Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Από τέλος του μήνα εμβολιασμός κατ’ οίκον για τους κατάκοιτους πολίτες με ιδιώτες γιατρούς – Όλη η διαδικασία

Από τέλος του μήνα εμβολιασμός κατ’ οίκον για τους κατάκοιτους πολίτες με ιδιώτες γιατρούς – Όλη η διαδικασία
Τι έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση
 HR

Από το τέλος του μήνα ξεκινά ο εμβολιασμός των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα μετακίνησης ή έχουν αναπηρίες.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, η διαδικασία θα ξεκινήσει από το τέλος Ιουνίου ενώ θα γίνεται στα σπίτια των συμπολιτών μας με τη συμβολή ιδιωτών γιατρών.

Με βάση τον σχεδιασμό της κυβέρνησης, θα αξιοποιηθεί το μονοδοσικό εμβόλιο της johnson & johnson ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία.

Πάντως η κυβέρνηση αναμένεται να απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς ιδιώτες γιατρούς τις επόμενες ημέρες ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία. Άγνωστο βέβαια παραμένει το θέμα της αμοιβής των ιατρών που θα κληθούν να συμβάλουν στον εμβολιασμό των συμπολιτών μας, καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί πάντα αγκάθι στις συμφωνίες τέτοιου τύπου.

Και αυτό διότι οι ιδιώτες γιατροί θα πρέπει να αφήσουν τα ιατρεία τους, με δεδομένο ότι οι εμβολιασμοί απαιτούν πολύ χρόνο καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί το εγχείρημα στους χιλιάδες συμπολίτες μας κατ’ οίκον.

“Στο τέλος του Ιουνίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των κατάκοιτων συμπολιτών μας. Ο εμβολιασμός τους θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή των ιδιωτών ιατρών. Το εμβόλιο που θα χρησιμοποιηθεί είναι το μονοδοσικό εμβόλιο της J & J” γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου