Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: σχετικά με την επίλυση προβλήματος συνταγογράφησης εξετάσεων ΣΔ τύπου ΙΙ από παθολόγους και γενικούς ιατρούς

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σχετικά με τον απρόοπτο περιορισμό συνταγογράφησης εξετάσεων ΣΔ τύπου ΙΙ που προέκυψε σήμερα σε παθολόγους και γενικούς ιατρούς στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, πραγματοποιήθηκε άμεση παρέμβαση της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΗΔΙΚΑ, κ Τάγαρη Αναστάσιο.

Επισημάνθηκε ότι δεν προκύπτει τέτοιο εμπόδιο από τη νέα υπουργική απόφαση με τους νέους κανόνες παραπομπής διαγνωστικών εξετάσεων και ζητήθηκε η αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος.

Από την ενημέρωση που είχαμε από τον ιδιο, εντοπίσθηκε και λύθηκε το πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι εν λόγω εξετάσεις να καταχωρούνται πλέον κανονικά.

Σε περίπτωση εντόπισης και άλλων κωλυμάτων συνταογραφήσης με την εφαρμογή της νέας υπουργικής απόφασης να μας το γνωστοποιήσετε στο e-mail της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ, eni.eopyy@gmail.com


Η Πρόεδρος            Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου    Χρήστος Παπασιδέρης

4 σχόλια:

  1. Σαν Παθολόγο το θέμα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν θα λύνω εγώ τα προβλήματα των ασθενών. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πολύ τους χαιδέψαμε - κανακέψαμε καιτους ασθενείς - πελάτες - ασφαλισμένους και το υπουργείο υγείας.
    Ένας Παθολόγος απ τα Γιάννενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ! Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν, υποτίθεται, σύλλογοι ασθενών που κάποτε θα πρέπει εκτός απο το ότι κάνουμε παρέα και δίνουμε ψυχολογική στήριξη και ενημέρωση,θα πρέπει να αναλάβουν δράση,για επίλυση πολλών προβλημάτων στο τομέα υγεία που τους αφορά.
      Και θα μπορούσε να εύρισκαν τις πιό σωστές λύσεις,από τους γιατρούς,που ο αγώνας για τα συμφέροντά τους,τους έχουν ξευτιλίσει παντελώς.

      Διαγραφή
    3. Θα τους βρείτε μπροστά σας από 16/07 τους συλλόγους ασθενών ΣΥΡΙΖοχαφιε 10.18 όταν θα σας κυνηγούν να σας λυντσάρουν!

      Διαγραφή