Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ανύπαρκτοι οι οικογενειακοί γιατροί: Στο κενό οι εξαγγελίες του υπ. Υγείας



Παναγιώτα Καρλατήρα -
protothema.gr

Από μια σύντομη αναζήτηση στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση: Στα Πατήσια υπάρχει μόνο ένας, στο Περιστέρι 9 ενώ σε Παλλήνη, Χαλάνδρι, Ψυχικό και Κηφισιά δεν είναι εγγεγραμμένος ούτε ένας οικογενειακός γιατρός.

Αντιστοίχιση στο... χάος: αυτό επιχειρεί να υλοποιήσει – ή να παρουσιάσει ότι υλοποιείται- η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, αναφορικά με την περίφημη αντιστοίχιση πολιτών και οικογενειακών γιατρών ώστε να ενεργοποιηθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

Μια απλή αναζήτηση στο σύστημα της ΠΦΥ και στη διεύθυνση http://rdv.ehealthnet.gr όπου υποτίθεται ότι κάθε πολίτης θα βρει σε ποιον οικογενειακό γιατρό, δηλαδή σε ποιον παθολόγο ή γενικό γιατρό εάν είναι ενήλικας και σε ποιον παιδίατρο αν πρόκειται για ανήλικο, πρέπει να απευθυνθεί με βάση την αντιστοίχιση της ΗΔΙΚΑ, αποδεικνύει ότι αντιστοίχιση δεν υπάρχει!

Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού οι περίφημοι οικογενειακοί γιατροί (περίπου 4.000 γενικοί γιατροί, παθολόγοι, παιδίατροι) στους οποίους πρέπει να εγγραφεί και να αντιστοιχισθεί ο πληθυσμός και μέσω αυτών μόνο να λαμβάνει παραπεμπτικό προκειμένου να επισκεφθεί ειδικευμένο γιατρό, ακόμη αναζητούνται εναγωνίως. Σημειωτέον ότι το μεγαλόπνοο σχέδιο της ΠΦΥ βρίσκεται σε εξέλιξη περισσότερα από δύο χρόνια.

Τι είναι ο (ανύπαρκτος) οικογενειακός γιατρός

Υπενθυμίζεται ότι ο οικογενειακός γιατρός θα είναι η πρώτη επαφή του πολίτη μέσα στο σύστημα Υγείας. Στην πλήρη ανάπτυξη του σχεδίου – για το οποίο ουδείς αρμοδίως δίδει προθεσμία και χρονοδιάγραμμα- κάθε πολίτης θα έχει εγγραφεί σε οικογενειακό γιατρό ο οποίος θα έχει το πλήρες ιστορικό του και θα τον συμβουλεύει σε όλα τα θέματα υγείας του. Θα είναι εκείνος που θα τον παραπέμπει σε ειδικό γιατρό αναλόγως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ή σε δημόσιο νοσοκομείο. Οι πολίτες εγγράφονται στους οικογενειακούς γιατρούς μέσω της πλατφόρμας rdv.ehealthnet.gr, στην οποία μπαίνουν με κωδικούς taxisnet και τον ΑΜΚΑ τους.

Για τις 956 θέσεις γενικών γιατρών ή παθολόγων που αναζητεί το υπουργείο για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) υπάρχουν 364 υποψήφιοι γιατροί και για τις 239 θέσεις παιδιάτρων άλλοι 219 ενδιαφερόμενοι. Η εικόνα είναι ακόμη πιο σκούρα με τους ενδιαφερόμενους για συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ. Ο Οργανισμός χρειάζεται 2.800 γιατρούς και έχει λάβει αιτήσεις από 624 ιδιώτες γιατρούς, παθολόγους ή γενικούς γιατρούς που δήλωσαν ότι επιθυμούν να συμβληθούν. Κατά πληροφορίες, έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής περίπου 550 και πρόκειται κυρίως για γιατρούς μεγάλης ηλικίας, που κάθε άλλο παρά ενισχύουν το αφήγημα της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για ανανέωση του ιατρικού δυναμικού μέσω των νέων συμβάσεων και για ανάσχεση της φυγής των νέων επιστημόνων στην αλλοδαπή (brain drain).

Ολόκληρες περιοχές της χώρας διαθέτουν μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού οικογενειακούς γιατρούς , στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι «βαφτισμένοι» με το ζόρι από το υπουργείο Υγείας ως οικογενειακοί, γιατροί των Κέντρων Υγείας, των Περιφερειακών Ιατρείων και όλων των Κέντρων Υγείας Αστικών Τύπου ανά τη χώρα.

Μία αντιστοίχιση που δεν έχει αντίκρισμα

Επιχειρώντας να παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα, ωσάν να υπάρχουν οικογενειακοί γιατροί που αντιστοιχούν σε πολίτες, στον πληθυσμό ευθύνης τους, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε ένα ενημερωτικό σημείωμα για την αντιστοίχιση. «Η αντιστοίχιση πραγματοποιήθηκε από την ΗΔΙΚΑ μέσω του ηλεκτρονικού συστήματός της. Ελήφθησαν υπόψη, για τους μεν Λήπτες Υπηρεσιών Υγείας (ΛΥΥ)η ηλικία (για την διάκριση μεταξύ Οικογενειακού Ιατρού ενήλικου και παιδικού πληθυσμού) και ο τόπος διαμονής κάθε Λήπτη Υπηρεσιών Υγείας, όπως αυτά τηρούνται στη βάση δεδομένων για τους ΑΜΚΑ ή ΑΥΠΑ. Και για τους Οικογενειακούς Ιατρούς η ειδικότητα (για την διάκριση μεταξύ Οικογενειακού Ιατρού ενήλικου και παιδικού πληθυσμού) και ο τόπος παροχής υπηρεσιών» αναφέρεται στο σημείωμα. «Και πώς έγινε;» θέτει το ερώτημα το υπουργείο και απαντά πως «κάθε Λήπτης Υπηρεσιών Υγείας αντιστοιχίστηκε με βάση τον τόπο διαμονής του με έναν Οικογενειακό Ιατρό τυχαία, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο ανώτατος πληθυσμός ευθύνης».

Η λέξη «τυχαία» συμπυκνώνει την πορεία αυτής της μεταρρύθμισης όπως την χαρακτηρίζει η κυβέρνηση: από την αρχή όλα όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος στηρίχθηκαν στην τύχη και τυχαία εξελίσσονταν. Έτσι, και η αντιστοίχιση πολιτών – οικογενειακών γιατρών που κυριολεκτικά έπρεπε να γίνει τυχαία, έλαβε αυτή τη δραματική διάσταση: οι πολίτες δεν έχουν οικογενειακό γιατρό.

Από μια σύντομη αναζήτηση στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση προκύπτει για παράδειγμα, πως στα Πατήσια υπάρχει μόνον ένας οικογενειακός ιατρός, στο Αιγάλεω δύο και στο Κέντρο της Αθήνας 14. Στο Περιστέρι αντιστοιχούν 9 οικογενειακοί γιατροί ενώ στα βόρεια και βορειανατολικά προάστια στην Παλλήνη, στο Χαλάνδρι, στο Ψυχικό και στην Κηφισιά δεν είναι εγγεγραμμένος ούτε ένας οικογενειακός γιατρός.

Η αβέβαιη πραγματικότητα για τους Έλληνες πολίτες

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας, κ. Σταμάτη Βαρδαρό, ωστόσο, η εικόνα είναι διαφορετική, καθώς θεωρεί ότι οι πολίτες καλύπτονται από οικογενειακό γιατρό στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, εκτός από λίγα σημεία. «Τα βόρεια προάστια στην Αττική και κάποια σημεία της Θεσσαλονίκης δεν έχουν γιατρούς. Σε γενικές γραμμές η Αττική, πχ η Ελευσίνα, η Βάρη, τα Μέγαρα, το Κορωπί, το Λαύριο, είναι καλυμμένες από γιατρούς. Το ίδιο η νησιωτική χώρα, η Κρήτη, η Εύβοια, οι μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια» λέει ο κ. Βαρδαρός, εκφράζοντας τη συγκρατημένη αισιοδοξία του για την εξέλιξη του σχεδίου της ΠΦΥ και «την αντιστοίχιση πληθυσμού- γιατρών που ολοένα θα συμπληρώνεται και θα φτάσει σε επαρκή επίπεδα».

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρει πως η πρόσκληση του Οργανισμού προς τους ιδιώτες γιατρούς, παθολόγους, παιδιάτρους, γενικούς γιατρούς, να συμβληθούν για να προσφέρουν υπηρεσίες ως οικογενειακοί γιατροί θα είναι ανοιχτή – χωρίς προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζει μάλιστα πως η 15η Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα ισχύς των συμβάσεων με τους 2.500 παλαιούς συμβεβλημένους παθολόγους και παιδιάτρους του ΕΟΠΥΥ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πώς από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου εάν δεν έχουν υπογραφεί νέες συμβάσεις οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν για επίσκεψη σε αυτές τις τρεις ειδικότητες γιατρών του Οργανισμού. Σε ό,τι αφορά τους ειδικευμένους γιατρούς η πρόσβαση θα είναι απευθείας για τους ασφαλισμένους εφόσον δεν υπάρχει στην περιοχή τους οικογενειακός γιατρός για να δώσει το παραπεμπτικό.

67 σχόλια:

  1. μπηκα για πλακα να αντιστοιχηθω και ιδου τα αποτελεσματα'" οι ειδη υπηρετου ντεσ στα κεντρα υγειασ γιατροι παραναστι 48χλμ απο δραμα νευροκοπι 40 χλμ απο δραμα και προσοτσανι 20 χλμ ειναι να γελασ η να κλαψεισ πικρα στην πολη τησ ΔΡΑΜΑΣ ουδεισ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξανθός που θα γίνει μελαχροινος από το ξύλο από 16/07: καλά έκανες και μπήκες για πλάκα 11.25 ! Και εμείς για .....πλάκα βγάζουμε ανακοινώσεις!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΕΙ Κ.Υ. ΩΣ Ο.Ι. ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑ-ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Βρε......ηλιθιο συριζοεμεσμα 12.02 και στα ΚΥ ποιος θα πηγαινει η θα κοπουν στα ......δυο/τρια; Που υα λες αυτα .......Ταμτακο;

      Διαγραφή
    4. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΥΡΙΖΟΧΑΦΙΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ ΚΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑΜΕΙΝΕΙ ? ΑΡΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ VOUCHER ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟ 16/07 ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ! ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΤΕ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙΤΕ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

      Διαγραφή
  2. Το τρελό γέλιο είναι ότι έχει .....ακατοίκητους συριζοτρολιάδες που προτρέπουν το κλαρινοΥπουργείο να......μην κάνει πίσω! Λές και μπορεί να κάνει......μπροστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Μα δεν θα εφαρμοστει συριζογυφτε αρκουντορομα εξαρτημενε 8.19 ουτε .....απο αυτην!Κοψε λιγο την κανναβη και θα το δεις!

      Διαγραφή
    3. Καρανικας: χαφιεδακο μας 8.19 αρπα ενα .....voucher του Πολακη για τον κοπο σου!

      Διαγραφή
    4. Γιατί κλαρινοσυντροφε 8.19 , πιστεύεις ότι θα εφαρμοστεί έστω από αυτήν;

      Διαγραφή
  3. Ο Βαρδαρός είναι απλά......ψυχοπαθής ψεύτης υπόδικός που ξέρει ότι παίζεται το κεφάλι τυυ! Ούτε ένα εκατομμύριο δεν καλύπτονται από τα......8 εκ. του αστικού πληθυσμού ενώ όσο αφορά τον αγροτικό πληθυσμό , οι γιατροί των ΚΥ αρνούνται να .......βαφτιστούν ΟΙ ! Είναι φανερό ότι κεφάλια θα πέσουν μέσα στον Ιούλιο για το φιάσκο! Και δεν θα είναι του.....Μπαταχτσίμη που εγκαίρως έβγαλε την ουρά του έξω ως προφανώς ο μακράν εξυπνότερος από τα .......γίδια των ΥΠΥΓ/χρΕΟΠΥΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπόδικος Βαρδαχρηστος : είναι όλα έτοιμα! Πάρτε λίγη κάνναβη και θα το δείτε και εσείς! Όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα όσα λένε οι αναρχοαπλυτοι εξαρτημένοι του υπουργείου είναι στον αέρα! Με το προσωπικό που εξασφάλισαν δεν γινεται ούτε προσομοιωση start up πόσο μάλλον να τρέξουν το σύστημα! Ο υποδικος ψευτοειδικος ψευτοεπιστημων ξέρει ότι αυτός θα την πληρώσει πρώτος και καλύτερος για το χωρίς προηγούμενο φιάσκο και την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει σε Τρόικα/Πρωθυπουργό! Άντε στην ουρά Βαρδαργοσχολε για να δουλέψεις επιτέλους πραγματικά μια φορά στην ζωή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μόνοι που βρίζουν και αποκαλύπτουν την παιδεία τους,το ήθος τους,την αγωνία τους για το μέλλον τους και την έλλειψη αξιοπρέπειας, είναι η σαβούρα των συμβεβλημένων ιδιωτών γιατρών. Αυτοί που κοροϊδευαν τους ασθενείς,που τους ζητιάνευαν 10/ρικάκια,που έγραφαν μόνο συνταγές,για κάθε μήνα,με άλλο ραντεβού
    ,για να συμπληρώσουν το 200/αρι. Ηθελαν ποτέ αυτοί να γίνει ΠΦΥ; Οχι. Είχαν ποτέ διατυπώσει μιά πρόταση μέσω της ένωσή τους; Οχι.Τι περίμεναν; Να φύγει αυτή η κυβέρνηση; Η όποια άλλη αν έλθει τι θα κάνει; Εχει υπογραφεί νόμος και είναι μνημονιακή υποχρέωση, Αλλά και πάλι σε όλα τα κράτη υπάρχει μιά ΠΦΥ. Εδώ τόσα χρόνια ,40 χρόνια, τι έκανε το πολιτικό σύστημα; Τίποτα.
    Ε ..λοιπόν καιρός είναι πιά να γίνει. Δεν μας λένε όμως οι διαφωνούντες κάτι συγκεκριμένο. Πως θα ήθελαν να είναι. Το μόνο που λένε είναι ανεφάρμοστες αερολογίες,για ελεύθερη επιλογή γιατρού τζάμπα και αμοιβή κατά πράξη και περίπτωση που δεν γίνεται σε κανένα ασφαλιστικό σύστημα.
    Δηλαδή, επιδιώκουν να μείνουν τα πράγματα ένα μπάχαλο άλλα 40 χρόνια.
    Να βάλετε τώρα ,κύριοι συμβεβλημένοι,τα δυνατά σας να εργασθείτε αξιοπρεπώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι ΣΥΡΙΖΟγκιουφτε 3.15! Μόνο οι......συμβεβλημενοι!Οι υπολοιποι 35000 γιατροί της χώρας ......ουρά κάνουν για γυφταρια σας που βαφτίσατε βοθροΤΟΜΥ!

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν πολλές προτάσεις ΣΥΡΙΖΟγκιουφτε των 186 εκ. λειτουργικών του χρΕΟΠΥΥ όπως αυτή του ΙΣΗ! Απλά είστε κακοηθεστατοι και δεν τις λαμβάνετε υπόψη καθώς προτιμάτε να υπερτριπλασιασετε το κόστος της ΠΦΥ με τις γυφΤΟΜΥ για να ταισετε ΣΥΡΙΖΑκριδες!

      Διαγραφή
    3. ΠΦΥ ΣΥΡΙΖΟΓΥΦΤΕ 3.15 με έξοδα του γιατρού δεν θα γίνει ΠΟΤΕ! Και σκουξτε όσο θέλετε! Αξιοπρεπώς μια ζωή εργαζόμαστε σε αντίθεση με τα κομματικά ρετάλια σαν και του λόγου σου αλλά χάρη στο απόλυτο ναυάγιο σας θα τα καονομησουμε κιόλας όταν εσείς θα φάτε απλά ξύλο!Μπάι......μπάι......ΣΥΡΙΖοκοπρε! Καλή αντάμωση με τον ΣεκιουριΤακη στα ......γουναραδικα !

      Διαγραφή
    4. ΑΡΓΟΜΙΣΘΕ ΚΛΑΡΙΝΟΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΡΑΣ ΣΑΣ! ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΗΠΩΣ; ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ; Ο ΠΙΣ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΕ! ΑΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ......ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ; ΟΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΟΕΜΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ......12% ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ! ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΧ@ΖΟΥΝ; ΚΑΠΟΙΑ ......ΕΞΗΓΗΣΗ; ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΜΕ ......ΚΑΝΝΑΒΗ!

      Διαγραφή
    5. Καρανικας: μπραβο. ......αντικειμενικε 3:15'! Τσακο και ενα.....voucher του Πολακη για τον κοπο σου!Και σε καλη μερια!

      Διαγραφή
    6. Συριζοτεμπελχανα καρεκλοκενταυρε με απολυτηριο 3ης Δημοτικου μετα την νεα αποτυχια ερχεται η απολυση! Και πλεον θα βγεις στην αγορα να δουλεψεις πραγματικα αντο να λεηλατεις τα 186 εκ. λειτουργικα του χρΕΟΠΥΥ!

      Διαγραφή
    7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ 12:31 ΓΙΑΤΡΑΡΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ 3:15.
      ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ 3ης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

      Διαγραφή
    8. Βλακόμουτρο 12.04 το κινητό μου είναι ρυθμισμένο στην αυτόματη διόρθωση κειμένου ......δεν είστε μόνο απόφοιτοι δημοτικολυ αλλά και ηλίθιοι σαν τους προισταμένους σας!

      Διαγραφή
  7. Αγαπητοι Γιατροί δεν εχετε αντιληφθεί πως όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Στις 16/7 θα κατηγορήσουμε εσας τους "απληστους" γιατρούς που δεν θέλετε να διακονήσετε το σύστημα και θα παραπέμψουμε σε εσας τους ασφαλισμένους για το ... ξύλο. Εν τω μεταξυ θα υπενθυμίσουμε στον κόσμο πως το ΕΣΥ-ΠΕΔΥ-ΤοΜΥ είναι παντα διαθέσιμο να τον εξυπηρετήσει ΔΩΡΕΑΝ.
    Και εσείς επιτέλους θα έχετε απαλλαγεί απο τον...χρΕΟΠΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάντε το και θα δούμε ποιος θα φάει το ξύλο ......κοροιδο 3.28! Άλλωστε θα υπάρξει τρομακτική εξυπηρετηση στα υπολειτουργούν τα ΠΕΔΥ και στις ανύπαρκτες γυφΤΟΜΥ ! Όσο για το......ΕΣΥ προφανώς πήρες περισσότερα χάπια αποτι έπρεπε ΣΥΡΙΖορκουδογυφτε!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ
      Απορώ πρώτα από όλα ως τι μιλάς; Σίγουρα γιατρός δεν είσαι και αν είσαι ,είσαι από τους αποτυχημένους .Τι θες να μας πεις δηλ Κυβερνητικέ Εκπρόσωπε , ότι η θα πρέπει να συμφωνήσουμε να πληρώσουμε για την επίταξη των ιατρείων μας και να χρησιμοποιήσουμε την σύμβαση ώστε να βγάλουμε χρήματα πλαγίως; Και αυτά τα λες κουνώντας μας το δακτυλο; Με εκφράσεις ταξικής προπαγάνδας και ομαδικής κατηγοριας;Όχι αγαπητέ.Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος αυτοί οι άπληστοι συνταγογραφοι να να συμβληθουν μαζί σου . Βασικα αυτους εχεις μαζεψει μαχρι τωρα στο γυφτοοικοδομημα σου . Οι υπόλοιποι θα βρούμε τον δρόμο μας γιατί μπορούμε .Γιατί όντως ΠΦΥ θα γίνει όπως έγινε σε κράτη που πληρώνουν αυτό που παίρνουν .Τις ίδιες χαζομάρες έλεγαν και στην Ισπανία και στην Πορτογαλία και στην Ρουμανία. Το πλήρωσαν με 10 χρόνια καθυστέρηση της ΠΟΥ τους και το πληρώνουν ακόμα .Εσείς , παντα ερασιτέχνες ,με βρισιές και κατηγορίες προσπαθείτε να κάνετε με το 1/4 του μισθού το διπλό που κάνουν οι άλλοι. Καλή τύχη .Προτιμώ να με πούμε άπληστο παρά ηλίθιο!

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αν αυτό είναι το ......σχέδιο ,δεν σας περιμένει μόνο άγριο ξύλο αλλά και απόλυση συριζοκαημενο 3.28! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,στο μαγαζί μου ότι θέλω κάνω ! Εσείς να κοιτάξετε να εξυπηρετήσετε τον κόσμο στις ανύπαρκτες γυφΤΟΜΥ που τον καλείτε!

      Διαγραφή
    4. 3.28 φτωχαδακι κατσε στην σπιτακι σου 1Χ1 και ασε τα σχολια για τους υπολοιπους

      Διαγραφή
  8. Αυτοί που βρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του ΕΟΠΥΥ για το μπάχαλο με τους ΟΙ, απλά επιβεβαιώνουν το γνωστό ρητό για τους ιατρούς και τους δασκάλους.
    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ από τους δανειστές μας, οι οποίοι το μόνο που ενδιαφέρονται είναι πως θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω.Και πιστέψτε με θα εφαρμοστούν από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Tο σίγουρο είναι ότι η μεταρρύθμιση θα προχωρήσει, όσο και αν υβρίζουν και διαμαρτύρονται οι βολεμένοι.Συμφέροντα που υπήρχαν στο χώρο θα θιγούν και αναμφίβολα κάποιοι θα χάσουν το εύκολο χρήμα.Το αν όλο το εγχείρημα θα είναι υπερ των ασθενών θα εξαρτηθεί από την ποιότητα των ΟΙ.Το ότι το νέο σύστημα θα έχει και θετικά μόνο οι έχοντες παρωπίδες δεν το βλέπουν.Αποσυμφόρηση των Νοσοκομείων, εξοικονόμηση πόρων,αποφυγή υπερσυνταγογράφησης και προκλητών παρακλινικών ελέγχων,μείωση πολυφαρμακίας κτλ. Δεν έχω όμως ψευδαισθήσεις στους ΟΙ θα μπουν είτε νέοι ιατροί προ του φάσματος της ανεργίας , είτε πτυχιούχοι ανατολικών Πανεπιστημίων , είτε τίποτα Γενικοί Ιατροί.Οι καλοί συνάδερφοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, τα ιατρεία τους θα είναι πάντα γεμάτα με όλα τα συστήματα.Απεναντίας η κακή ποιότητα υπηρεσιών υγείας από ΤΟΜΥ και ΟΙ θα ενισχύσει την πελατεία τους.Ποιοι θα χάσουν, οι τωρινοί συμβασιούχοι , οι υποειδικοί και οι εργαστηριακοί.Αυτοί είναι που κάνουν πως ενδιαφέρονται για τον άρρωστο και θριαμβολογούν σε κάθε αποτυχημένη προκήρυξη για οικογενειακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ από τους δανειστές μας, οι οποίοι το μόνο που ενδιαφέρονται είναι πως θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω...
      Η μισή αλήθεια: πως ενδιαφέρονται για να βγουνε απο την εποπτεια και να ΜΗΝ κατακρεουργησουν τις συντάξεις; τωρα θα εχουν δυνατοτητα να επιλεγουν τις δαπανες που θα περικοψουν.
      θα εφαρμοστούν από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ναι, αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομερειες. ΠΩΣ θα εφαρμοστουν απο τον καθένα, με τι ορους στις λεπτομερειες.
      Η αντίδραση δεν αφορά ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ κάθε απόπειρα πρωτοβαθμιας περίθαλψης, αφορά το συγκεκριμένο σχέδιο.
      Εχει σημασία μόνο να υπάρχει κάτι κατ' όνομα ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ή κάτι ουσιαστικό που θα επιτελεί το ρόλο με τον οποίο έχει βαφτιστεί;
      Αν ανεβαίνει ο μέσος όρος της παροχής υπηρεσιών υγείας, δεν αναγκαζόμαστε κι εμείς να προσαρμοστούμε σε καλύτερο επίπεδο; Δεν γινόμαστε καλύτεροι πάροχοι όταν λειτουργούμε σε ένα άνω του μετρίου σύστημα;
      Γιατί κάθε ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα νέο, αποτελεσματικό και μακροπρόθεσμο πλάνο πρέπει να αρκούμαστε να είναι μέτριο εξαρχής με ελαττώματα εμφανή; Δεν οφείλουμε να παρέχουμε ως πάροχοι τεχνογνωσία και συστάσεις για βελτίωση;
      Τωρα, αν ακούγονται, είναι μεγάλη κουβέντα για συζήτηση.
      Δεν έχει σημασία να σχεδιαστεί κάτι που να προσφέρει δυνατότητες ώστε να στελεχωθεί από τους καλύτερους; Γιατί να έχει μια δεξαμενή απόρριψης ως πηγή στελέχωσής του; Κανέναν συνάδελφο ιατρό δεν απαξιώνω, ούτε αν συμμετέχει, ούτε αν δεν συμμετέχει στο σύστημα αυτό. Ούτε με την χώρα προέλευσης του πτυχίου. Αλλά δεν δικαιούται αυτός που έδωσε όρκο στον Ιπποκράτη, να ασκεί με αξιοπρεπεια την Ιατρική;
      Όταν θα κλείνει το 4ωρο τα βράδια του χειμώνα και θα είναι γεμάτο το σαλόνι του από εγγεγραμένους σ'αυτόν, τι θα κάνει; Θα επαιτεί έξτρα αμοιβή; Θα γίνει απάνθρωπος και θα διώχνει αρρώστους για... αύριο;
      Κι αυτός που όνειρό του δεν έχει μεγαλεία, αλλά μια αξιοπρεπή διαβίωση, χωρίς φιοριτούρες και περγαμηνές, χωρίς δόξες και τίτλους, απλά αγαπά να ασκεί την Ιατρική στη γειτονιά του; Θα μπορεί να επιβιώσει στο νέο σύστημα; Πρέπει πια να γίνουμε "μικροαπατεώνες" στα για να ασκούμε ιατρική;

      Διαγραφή
    2. Tα ψέμματα αλλού. Κανένα έτοιμο σχεδιο δεν επιβλήθηκε από την τρόικα. Η τρόικα ζήτησε μόνο περιορισμό των κρατικών νοσοκομειακών δαπανών. Το τωρινο αλλοφρων κρατικίστικο σύστημα ειναι καθαρά συρριζαικής προέλευσης. Δειξτε μας σας παρακαλώ σε ποιο σημείο του τωρινού μνημονίου ή όπως αλλιώς το βαφτίζουμε επιβάλλεται από τους δανειστές η δημιουργία νέων κρατικών δομών με λίγους γιατρούς πολλούς παρατρεχάμενους και πολλαπλάσιο κόστος. Αν ήσουν γνώστης των πραγμάτων θα ήξερες ότι οι εξαμηνες συνταγές για τα πάντα και οι εξετάσεις κάθε τρίμηνο είναι χαρακτηριστικό των ευθυνόφοβων κρατικών γιατρων.Ολες επίσης οι αμαρτίες του συστήματος από φάρμακα μεχρι επιθέματα και σκευάσματα από να νοσοκομεία ξεκίνησαν. Πρωτοβάθμια εχουμε όντως υποχρέωση να φτιάξουμε αλλα πληρώνοντας λίγα το γιατρό και μαζεύοντας τους χειρότερους ούτε πρωτοβάθμια θα έχουμε ούτε πολύ περισσότερο εξοικονόμηση.

      Διαγραφή
    3. Είσαι ψεύτης ! Οι ΣΥΡΙΖογιουφτοι προτείνατε τις γυφΤΟΜΥ και εσείς αποφασισατε να δώσετε ψίχουλα στους γιατρούς! Λουστειτε λοιπόν τις συνέπειες και αφήστε το κήρυγμα .....κορόιδα! Γιατί πάλι σε ακόμη μεγαλύτερη αποτυχία πάτε!Και ξύλο! Και απόλυση!Ακούς 4.39?

      Διαγραφή
    4. Τι έγινε τωρα ; Μας έπιασε πανικός και γράφουμε εκθέσεις ιδεοληψιων;Σας τραβήξαμε το αυτί ότι δεν γράφετε αρκετές απειλές στα ποστάκια; Κάνε κανένα μπάφο να τα δεις όπως ο Ξανθοπολακοβαρδαρος:όλα τέλεια.

      Διαγραφή
    5. Προς περίργο τύπο των 06.00: Έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα
      δεν πρεπει να μας ενδιαφέρει η βελτίωση παροχής υπηρεσιών υγείας ούτε να γίνουμε καλύτεροι πάροχοι. Πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το συμφέρον μας.
      Ένας Παθολόγος απ τα Γιάννενα.

      Διαγραφή
    6. Μπράβο συνάδελφε 6.00 ! Άψογος!

      Διαγραφή
    7. Αρχικομπλεξικε 4.39 οι συμβεβλημένοι είμαστε 5000 και οι γιατροί στην Ελλάδα ( όσους δεν διώξατε τόσο οι ΣΥΡΙΖογιουφτοι όσο και οι άλλοι!) πάνω από 40000! Υπάρχει ΙΣ,Επαγγελματική Ένωση, ΠΙΣ, συνδικαλιστικό όργανο ιατρικό του ΕΣΥ που να μην έχει ......φτύσει το γελοίο σχέδιο σας,τους γελοιους υπουργούς και χρΕΟΠΥΥδες σας και τον ΣΥΡΙΖΑ σας μαζί? Υπάρχει κανείς στον Ιατρικό Κόσμο που σας στηρίζει? Ποιος? Ο......Μαργιολης? Κόψε λοιπόν το παραμύθι με τους συμβεβλημένους! Είστε υπό την Απόλυτη Περιφρόνηση σύσσωμου του Ιατρικού Κόσμου και για αυτό ήδη καταδικασμένοι!Περαστικά συριζογυφτουλα.....

      Διαγραφή
    8. 8.47 εισαι ενας συριζογυφτος απο τα Γιαννενα και εχεις τοση σχεση με την Ιατρικη οση και ο Σεκιουριτακης!

      Διαγραφή
    9. 4.39 φτωχαδακι αντε κατσε στο δυαρακι σου και αφησε τα σχολια για αλλους...

      Διαγραφή
  9. Μην μπειτε στο συστημα. Ειστε πολυ καλοί και θα βγαλετε πολλα χρήματα στον αμιγως ιδιωτικό τομέα . Σφηστε τον χρΕΟΠΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κάνουμε ΣΥΡΙΖΟγκιουφτε 5.38! Περαστικά στα αναρχοαπλυτα συντροφιά !

      Διαγραφή
    2. Τώρα μιλάς σωστά ! Είδες που ήθελες την τζούρα σου;( μικρό ποστάκι όμως ...δεν ξέρω αν θα πληρωθείς.)

      Διαγραφή
    3. Μην δίνετε λεφτά στους γιατρούς ΣΥΡΙΖοπροσοντα 5:38,είστε πολύ καλοί και θα εξετάζετε εσύ,ο Βαρδάτρομπας και ο Ξανθοηλιθιος τον κόσμο! Αφήστε τους άθλιους συμβεβλημένους!

      Διαγραφή
    4. ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ 5.38 ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΙΤΑΝΑΣ!

      Διαγραφή
  10. Με 72 σεντς αγαπητά τρολ κανείς δεν δουλεύει... Εάν θέλετε δουλέψτε εσείς... Το δείχνει η μαζική μετανάστευση των γιατρών και οι διογκούμενες ελλείψεις... ΠΦΥ φυσικά και θα γίνει με τον μόνο τρόπο που μπορεί να γίνει... Με αξιοπρεπείς αμοιβές, με την συμμετοχή όλων, με σωστή οργάνωση και κατανομή ρόλων χωρίς ιδεοληψίες και αποκλεισμούς, χωρίς αντιγραφές ήδη αποτυχημένων συστημάτων και με σύμμαχο τον ιατρικό κόσμο... Θα γίνει αλλά όχι από αυτούς που απέτυχαν να το κάνουν αποκλεισμένοι στην ουτοπική τους ιδεοληψία... Καιρός να το χωνέψετε... απλά και σταράτα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ 6.31μ.μ. περίμενε μέχρι το 2060 και θα δικαιωθείς.

      Διαγραφή
    2. Απο τις 16/07 δικαιωνομαστε και εσεις .....ξυλο χρΕΟΠΥΥδες!

      Διαγραφή
  11. Ολα γινονται γιατι ο μαμιολοΣυριζα θελει πρωτοβαθμια υγεια τυπου Σοβιετ.Να βαλει ασφαλιστικες δικλειδες να ΜΗΝ υπαρχει εκμεταλλευση του ασθενους, αλλα να αμοιβεται και ο γιατρος αξιοπρεπως.Να φερει κατι ΟΧΙ ΓΕΛΟΙΟ και οι ιατροι θα στηριξουν.Οχι ομως την κοροιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ. ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΤΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ
    ΙΑΤΡΟ;ΕΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ
    ΑΜΟΙΒΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:59 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?

      Διαγραφή
    2. Αν το Κράτος τους ΕςΚΛΙΠΑΡΕΙ να του ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ να προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες για λογαριασμό του ......ΝΑΙ!

      Διαγραφή
    3. 11:58 π.μ.,πολύ σωστή η ερώτηση,πρός όλους τους ιδιώτες,που επειδή έγινε μιά κακή σύμβαση πρό 6/ετίας και δυστυχώς την ανέχθηκε ο ΕΟΠΥΥ γιά κάποια χρόνια,δημιουργήθηκε κακό προηγούμενο.
      Νομίζουν οτι το κράτος θα πληρώνει και αυτοί θα αμοίβονται για να κάνουν οτι θέλουν στα ιδιωτικά τους ιατρεία.
      Και τώρα μιλάνε γιά...επίταξη!! Αν είναι αυτοί επιστήμονες,που δεν γνωρίζουν την Ελληνική γλώσσα. Λες και τους υποχρέωσε το Υπουργείο να κάνουν σύμβαση.Σήμβαση κάνει όποιος θέλει με τους όρους του Υπουργείου. Διαφορετικά αμιγώς ιδιωτικό επάγγελμα.

      Διαγραφή
    4. Τις εναλλακτικές κλαρινογυφτε 9.38 τις βγάζει η αγορά! Όσο το υπουργείο με εκλιπαρεί ναι θα υποβάλλω όρους αν ΔΕΝ του αρέσει ας στελεχωθεί με τον Ρουβίκωνα ! Απλά.....η σύμβαση που υπογράφηκε ήταν με άλλους όρους ,όταν κάτι δεν μου αρέσει αποχωρώ! Αν δεν το κατάλαβες αν δεν κάνουν πίσω στο ιδιωτικό πάμε ! Αυτοί εκλιπαρούν για γιατρούς!

      Διαγραφή
  13. Αφου οι ΑΜΕΑ του κλαρινουπουργειου καταφεραν να αυτοπαγιδευτουν σαν Αρχιηλιθιοι και με την εμπαθεια,κακοηθεια και ανεπαρκεια τους να ενωσουν συσσωμο τον Ιατρικο Κοσμο (επιτευγμα!),ΤΩΡΑ πρεπει να δωσουμε την χαριστικη βολη στην Εγκληματικη Οργανωση που στοχοποιησε τον κλαδο και θελει να κανει τον χωρο της Υγειας .....Μανωλαδα και εμας Πακιστανους! Ολοι μαζι Ενωμενοι φολα στα ρεταλια των χρΕΟΠΥΥ/ΥΠΥΓ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΥΜΒ ΕΟΠΥΥ
    ΟΙ ΞΑΝΘΟΣ & ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΑΜΟΙΒΗ 0,78 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ. "ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ". ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ. 5 ΕΝΑΝΤΥ 0.78 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;;
    "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΘΕΛΕΙ".

    - ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΜΥ. ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ... ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΗΣΜΕΝΑ, ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ,ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΕΦΚΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ-ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΤΟΜΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ.
    - ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ Ο.Γ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΝΟΜΕΝΟ 2500 ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΜΑΥΡΑ ΙΣΟΝ ΤΟΣΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ DOCTOR KEEPER ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ 0.78 ΕΥΡΩ Χ 2500 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΜΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΘΈΛΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ καπου εχεις δικιο .μην σκας οσο βγαζει γιατρους με το κιλο η βουλγαρια η τσεχια η σλοβακια η ρουμανια παντα θα βρισκει!!!απο το σορο παιρνει.σε λιγο καιρο αυτα τα αστερια της ιατρικης θα βρουν θεσουλα ειτε ως συμβεβλημενοι ειτε αγροτικοι γιατροι σε τιποτα π.ι. κανενοσ κεντρου υγειας.και επειδη ακουω για την μεταναστευση ιατρων και πολυ καλα κανουν !!!!δεν γινεται να ζησουν με στραγαλια στην ελλαδα.και φυσικα οι ελληνες των ιατρικων σχολων ειναι αστερια παντου.εκεινα τα σβησμενα αστερια απο κατι βουλγαριες σε μαντρι γιατροι μπορει και να πανε.ποιος θα τους παρει στο εξωτερικο ????σε εργασια που εγινε πριν 17 μηνες βρηκε οτι ιατροι συγκεκριμενης ειδικοτητας σε ποσοστο 87 στους εκατο εχουν βγει απο χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ.τυχαιο δεν νομιζω!!!επισης απο τους γιατρους που τα τελευται 5 χρονια εφηγαν στο εξωτερικο απο την αθηνα οι 93 στους εκατο ειναι ελληνικου πανεπιστημιου και κανενας δεν επεστρεψε και δεν θα επιστρεψει.και μην ακουσω κανενα να λεει τρολ και τετοια αν δεν εμφανισει πριν το πτυχιο του που τελειωσε

      Διαγραφή
    2. ΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΥ ΑΠΟ ΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ.
      ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ.

      Διαγραφή
    3. Εμμονικε βλάκα 7.42 18000 Έλληνες γιατροί ειναι εκτός Ελλάδας,ο ένας στους τρεις έφυγε και δεν βρίσκουν και τίποτα ! Συνέλθεις Ηλίθιε,δεν ζούμε στο 2010!Όσο βλάκα για τον χρΕΟΠΥΥ είναι μοιρασμένοι ως προς την προέλευση,πάψε να παίζεις το διχαστικό παιγνίδι του υπουργείου την στιγμή που απαιτείται η ενότητα! Ακόμη και αν η ΓΙ και η Μικροβιολογία έχουν υψηλό ποσοστό της αλλοδαπής στα μαχαίρια είναι επίσης με το υπουργείο! Και βρες επιτέλους πιο σοβαρή δικαιολογία για την αξία σου από την χώρα προέλευσης ,όλους μας κρίνει η αγορά και αν ίσχυαν αυτά που λες δεν θα έπρεπε να χολοσκας τόσο! Αν οι της ημεδαπής έφυγαν και της αλλοδαπής είναι .....ανίκανοι εσύ τι σκουζεις ......γιατραρα μου; Όλη η χώρα......δική σου!

      Διαγραφή
    4. Γιατραρα 7.42' με τα τοσα κομπλεξ , θελεις να μας πεις οτι οι καθηγητες που εξεταζαν στις μετεγγραφες (ξερεις τι γινοταν ,ετσι;)που ειναι οι ιδιοι που εξεταζαν στο ΔΙΚΑΤΣΑ και μαλιστα χωρις εξετασεις κεντρικα οργανωμενες για χρονια (να υποθεσω ξερεις και εδω τι επαιζε,ε;),γυρνουσαν μετα στο πανεπιστημιο και μεταμορφωνονταν σε ......μαιτρ της Αξιοκρατιας; Γιατι τοτε τα ......2/3 υων μελων ΔΕΠ ειναι συγγενεις/γκομενοι-ες;Για ποιον λογο η χωρα ειναι .....πατος στην ερευνα!/Σοβαρεψου επιτελους,υποτιθεται εισαι και.....γιατρος!Και μην διχαζεις αυτην την κρισιμη στιγμη που επιτελους ειμαστε ενωμενοι με ψευδη(που ειδες πχ εσυ να βρισκουν γιατρους;)εκτος και αν εισαι στην λιστα πληρωμων του ΥΠΥΓ οποτε καταλαβαινω!

      Διαγραφή
    5. 7.42 παραληρεις χωρις στοιχεια! Συνηθως τοσο μιζεροι και κομπλεξικοι ειναι οι εκ μετεγγραφης αποφοιτοι των ελληνικων σχολων! Εφαγες ταπα απο κανεναν αποφοιτο αλλοδαπης και κανεις ετσι?Να ανοιξεις κανα βιβλιο τοτε αντι να υβριζεις!Θα κερδισεις την.....επομενη φορα ενω βριζοντας στο Διαδικτυο δεν αναβαθμιζεσαι στα ματια των προισταμενων σου!

      Διαγραφή
  15. 7.42 είσαι τόσο κομπλεξικός που μόνο αποτυχημένος θα μπορούσες να είσαι! Περαστικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕ 7:42 μμ ? ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΔΗΘΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΑΠ/ΠΑΣΠ? ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΆ ΠΤΥΧΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΠΘ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ , ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ .....100 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ......ΙΔΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΙΝ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΔΩ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ (ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ!) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ! ΑΛΛΑ Η ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηνμπερδευετε μεμονωμενα περιστατικα με το συρφετο των ασχετων οιωνει ιατρων που μας κατακλυζουν απο τις γνωστες και μη εξαιρετεες πρωην κομμουνιστικες χωρες που η διαφθορα ειναι θεσμος και ο χρηματισμος καθημερινοτητα .Θα επρεπε το ελληνικο κρατος να αμυνθει και να προστατευσει την υγεια των πολιτων ,αλλα αδιαφορει για γνωστους λογους .

      Διαγραφή
    2. Μεμονωμένα......περιστατικά? Εκατοντάδες αφορούν αυτ΄'α που σου έγραψα αν τα προσθέσεις.......ΣΥΝΕΛΘΕ!

      Διαγραφή
  17. Δεν.....μαμιεσαι ρε .....καραγκιοζη 7:42 που θα σου δειξω και το....πτυχιο μου για να παρω αδεια να μιλησω! Πηγαινε βλακα σε καμια κλινικη η νοσοκομειο και απεδειξε ΕΣΥ οτι μπορεις να βριζεις συναδελφους που δεν γνωριζεις!Ειδαλλως με τα λογια μπορεις να δηλωσεις και Ναπολεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. συναδελφοι βλεπω οτι αρκετοι ειστε απο το εξωτερικο για αυτο και υπαρχει αυτο το μενος σε γραπτα που σκοπο εχουν να αναδειξουν την υπερπροσφορα ιατρων και την αμφιβολου ποιοτητας γνωση των πρωην σοσιαλιστικων χωρων πτυχεια τα οποια μεγαλη μεριδα ειναι απο ιδιωτικα ιδρυματα.ειναι γνωστο το επιπεδο που παρεχουν το βλεπω καθε ημερα στην κλινικη ου εργαζομαι.εικονα σαν και αυτη που βλεπω εδω.εχω δει πολυ καλους γιατρους απο πρωην ανατολικα κρατη και πολυ μετριους απο ελληνικα.η διαφορα ειναι οτι απο αυτα τα κρατη μεγαλος αριθμος ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ.προκλητικα μεγαλος αριθμος.και για να γινω σαφης πρωτη χωρα σε παραγωγη ασχετων ειναι βουλγαρια.παλαιοτερα ηταν ρουμανια αλλα τον τελευταιο καιρο το επιπεδο εχει ανεβει κυριως στα κρατικα.κυριοι αυτη ειναι η αποψη μου δεν ειναι τρολ η κακιουλα.οποιος δεν την αντεχει απαντα αλλα κοσμια.δεν ειναι ντροπη να εισαι αποφοιτος τετοιων σχολων.τελικα ολοι εσεις εχετε ενα κομπλεξ και δεν θελετε να γινεται αναφορα.εγω αν ειχα τελειωσει σε τιποτα ρουμανο-τσεχο-βουλγαρο-σλοβακο-ουγκαντα-αιθιοπια θα καμαρωνα(λεμε τωρα κανενα αστειο να περνα η ωρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά είσαι ανάξιος απάντησης δεδομένου ότι σε κανένα ερώτημα που σου τέθηκε συμπλέγματος 12.03 δεν απάντησες!
      Συμβουλή: άνοιξε κάνα βιβλίο για να μην σου τρώνε τις θέσεις οι της αλλοδαπης

      Διαγραφή
  19. μμμμμ μην το δειξεις .εμενα ειναι απο αθηνα εσενα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από Βουκουρέστι συμπλεγματικε, οπου αν καποιος εβαζε φωτεινη επιγραφη ......διδακτορικες/πτυχιακες εργασιες θα τον μπουζουριαζαν σε χρονο .....0!Τρεχα τώρα να ανοίξεις κανένα βιβλίο οπως σε προέτρεψαν άλλοι συνάδελφοί να μην σου τρώνε τις θέσεις οι της αλλοδαπής!

      Διαγραφή