Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΛΙΝΙΚΕΣ : ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ τελος η ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ 1 και 4 και 5,5,4..



19-9-2012
Νεα συσκεψη πραγματοποιηθηκε σημερα Τεταρτη 19-9-2012 στον ΕΟΠΥΥ στην οποια συμμετειχε ο Προεδρος του Οργανισμου και εκπροσωποι της ΠΕΙΚ και του ΣΕΚ.
Στην συσκεψη μας ανακοινωθηκε η νεα προταση του Οργανισμου και της πολιτικης ηγεσιας για το τελευταιο τριμηνο του 2012.
Συμφωνα με αυτην την προταση ο ΕΟΠΥΥ θα καλυπτει μονο το 50% του ΚΕΝ και το υπολοιπο θα αποτελει συμμετοχη του ασθενη (+την διαφορα νοσηλειας) ενω για τους ασφαλισμενους του ΟΓΑ ο ΕΟΠΥΥ θα πληρωνει το 10% του ΚΕΝ και ο ασθενης το 90%. Για τα Διαγνωστικα ο ΕΟΠΥΥ θα συμμετεχει με 40% και οι ασθενεις με 60%.
Η πολιτικη ηγεισα περιμενει την απαντηση μας την ερχομενη Τριτη 25-9-2012. Σε περιπτωση αρνησης μας ο ΕΟΠΥΥ θα καταγγειλει τις συμβασεις για το χρονικο αυτο διαστημα.
Φυσικα αγνοουν οτι η συμβαση που εχουμε υπογραψει ειναι 3ετους διαρκειας και παραβιαζεται κατ'εξακολουθηση απο την πολιτεια που ζηταει απο εμας την πιστη τηρηση της.
Υστερα απο αυτη την εξελιξη οι Ιδιωτικες Κλινικες οδηγουνται σε αναστολη λειτουργιας και χιλαδες εργαζομενοι στην ανεργια.
Ποιους εξυπηρετει αραγε αυτη η προταση ??????
ΥΓΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ως δημοσιο αγαθο.
Σε τηλεοπτικη του παρεμβαση ο κος Βουδουρης στην Δημοτικη Τηλεοραση Θεσσαλονικης ισχυρισθηκε οτι τοσα χρονια ο ιδιωτικος τομεας πλουτιζε σε βαρος των ταμειων αγοραζοντας αυτοκινητα, βιλλες, σκαφη κα και καιρος ειναι να συμμαζευτει.
Φυσικα πηρε την απαντηση του οτι το επιχειρηματικο νομιμο κερδος ειναι θεμιτο και δεν πρεπει να αποτελει κομπλεξ σε μια ελευθερη οικονομια, ενω τα παρτυ γινονταν και γινονται σε αλλους χωρους που δεν τους αγγιζει καθολου.........
Οσο για τις πληρωμες αποτελει αγνωστη υποχρεωση για τον κο Βουδουρη που αναρωτηθηκε στην ιδια εκπομπη γιατι χρωσταμε τους εργαζομενους τοσους μηνες ενω ο ΕΟΠΥΥ μας χρωσταει μονο δυο και πρεπει να ερευνηθει. Στην απαντηση για την υπαρξη του παληου χρεους που αντιστοιχει σε χρεος 12 μηνων, η απαντηση ηταν οτι αυτο δεν αποτελει χρεος του ΕΟΠΥΥ αλλα των παληων ταμειων.
peik.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου