Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Βασίλης Πλαγιανάκος

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ την Τρίτη στη Βουλή για έγκριση! Όλο το παρασκήνιο και οι προβληματισμοί

Το πράσινο φως της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής αναμένεται να λάβει την επόμενη Τρίτη ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Βασίλης Πλαγιανάκος, καθώς τότε έχει καθορισθεί να παρουσιασθεί από τον υπουργό Υγείας, αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr.

Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ θα παρουσιάσει τα σχέδια του για τον Οργανισμό αλλά και τις επόμενες κινήσεις που θα κάνει για τη ενίσχυσή του.

Κάτι που άλλωστε συνηθίζεται όταν αλλάζει η ηγεσία στον Οργανισμό.

Προβληματισμός για τον διορισμό του νέου Προέδρου

Ωστόσο ο διορισμός του Βασίλη Πλαγιανάκου έχει προκαλέσει ήδη πολύ παρασκήνιο πριν ακόμη αναλάβει τη νέα του θέση.

Και αυτό επειδή ακόμη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ– όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr– εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους για τη στενή σχέση που συνδέει τον νέο Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ με τον τέως Σωτήρη Μπερσίμη. Διαβάστε ΕΔΩ την αποκάλυψη που είχε κάνει το HealthReport.gr για την κουμπαριά των δύο ανδρών αλλά και την κοινή τους εταιρεία: «Ο πρώην και ο επόμενος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ! Τι συνδέει τους δυο άνδρες;»

Η σχέση αυτή φαίνεται ότι έχει προκαλέσει προβληματισμούς τόσο στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην αγορά υγείας, αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr.

Πάντως ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Βασίλης Πλαγιανάκος είναι άγνωστο πόσο θα παραμείνει στη θέση του παρότι η θητεία είναι πενταετής, δεδομένων των επερχόμενων εκλογών.

2 σχόλια:

  1. Τι να κάνει ο δύσμοιρος οταν η κυβερνηση του εχει ακομα μονο μερικους μήνες ζωής? Τι να κάνει ο δυσμοιρος οταν η πρωτοβαθμια περιθαλψη με τον οικογενειακό γιατρό εχει αποτυχει πριν καν ξεκινήσει? Τι να κάνει ο δυσμοιρος σε μια χώρα χρεοκοπημένη, σε μια χώρα υπό κατάρρευση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή