Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Κοινοποίηση Ίδρυσης Συλλόγου και αίτημα για ενημέρωση ΠΑΣΙΠΑΑ ΠΕΔΥ

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Υ.)» Αποφ. ΕΔ 538/2014 Τηλ. 6973566962 FAX 2109228220 

ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση Ίδρυσης Συλλόγου και αίτημα για ενημέρωση 

Θα ήθελα εκ μέρους του Συλλόγου μας και της Προσωρινής διοικούσας επιτροπής να σας γνωστοποιήσω ότι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Υ.), (στο εξής ΠΑΣΙΠΑΑ), αναγνωρίσθηκε με την υπ΄ αριθμ. 538/2014 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Αθηνών και έχει καταχωρηθεί στα βιβλία καταχωρήσεως αναγνωρισμένων σωματείων του Πρωτοδικείου Αθηνών με αριθμό μητρώου 30371. 

Κατόπιν απαίτησης των μελών μας και κατ’ εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας, επιθυμούμε την άμεση, επίσημη και αναλυτική ενημέρωσή μας για τα σημαντικά τρέχοντα θέματα που αφορούν τον κλάδο, από το Υπουργείο. 

Οι ιατροί πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης θεωρούμε ότι, εκπροσωπώντας τον πυρήνα των λειτουργών της πρωτοβάθμιας υγείας, που αποτελεί την κύρια υποθήκη για το μέλλον του ΠΕΔΥ, έχουμε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά με προτάσεις, θέσεις και εμπειρία στην τελική επιτυχή ολοκλήρωση της Υγειονομικής μεταρρύθμισης. 

Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση ενημέρωση μας καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής στο διάλογο που πρέπει να πραγματοποιηθεί προκειμένου νααναδείξουμε το ΠΕΔΥ σε κεντρικό πυλώνα της ΠρωτοβάθμιαςΥγείας. 

Με εκτίμηση, 

Εκ μέρους της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής 

Η Πρόεδρος            Ο Γ. Γραμματέας 

Ευθυμία Καρποδίνη Ιωάννης Παπαλέτσος

7 σχόλια:

  1. " ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ " ΓΙΑ . . . ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ !
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ , ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΑΣ , ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ . ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?!
    Αλλος ενας συλλογος εκπροσωπων ιατρων. Χρειαζοταν!! Τωρα εχουμε τον πληρους και αποκλειστικης, των πρωην ΙΚΑ, των πρωην ΠΕΔΥ, των πρωην ΙΚΑ και τωρα πληρους αλλα οχι αποκλειστικης ΕΣΥ κλπ κλπ κλπ. Ετσι πλεον ειμαστε σιγουροι οτι θα προωθουνται ΟΜΟΦΩΝΑ ολα τα αιτηματα των ιατρων....Τελικα νομιζω οτι ειμαστε για γελια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει γίνει ακόμη σύλλογος για τους Πανεπιστημιακούς 2 ειδικοτήτων να διεκδικήσουν σύνταξη στα 75 και ανησυχώ ....τι κάνουν;;;;

      Διαγραφή
    2. μαλλον για κλωτσιες ειμαστε συναδελφε.

      Διαγραφή
  3. Όταν αρχίσουν οι εφημερίες ο παθολόγος των 100 έκτακτων περιστατικών θα πληρώνεται το ίδιο με τον δερματολόγο. Άρα σύλλογος παθολογοι ΠΕΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε για γέλια .Καθένας που επιθυμεί ένα είδος εξουσίας κάνει σύλλογο. Και πότε οι γιατροί ήταν ενωμένοι. Ο καθείς την τσέπη του και τη μιζέρια του εξυπηρετεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή