Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

"Ταρίφα" 300 ευρώ για εγχείριση καταρράκτη

HEALTH VIEW

«Ταρίφα» 300 ευρώ ζήτησε γιατρός δημόσιου νοσοκομείου στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να πραγματοποιήσει εγχείρηση καταρράκτη, παρακάμπτοτας τη λίστα αναμονής. 

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, έχει ήδη σχηματιστεί ποινική δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος του 51χρονου ιατρού, με τις κατηγορίες της δωροληψίας υπαλλήλου και της απείθειας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ιατρός απαίτησε τριακόσια (300) ευρώ, για να πραγματοποιήσει εγχείρηση «καταρράκτη» σε συγγενικό πρόσωπο του καταγγέλλοντα, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες εξέτασης - εισαγωγής και τη λίστα αναμονής για τις επεμβάσεις, στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο». 

Σε προγραμματισμένη συνάντηση την Τετάρτη στο γραφείο του ιατρού στο Νοσοκομείο, ο ημεδαπός του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του, κατά την έρευνα που επακολούθησε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας. 

Μάλιστα, προσπάθησε να απωθήσει από το γραφείο τους αστυνομικούς, για να αποφύγει τη σύλληψη. Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΕΥΣΕΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ 10 ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειχε γινει βολευτης ομως θα βλεπε καλλιτερα κ πως βγαινουν κ πως δε φαινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή