Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Αδ. Γεωργιάδης: Όσα διαγνωστικά κάνουν επίσχεση δε θα συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 07:15 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα τα διαγνωστικά κέντρα και οι εργαστηριακοί γιατροί αντιδρώντας στον συρρικνωμένο προϋπολογισμό τουΕΟΠΥΥ σε ό,τι αφορά στις εργαστηριακές εξετάσεις.

Μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάλεσε τους ασφαλισμένους να πάνε για εξετάσεις μετά τις 12:00 καθώς όπως είπε το υπουργείο θα ζητήσει εγγράφως σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα να δηλώσουν αν θα λειτουργήσουν ή όχι.

Ο κ. Γεωργιάδης, διεμήνυσε ότι όσα διαγνωστικά κέντρα δε λειτουργήσουν, «δε θα είναι συμβεβλημένα ούτε τώρα, ούτε στον αιώνα τον άπαντα». Πρόσθεσε επίσης, πως η επίσχεση εργασίας δεν έχει νόημα καθώς οι συμβάσεις τους έχουν λήξει.

«Σήμερα θα παρουσιάσουμε τους όρους της νέας συμβάσεως», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς σήμερα θα γίνει η κρίσιμη συνάντηση για το θέμα, με τους εκπροσώπους του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και των παρόχων του ΕΟΠΥΥ.

Πρόσθεσε επίσης, πως όσοι επιθυμούν να συμβληθούν με τους νέους όρους, θα παρέχουν υπηρεσίες «από σήμερα ίσως και αύριο».

newsroom naftemporiki.gr

1 σχόλιο:

  1. Εφ όσον δέν έχει νόημα η επίσχεση, καθώς οι συμβάσεις έχουν λήξει, κατα μείζονα λόγο δέν έχει νόημα και η εκτέλεση τών παραπεμπτικών,για τον ίδιο ακριβώς λόγο, καί αφήνω ασχολίαστο το δημοκρατικώτατο ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ .Θωμόπουλος Ιωάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή