φωνάζουν γιατί πιάστηκαν στη φάκα του ΠΙΣ και του ΠΕΔ με γραπτή συμφωνία για μέτρο ( πλαφόν ανά πάροχο ) που εξολοθρεύει την προκλητή ζήτηση και προκαλεί αμετάκλητο ρήγμα στη βιομηχανοποίηση της υπερσυνταγογράφησης μέσω ΕΟΠΥΥ. Ποιον κοροϊδεύετε με το τίμιο, το ηθικό και το δίκαιο ??? Ποιος όμιλος έδωσε υπερπροσφορά για την εξαγορά της ΠΦΥ με την ανοχή όλων των ΔΚ ?? Ποιος κρατάει το χέρι του Βορίδη σε κατατεθειμένη υπουργική απόφαση ?? Ποιανού ομίλου ήταν επίσημα υπάλληλος πρώην αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ ?? Α, μη ξεχάσω. Πολλούς χαιρετισμούς Πρόεδρε στην Μαρίνα, ... αυτή με τις σακούλες... Μικροβιολόβος, πρώην υπάλληλος ΔΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω μία απορία.Ακόμα τήν έχει ο πρόεδρος τήν Μαρίνα?....Αυτή μέ τίς σακκούλες καί τίς τσάντες....!
      Θηρίο θά πρέπει νά είναι γιά νά αντέχει τόσα πολλά χρόνια η γυναίκα.

      Διαγραφή
  7. Ωραία παγίδα κε Βουγιούκα, αλλά δε μασάμε ! Δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο αναίρεσης της καταγγελίας της σύμβασης με μεταγενέστερη υπογραφή και αυτοπρόσωπη δήλωση στον ΕΟΠΥΥ. Τα κόλπα αυτά, όχι σε εμάς. Καλά κάνουν και σας αγνοούν ΠΙΣ, ΠΕΔ, ΠΟΣΙΠΥ, Καλό είναι να τελειώνουν οι γελοιότητες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. την συγκεκριμενη προταση την ειχα κανει εγω προσωπικα στον προεδρο της ΠΑΣΙΔΙΚ πριν εναμιση χρονο στη μια και μοναδικη μας συναντηση ολων των εκπροσωπων με προτοβουλια του ΣΥΝ. βεβαια τοτε απορριφθηκε γιατι ηθελαν μανιωδως να μαζευουν χαρτακια ελπιζοντας στις υποσχεσεις που επερναν καποιοι κατω απο το τραπεζι. μην ξεχναμε οτι καποιοι διελυσαν παρασκευη βραδυ την μοναδικη μεγαλη και οργανωμενη κινητοποιηση των εργαστηριακων ιατρων. κυριοι τωρα ειναι αργα .... πριν πεινασουν μαγειρευουν...... το πλαφον ειναι μονοδρομος ειτε ετσι ειτε αλλιως. και μια τελευταια προταση : ας καταγγειλουν τα μελη του ΠΑΣΙΔΙΚ τις συμβασεις (θελει κοτσια ο αγωνας) και μην ανησυχουν για τους αλλους, ας τους αφησουν να δουλεψουν με 45% κουρεμα. ξερετε η μεγαλη πιεση της οικονομικης κρισης θα εχει κι ενα καλο. δυστυχως θα επιβιωσουν αυτοι που τελικα μπορουν και ειναι αξιοι. καποιοι εχουμε μαθει να ζουμε και με λιγοτερα, καποιοι μπορουμε να ζησουμε οπως οι υπολοιποι ελληνες.
    Κωστας Μπεντεβης
    αυτος που απο το δεκεμβριο του 2011 φωναζει ολοι εξω απο τον εοπυυ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΜΑΓΚΕΣ" ΤΩΝ ΔΚ. Το νέο κόλπο με τα ωραία κοριτσόπουλα των δημοσίων σχέσεων που πλησιάζουν τους "γιατρούληδες" αλλιώς, το ξέρετε ??? Ρε ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε οχι και νέο κόλπο συνάδελφε εδω και 20 χρόνια γίνοταν. Δεν ξέρω αν γίνεται τώρα όμως, γιατι όπως ξέρεις λεφτά δεν υπάρχουν.

      Διαγραφή
  10. Εμένα προσωπικά δεν με φοβίζει το claw back,rebate, plafon κ.α,με φοβίζει οτι τα Δ.Κ εμφανίζονται
    ως άμεμπτα,ηθικά,έντιμα και εξυγιαντές του συστήματος.
    ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤ.(ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το παιχνιδι είναι στημενο και το χορταρι πράσινο... Από τότε που τα χρήματα είναι συγκεκριμένα τα θέλουν όλα....κάποιοι.. συγκεκριμένοι.... Με το κούρεμα ή με την αξιολόγηση ή με άλλον τρόπο θα οδηγήσουν όλους εκτός ΕΟΠΥΥ. Θα ερθουν μετα αυτοί ως μαγκες θα κανουν πακετο συμβασης και θα το παρουν το deal.!! Θα ερθουν κυριοι μετα θα μας κανουν franchise και εδεσε το γλυκο.Στην υγεια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΟΣΩΠΕΙΤΕ.ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΖΩΕς ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ...ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ...ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ...ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΔΥΝΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟς ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑς.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ..Ο ΦΑΥΛΟς ΚΥΚΛΟς ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αποριας άξιον πάντως είναι το εξής, αυτοί που αρνιόντουσαν έως χθές πεισματωδώς να συμπράξουν σε μία μακροχρόνια επίσχεση εργασίας πρός τον ΕΟΠΥΥ, σήμερα έρχονται και κραδαίνουν τήν απειλή για καταγγελία τής σύμβασης? κάπου δέν κολλάνε όλα αυτά μαζί, αλλά όπως λένε, Κυριακή κοντή γιορτή, τήν παρασκευή θα δούμε το θαυμα, και τότε κάνουμε απολογισμό, πάντως εγώ υποστηρίζω τήν επίσχεση.(και κρατάω μικρό καλάθι). Θωμόπουλος Ιωάννης / βιοπαθολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κατασταση με τον Εοπυυ απο την αρχη μυριζε μπαρουτι. Καποιοι ομως μυριζαν μπριζολα και εστρωσαν τραπεζι. Λυπαμαι πολυ αλλα εχασαν. Λεφτα δεν υπαρχουν. Ειναι σιγουρο οτι πριν το τελος θα στραφουν στον κανιβαλισμο. Πραγματικα τους λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργος Βουγιούκας30 Ιουλίου 2014 στις 7:03 μ.μ.

    Μια συνολική απάντηση στα σχόλια.
    Όσοι από τους ανώνυμους σχολιάζουν επικριτικά τον ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. και το πρόσωπό μου, αφού ντρέπονται να πούνε το όνομά τους δεν αξίζει το κόπο να απαντήσω στις ανοησίες και τις ανακρείβιες που εκφράζουν.Όσον αναφορά τον κ.ΜΠΕΝΤΕΒΗ ο οποίος με θράσος δηλώνει ότι αυτόν δεν τον ενδιαφέρουν τα ληστρικά μέτρα του rebate και claw back που μας έχουν επιβάλλει και ότι αυτός μπορεί να δουλέψει και με 45% "κούρεμα", αυτοπροσδιορίζεται ως κλέφτης του κόπου μας, του χρόνου μας και των χρημάτων που δαπανούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι για την διενέργεια των διαγνωστικών εξετάσεων στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ..Καμία ανοχή στην ανηθικότητα.
    Γιώργος Βουγιούκας-Πρόεδρος ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η ανατροφη μου, ο πολιτικος μου πολιτισμος και η χρηση της ελληνικης γλωσσας δε μου επιτρεπει να απαντησω σε αυθαιρετα και συκοφαντικα συμπερασματα της αληθειας και της δικαιοσυνης..... ο βιος και η πολιτεια του καθενος μας απαντηση σε ολους.
    ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
    ΙΑΤΡΟΣ
    ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ-ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
    ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΕΒΙ
    ΤΕΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (παραιτηθηκα ενα χρονο μετα την εκλογη μου)
    ετσι για να γνωριζομαστε............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργος Βουγιούκας31 Ιουλίου 2014 στις 1:16 μ.μ.

      Πολλά λόγια,πολύ υπεροψία και ουσία μηδέν κ.ΜΠΕΝΤΕΒΗ.
      Το ποιός είναι ο καθένας από εμάς, αφήστε το να το κρίνουν οι άλλοι.
      Και μην πολυαναφέρετε την ενασχόλησή σας με την πολιτική, γιατί τα τελευταία χρόνια αυτή η ιδιότητα, τουλάχιστον στην χώρα μας, δεν περιποιεί τιμή, αλλά το αντίθετο.
      Τελεία και παύλα με εσάς και τους ομοίους σας.
      Γιώργος Βουγιούκας-Πρόεδρος ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.

      Διαγραφή
  17. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ
    επειδη οι αλλοι μας κρινουν και επειδη αυτοι που με κρινουν το κανουν παντα με δικα τους κριτηρια και οχι κατευθυνομενα απο κομματικα ή οικονομικα ή αλλα κεντρα ξερουν να επιλεγουν. οσο αφορα τα λογια, ας παμε στις πραξεις λοιπον..... ποσες μερες εχετε κανει επισχεση ή αλλης μορφης κινητοποιηση τα τελευταια ΤΡΙΑ χρονια ?
    ευτυχως που εγω και καποιοι τετοιοι γραφικοι ομοιοι μου (μονο 3500) μικροβιολογοι διασπαρτοι σε ολη τη χωρα κραταμε ψηλα την ιατρικη ιδιοτητα και σεβομαστε την ιατρικη δεοντολογια. εμεις ειμαστε αυτοι που δεν εχουμε οικονομικες συναλλαγες με συναδελφους αλλων ειδικοτητων, εμεις ειμαστε αυτοι που δεν κοιταμε τον ασθενη μας στη τσεπη, εμεις ειμαστε αυτοι που απο τις εφτα το πρωι εργαζομαστε στο πλευρο του ελληνα ασθενη..... εννοειται οτι μιλαω για το μεγαλο κομματι των συναδελφων μου χωρις να αποκλειω και λιγες κακες εξαιρεσεις.
    τελεια και παυλα βαζει η πραγματικοτητα και η οικονομικη συγκυρια που μαστιζει το τοπο. επαναλαμβανω για να γινω επιτελους κατανοητος. εγω και οι ομοιοι μου εχουμε μαθει να ζουμε και με λιγα, δε μεγαλωσαμε σε παλατια και θα τα καταφερουμε να επιβιωσουμε εστω και με τρια ευρω τον ασθενη, χωρις βεβαια να ειμαστε περηφανοι για το καταντημα του εοπυυ και της πρωτοβαθμιας φροντιδας υγειας στην ελλαδα μας. ειμασταν, ειμαστε και θα ειμαστε παντα στο πλευρο καθε δικαιου και πραγματικου αγωνα για το καλο του λειτουργηματος μας. ξερετε ο τιμιος και ο καθαρος δε φοβαται στα λιγα, δε μασαει ..... ξερει να παλευει και ξερει να τα καταφερνει.....
    οσο για την πολιτικη, ολοι οσοι ασχολουνται με τα κοινα ασκουν πολιτικη ακομα κι εσεις, μονο που εγω οταν χρειαστηκε και εκρινα εγω παραιτηθηκα χωρις να αγκιστρωθω σε καμια καρεκλα...... καποιοι μπορουν να περπατησουν και στα σαλονια και στα αλωνια και δυστυχως η εποχη που ζουμε εχει περισσοτερα αλωνια.......
    ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
    περιμενωντας με ανυπομονησια την καταγγελια των συμβασεων σας με τον ΕΟΠΥΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή