Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΠΑΣΙΔΙΚ Ανακοίνωση - Ενημέρωση για την Πειραιώς Factoring

Αθήνα, 24/07/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες Τετάρτη 23/07/2014 ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας με τον σύμβουλο του Υπουργού Υγείας, όσον αφορά την πρόθεση της ΠΕΙΡΑΙΩΣ FACTORING να καταγγείλει τις συμβάσεις εκχώρησης των απαιτήσεων μας που έχει συνάψει από το παρελθόν με πολλούς παρόχους, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης αποπληρωμής από πλευράς Ε.Ο.Π.Υ.Υ. των τιμολογίων παροχής υπηρεσιών προς τον Ο.Π.Α.Δ. που αφορούν το τελευταίο τρίμηνο του έτους 2011, τον ενημέρωσε ότι αφενός μεν η νομοθετική ρύθμιση που χρειάζεται για την κάλυψη του τελευταίου αυτού τριμήνου του έτους 2011 είναι σχεδόν έτοιμη για να υπογραφεί, αφετέρου δε ότι ένα μικρό χρηματοδοτικό κενό που υπάρχει για την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων που αφορούν και αυτό το τρίμηνο, θα μεταφερθεί και θα πιστωθεί στον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Υποσχέθηκε επίσης ότι, αύριο Παρασκευή 25/07/2014 έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας υπό τον Υπουργό και γι’ αυτό το θέμα και θα μας ενημερώσει άμεσα για τις εξελίξεις. 

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας

Δρ Γεώργιος Βουγιούκας Ιωάννης Καραμηνάς

Ιατρός Ακτινολόγος          Βιοχημικός

2 σχόλια:

  1. ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΚΟΥΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γ.Βουγιούκας- Πρόεδρος ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.25 Ιουλίου 2014 στις 7:26 μ.μ.

    Αφού αυτός ο κύριος ντρέπεται να αναφέρει το όνομά του και από την άλλη μεριά ονομάζει την ανακοίνωσή μας άρθρο, είναι εύκολα αντιληπτό το επίπεδό του και για αυτό τον λόγο δεν αξίζει τον κόπο να του απαντήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή