Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση ΕΟΠΥΥ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΟΠΥΥ

12/07/2018
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σε συνέχεια της από 15/6/2018 ανακοίνωσης του Οργανισμού αναφορικά με τη λήξη των υφιστάμενων συμβάσεων για την παροχή ιατρικής περίθαλψης και προκειμένου να επιτευχθεί στα πλαίσια εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας η ομαλή μετάβαση στο νέο σύστημα παροχής υπηρεσιών από τους Οικογενειακούς ιατρούς τόσο για τους ιατρούς αλλά και για τους δικαιούχους υπηρεσιών υγείας του ΕΟΠΥΥ, ενημερώνουμε τους συμβεβλημένους ιατρούς ειδικοτήτων Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής, ότι οι υφιστάμενες συμβάσεις παροχής ιατρικής περίθαλψης θα λήξουν στις 31/07/2018.

Επίσης, πληροφορούμε τους ιατρούς των ανωτέρω ειδικοτήτων που επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο των συμβεβλημένων Οικογενειακών ιατρών ΕΟΠΥΥ για παροχή υπηρεσιών στα ιδιωτικά τους ιατρεία, ότι έχει ενεργοποιηθεί η σχετική πλατφόρμα στο http://familydoctors.eopyy.gov.gr όπου μπορούν να δουν και τις σχετικές λεπτομέρειες της ανοιχτής πρόσκλησης του Οργανισμού.

Ο Αντιπρόεδρος ΕΟΠΥΥ

Ακριβές αντίγραφο Π. Γεωργακόπουλος

5 σχόλια:

  1. Υπογράφει ο ......χαζός της παρέας ! Ο Μπαταχτσίμης που κρύβεται .....οεο .....? Και.....γιατί.....οεο.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη πολλές τέτοιες ανακοινώσεις θα βγάλεις ΣεκιουριΤακη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι παθολογοι με ποια λογικη θεωρουνται μη ειδικοι γιατροι και πρεπει να υποβιβαστουν ονομαζομενοι οικογενειακοι ιατροι.ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλύτερα να.....μην δουν τις λεπτομέρειες γραφικέ αντιπροεδρα, γιατί θα πέσουν μπάτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υποβιβαζονται φίλε Ανώνυμε οι Παθολόγοι ! Οι Παθολόγοι γιατί προφανώς παθολόγος είσαι υποβιβάζονται από μόνοι τους όταν χειρίζονται μια πνευμονία, μια αμυγδαλίτιδα ή μια περιονυχίτιδα! Διαλογίσου έαν για αυτοί την κατάντια φταίνε οι ιδιοι οι Παθολόγοι ! Επιτέλους λίγη ωριμότητα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή