Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Γρηγοράκος στο ygeia360.gr: Το νομοσχέδιο προχωρά κανονικά για την Βουλή!

Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Αποφασισμένος να οδηγήσει στα άκρα τις σχέσεις του με τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη εμφανίζεται πλέον ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος δηλώνει με κατηγορηματικότητα την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο ygeia360.gr:

"Ποιος σας είπε ότι σταματάει το νομοσχέδιο; Το νομοσχέδιο προχωρά κανονικά για την Βουλή!"...

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το νομοσχέδιο - σκούπα, το οποίο ο Λεωνίδας Γρηγοράκος έδωσε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στη δημοσιότητα και το οποίο ο Μάκης Βορίδης αποφάσισε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου να σταματήσει πλήρως και να του κόψει τον δρόμο για την Βουλή.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το επίμαχο νομοσχέδιο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αμφιλεγόμενες διατάξεις για την ίδρυση και τη λειτουργία των ιατρικών επιστημονικών εταιρειών, ρυθμίσεις με τις οποίες διαφωνεί ακόμη και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), καθώς και ρυθμίσεις για τους νοσοκομειακούς γιατρούς με τις οποίες διαφωνεί η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακων Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), ενώ το ίδιο νομοσχέδιο βρίθει "φωτογραφικών" διατάξεων για διάφορα θέματα του χώρου της Υγείας...

1 σχόλιο:

  1. Νομιζω οτι ο ανθρωπος ειναι στο κοσμο του.Συνταξη στα 67 για συντονιστες διευθυντες που ειναι στο παρα 5, συντονιστες με διδακτορικο,ενα χρονο μετεκπαιδευση στο εξωτερικο,10 δημοσιευσεις σε περιοδικα εξωτερικου ,(ακομη και για τις ζωνες Β και Γ), κλεισιμο ολων των εταιρειων πλην των αθηναικων.Ειναι να απορει κανεις καθως προκειται για διατεταγμενη υπηρεσια.Να υπενθυμισω οτι το προσχεδιο για τα 67 το ειχε καταθεσει ο κ. Κουτσιουκος μετα απο πιεσεις της Πανελληνιας εταιρειας συντονιστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή