Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Οδηγία προς τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς σχετικά με τις ιατρικές επισκέψεις των ασφ/νων του Οργανισμού».

Αποτέλεσμα εικόνας για eopyyΜαρούσι 23/6/2017 - Αρ. Πρωτ. : ΔΒ3Β/899

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ &
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΦΥ
Ταχ. Δ/νση: Απ. Παύλου 12 – 151 23 Μαρούσι
Πληροφ. : Π. Τζώρτζη
Τηλ.: 210-81.10.849/850
Fax: 210-81.10.870
Email: d8.t2@eopyy.gov.gr

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Προς:
-Συμβεβλημένους Ιατρούς ΕΟΠΥΥ
-Ασφ/νους ΕΟΠΥΥ

ΘΕΜΑ: «Οδηγία προς τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς σχετικά με τις ιατρικές επισκέψεις των ασφ/νων του Οργανισμού».

Με αφορμή πρόσφατα έγγραφα της Γενικής Επιθεωρήτριας της ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α. και του Συνηγόρου του Πολίτη, επανερχόμαστε στο θέμα της υποχρέωσης των συμβεβλημένων με τον Οργανισμό ιατρών να καταχωρούν καθημερινά στο e-ΔΑΠΥ τόσο τις εκτελεσμένες (προκειμένου να τις αποζημιώνονται) όσο και τις προγραμματισμένες (προκειμένου να διασφαλίζεται η διαφάνεια της διαδικασίας) ιατρικές επισκέψεις των ασφ/νων του ΕΟΠΥΥ, καθώς εξακολουθούν να καταγγέλλονται φαινόμενα μη εξυπηρέτησής τους.

Επιπρόσθετα κι έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφ/νων του Οργανισμού:

1. Καθορίζεται ως μέγιστος ημερήσιος αριθμός επισκέψεων των ασφ/νων του ΕΟΠΥΥ στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό ιατρούς, οι είκοσι (20) επισκέψεις, ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο της εξάντλησης του συνόλου των (200) επισκέψεων μέσα στις πρώτες ημέρες κάθε μήνα, καθώς και ως ελάχιστος χρόνος επίσκεψης (ανά δικαιούχο μέσω ΕΟΠΥΥ), τα δεκαπέντε (15) λεπτά της ώρας,

2. Όλοι οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ιατροί καλούνται να δηλώσουν στο e-ΔΑΠΥ το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου τους στο οποίο θα εξυπηρετούνται οι ασφ/νοι του ΕΟΠΥΥ.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούνται οι ασφαλισμένοι, κατά την επικοινωνία με τους συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, να δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία τους, δηλαδή Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Αριθμό Μητρώου Ασφάλισης και Τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σ. ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ

Επίκ. Καθ. Πανεπ. Πειραιά

76 σχόλια:

  1. Μπερσίμης και Ξάνθος έχουν IQ μηδέν.

    Τώρα που θα μειώσουν και τους συμβεβλημένους σε 1 ανα 25.000, και θα τους δίνουν μισθό ψίχουλα αντί για πράξη και περίπτωση, να εξετάζουν σαν είλωτες, η καταστροφή του ΕΟΠΥΥ είναι βέβαιη.

    Όπως έχουν τα πράγματα πρέπει να ναι ηλίθιοι οι γιατροί που θα υπογράψουν τις νεες συμβάσεις αν κι εφόσον επιλεγούν με το νέο σύστημα).
    Πραγματική κατάντια για το επάγγελμα του ιατρού, σχεδιασμένο από τους ανάλγητους ανεγκέφαλους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπερσίμη,
    Αθώο και αγνό μου παιδί: δεν ξέρεις ότι όταν ΔΕΝ πληρώνει ο υποτιθέμενος ασφαλιστικός οργανισμός (και ο οικονομικός πάροχος σε όλες τις κοινωνικές/επαγγελματικές εκφάνσεις), το χρέος ΜΕΤΑΚΥΛΙΕΤΑΙ στον πελάτη, δηλ. σε αυτόν που απολαμβάνει τις παροχές (ασθενής στην προκειμένη περίπτωση)???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ιατρέ μου υπονείται πως αφου σας πληρώνει την επίσκεψή του ο ασφαλισμένος, θα πρέπει ο ΕΟΠΥΥ να μην σας εκκαθαρίσει τις οφειλές του και δεδουλευμενα σας?! Η σκέψη σας έχει διπλή ερμηνεία.

      Διαγραφή
    2. Ειναι πολυ σαφες τεμπελχανειο του Δημοσιου τι εννοει ! Αφου κοροιδευει ο χρΕΟΠΠΥ θα πληρωσει......αδρα ο ασφσλισμενος! Μα ποσο......Μπερσιμης εισαι ?

      Διαγραφή
    3. Εχει και χιουμορακι το αργοσχολο δημοσιοτεμπελχανακι και πληκτρολογει στα break αναμεσα στις χρησεις......μυγοσκοτωστρας !

      Διαγραφή
  3. Αντί να κοιτάξει να πληρώσει κανένα μήνα ο αρχιάχρηστος .......ψευτοκαθηγητής άρχισε πάλι τις ότι νάναι οδηγίες! Τουλάχιστον 15 λεπτά ; Μα οι μισές είναι συνταγογραφήσεις και τις τελειώνω en block σε 10 επί 2 = 20 λεπτά , γιατί να φάω 10 επί 15 = 150 λεπτά ;Μπαταχτσίμη δεν είμαστε όλοι αργόσχολοι σαν και εσένα , κατάλαβέ το !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο τωρα ειναι σχολιο φαιδρο τρολακι; Κατι για το θεμα εχεις να γραψεις ;

      Διαγραφή
    2. Αποτι βλεπω παντα υπαρχει καποιος......
      βλακας να γραψει κατι ασχετο !

      Διαγραφή
  4. Η Επιθεωρήτρια και οι αργόσχολοι που εργάζονται στα προαναφερθέντα τμήματα , έχουν καμιά σχέση με την Ιατρική ? Για τον Σωτηράκη δεν ρωτάω ,ούτε καν με την λογική δεν έχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά θα σχολιάσω επαναλαμβάνοντας τα γραφόμενά μου από άλλη σελιδα: Μπράβο ρε μεγάλε διοικητή συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αν εκτός των άλλων ενημερώσεις τους ασφαλισμένους σου ότι 1) τα συμβεβλημένα ιατρεία δεν είναι επείγοντα του ΕΟΠΥΥ για να ζητάνε ραντεβού εδώ και τώρα και 2) γιατί εγώ θα τα κάνω όλα αυτά απλήρωτος ?? (τηλέφωνα, γραμματεία προγραμματισμένων ραντεβού κλπ) όταν στα ΠΕΔΥ και στα δημόσια νοσοκομεία πληρώνουν τηλεφωνικά ραντεβού 5000000 ευρώ το χρόνο ενώ κανένας από αυτούς δεν αναρτά καταστάσεις διαθεσιμότητας. Ότι είναι δημόσιο είναι και φερέγγυο , μα τότε γιατί πτώχευσε η χώρα με τόση φερεγγυότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι συναδελφε την ψυλιαστηκαν οτι κανεις δεν θα παει να δουλεψει στις τσαντιροΤΟΜΥ τους! Και αρχισαν οι...... εκβιασμοι!Δεν θα σας πληρωνουμε, θα σας φαμε τον ελευθερο χρονο, θα σας συκοφαντουμε κλπ κλπ κλπ !

      Διαγραφή
  6. Και για εμάς που δεν έχουμε ωράριο αλλά δουλεύουμε κατόπιν ραντεβού λόγω και άλλων υποχρεώσεων τι θα γίνει σαΐνια του ΕΟΠΥΥ ; Γιατί να έχω ωράριο όταν μια χαρά εξυπηρετώ τους πάντες με ραντεβού και προλαβαίνω και τις εφημερίες μου! Μα κ. Μαστοράκου πείτε επιτέλους στα ......τετράποδα του χρΕΟΠΥΥ να ρωτούν και κανέναν γιατρό όταν αποφασίζουν κάτι , δεν είναι...... κακό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα ρε άχρηστε Μπερσίμη να πληρώσεις κανα μήνα και άσε τις εξυπνάδες ! Κοινέ ΑΠΑΤΕΩΝΑ , που δήθεν επέστρεψες το 10% του 2012-2015/4 χρόνια = 4,8 μήνες αλλά μας πήγες 4 μήνες πίσω στις πληρωμές από την αρχή της χρονιάς !!!!! Δηλαδή από την μία τσέπη τα έβγαλες και στην άλλη τα έβαλες ! Άθλιε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ δεν πιστεύω ότι το φαινόμενο των κλεισμένων ραντεβού έχει έκταση διότι πολύ εύκολα μπορεί να ελεγχθεί με καταγγελία και τιμωρία αν υπάρχει δόλος ! Θέλουν απλά να κάνουν όλο και πιο δύσκολη των ζωή των συμβεβλημένων με ψυχολογικό πόλεμο! Διότι αν εγώ έχω 15 πχ επίσκέψεις και οι 8 είναι συνταγογράφηση τις ξεπετάω σε χρόνο 0 και κερδίζω πολύ χρόνο τόσο για τις υπόλοιπες εξετάσεις όσο και για άλλες δουλειές ! Αν τώρα ξοδεύω αναγκαστικά 15 λεπτά και στις συνταγογραφήσεις έρχομαι σε απελπιστική κατάσταση από ελεύθερο χρόνο ! Αλλά που να το καταλάβουν αυτό τα αργόσχολα δημοσιουπαλληλικά τεμπελχανογίδια του κατάπτυστου Εθνικού Οργανισμού Παροχής Φυκιών για μεταξωτές κορδέλες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα το καταλαβαινουν συναδελφε! Απλα αυτο ειναι το κακοηθεστατο σχεδιο τους! Να μας γονατισουν με καθε τροπο!

      Διαγραφή
  9. Κάπως πρέπει να αποδείξουν και οι άσχετοι αργόσχολοι των Διευθύνσεων της πλάκας ότι .......αξίζουν τον μισθό τους ! Και όπως πάντα , ότι νάναι ! Κ. Μαστοράκου , κάντε κάτι γιατί αυτό το πράγμα δεν είναι εφαρμόσιμο , πολλοί από εμάς δουλεύουμε και εκτός ιατρείου , δεν μπορεί να χάνουμε ......15 λεπτά για να γράψουμε 2 κουτιά Lipitor !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θές όμως να χρεώσεις ολόκληρη επίσκεψη για 2 λεπτά που κανεις να γράψεις 2 lipitor...Αν δεν σου αρεσει βγες απο τον ΕΟΠΥΥ να δουμε τι ψάρια θα πίασεις μόνος σου!!!!!

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και θα χρεώσω επίσκεψη φαιδρό τρολ αφού η επίσκεψη που πληρώνεις είναι......4 ευρώ ! Δηλαδή συμβολική ! Ποιον κοροιδεύεις ! Ψάρια δεν θα πιάσω επειδή κάνετε ντάμπιγκ στην αγορά ......αλήτες του ΕΟΠΥΥ αλλά εσείς να βγείτε τεμπελόσκυλα να δουλέψετε που έχετε και τα μούτρα ενώ δεν τηρείτε τίποτα και δεν πληρώνετε ποτέ, να μιλάτε !

      Διαγραφή
    3. Αργόμισθε τεμπελοκηφήνα του χρΕΟΠΥΥ , προσβλήθηκες? Και κάνεις εσύ το .......παράσιτο και .......υποδείξεις ! Φυσικά και χρεώνω την επίσκεψη , από την οποία θα μου μείνουν......4 ευρώ , τα οποία δεν αξίζουν ούτε για να ανοιγοκλείσω τα ......φρύδια μου ! Αλλά εκβιαστικά μας τα επιβάλλατε πουλώντας δωρεάν ψευτουπηρεσίες ! 15 ευρώ καθαρά έπρεπε να παίρνω αναλφάβητε και 40 στην εξέταση !

      Διαγραφή
    4. Ναι αργόσχολο τρολ του χρΕΟΠΥΥ, που διέκοψες το σαφάρι με την ......μυγοσκοτώστρα ! Θέλω να χρεώσω ......ολόκληρη (και πως το λέει !!!!) επίσκεψη ! Αφού η ......ολόκληρη επισκεψη είναι 10 μεικτά, δηλαδή 8 μετά τις κρατήσεις, δηλαδή 3 ευρώ μετά φόρο και εισφορές ! Είναι ......πολλά τεμπελαρά Γεωργακόπουλε ; Μήπως να τα μειώσουμε ακόμη λίγο ; Τι λες ; Το λέω για να μπορούν κάτι ......παράσιτα σαν και εσένα να πληρώνονται κάθε μήνα από τους φόρους μου !

      Διαγραφή
    5. Δεν θα βγω γιατί δεν μπορώ να ανταγωνιστώ την στρέβλωση στην αγορά που [ροκαλείτε με το δωρεάν ! Αλλά θα σας συγυρίσω την γούνα σας αλήτες του ΕΟΠΥΥ , με τις εξευτελιστικές αμοιβές που δεν τις δίνετε και από πάνω! Εσείς γιατί δεν κλείνετε την Εγκληματική σας Οργάνωση, να δούμε που θα ισορροπήσει η τιμή στην συνταγογράφηση και την επίσκεψη ,ε ;

      Διαγραφή
    6. Ναι θέλω να πάρω τα 4 ευρώ ! Εσύ τι λες τεμπελόσκυλο ? Είναι πολλά ? Να τα μειώσουμε και άλλο για να κοροϊδεύεις εσύ την κοινωνία στα γραφεία του χρΕΟΠΥΥ ?

      Διαγραφή
    7. Δεν θα φυγω αργοσχολε προβοκατορα ακομη γιατι η αγορα ειναι προς το παρον νοκ αουτ , οπως ομως προπσποιηστε οτι πληρωνετε ετσι θα προσποιουμαι οτι δουλευω ! Και τελικα ο κοσμος θα σας στειλει εκει που ειναι η θεση σας !

      Διαγραφή
    8. Εσυ δημοσιουπαλληλικο σκουπιδι γιατι δεν φευγεις να δουμε τι θα πιασεις?

      Διαγραφή
  10. Αφού καταγγέλονται ΜπερσιμοΠινόκιο τέτοια περιστατικά , γιατί δεν ακολουθείτε την προβλεπόμενη οδό ταχύτατα αλλά επινοείτε κανόνες του .......άντε μην πω τι και μου κόψουν το σχόλιο , που απλά είναι μη εφαρμόσιμοι ; Ποιος μπορεί να ξοδεύει 15' για μια απλή συνταγογράφηση ; Νομίζετε ότι όλοι είμαστε τεμπελοκηφήνες σαν εσένα και τον Τάκη ; Άλλες δουλειές δεν έχουμε ; Ζούμε νε τα 8 ευρώ την επίσκεψη που μας δίνεις και μετά τα 4 τα ξαναεπιστρέφουμε σε φόρους/εισφορές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου δεν σου αρεσει , γιατί δεν καταγγέλεις την συμβαση ?
      Φυγε απο το ταμείο φίλε και δες πως τα βγάζουν πέρα οι άλλοι που δεν έχουν συμβάσεις ή είναι νέοι γιατροί και δεν μπορούν να κάνουν....

      Διαγραφή
    2. Γιατί σε μια μεγάλη πόλη όταν ο άλλος πουλάει την τυρόπιτα 0 ευρώ, δεν μπορώ να ανοίξω μπουγατσατζίδικο ......εξυπνάκια! Αυτός είναι ο εκβιασμός του ΕΟΠΥΥ ! Εσύ , τον δικαιολογείς ?

      Διαγραφή
    3. Δεν τα βγάζουν πέρα διότι ΕΣΕΙΣ, οι ΑΛΗΤΕΣ του ΕΟΠΥΥ , στρεβλώνετε την αγορά με δωρεάν ψευτουπηρεσίες ! Μας κρατάτε ομήρους και εκβιάζετε αλλά θα έρθει η ώρα που θα γυρίσει εις βάρος σας ! Θα το δείτε τώρα που θα ψάχνετε γιατρό με τα .....κυάλια για τις ΤΟΜΥ ! Θαυμάστε όμως αριστερό ήθος ! Ωμοί εκβιαστε΄ς......!

      Διαγραφή
    4. Δεν την καταγγελω γιατι δεν μπορω σε οικονομικη κριση, μεγαλη πολη, με παροχο που πουλαει τζαμπα! Αλλα συντομα θα καταλαβετε και εσεις αυτο που καταλαβαν πολυ καλα οι ομοιδεατες σας Σοβιετικοι! Δεν πληρωνετε; Τελειωσατε! Απλα λογω βλακειας δεν το καταλαβατε ! Δεν θα βρισκετε γιατρους και θα σας σαμποταρουν εκ των εσω για να επρεπε επιβιωσουν! Τοσο απλο ......

      Διαγραφή
    5. Μα εσεις αλιτηριοι του ΕΟΠΥΥ δεν τηρειτε την συμβαση! Σε......60 μερες δεν θα πληρωνατε? Γιατι δεν την......εγκαταλειπετε?

      Διαγραφή
    6. Εγω αληΥακη να εγκαταλειψω την συμβαση οταν ειμαι τυπος και υπογραμμος ; Γιατι δεν την εγκαταλειπεις εσυ που αδιακοπα την παραβιαζεις και ποτε δεν την υπεγραψες; Ε , τι λες; Να δουμε κηφηνα του Δημοσιου τι ψαρια θα πιασεις !

      Διαγραφή
    7. Κοιτα ρε Θρασος τα δημοσιουπαλληλικα παρασιτα! Αυτοι επινοησαν την.....λεοντειο συμβαση, αυτοι την επεβαλαν εκβιαστικα , αυτοι δεν την τηρουν, αυτοι δεν την υπεγραψαν!!! Αλλα λενε σε ......εμας , αν δεν σας αρεσει εγκαταλειψτε ! ΑΡΧΙΑΛΗΤΕΣ ! Αλλα δεν φταιτε εσεις ! Ας οψονται οι ......Βλασταρακοι.....

      Διαγραφή
  11. Κ.Μαστοράκου, όπως πολλοί συνάδελφοι δεν έχω σταθερό ωράριο, δέχομαι ασθενείς κατόπιν ραντεβού διότι εφημερεύω σε δύο κλινικές . Τι ωράριο να δώσω ? Που ζουν αυτοί οι άνθρωποι (?) ? Ποτέ δεν άφησα ασφαλισμένο χωρίς ραντεβού εκτός και αν έπρεπε να πάει σε άλλη ειδικότητα , είναι κατάσταση αυτή? Κάντε κάτι γιατί οι μαθητευόμενοι Μάγοι του ΕΟΠΥΥ πάλι τα έκαναν όλα μαντλαρα και θα την πληρώσουμε εμείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η επόμενη οδηγία θα είναι γιαντο πόσα λεπτά να κρατήσουμε την αναπνοή μας ως που να σκάσουμε ! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ .......ρεμάλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μου λες συκοφανΤάκη , στο Ιάσιο όταν συνταγογραφούσες, χρειαζόσουν .......15 λεπτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα συναδελφε, ειδικα για τον συγκεκριμενο παιζει να μην τα καταφερνε και μετα......115 ' !!!

      Διαγραφή
  14. Αφού υπάρχουν καταγγελίες γιατί δεν τιμωρείτε τους παραβάτες ; Τιμωρείτε εμένα να χάνω τον χρόνο μου με δεκαπέντε λεπτά απλή συνταγογράφηση ; Πάτε καλά ; Αγαπητή κ. Μαστοράκου , έλεος, κάντε κάτι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μου λες ......κουμπούρα Σωτηράκη, εμένα τον ιδιώτη θα με υποχρεώσεις να γράψω συνταγή σε......δεκαπέντε λεπτά σαν να είμαι περίπου τόσο Βλάκας ΟΣΟ εσύ και ο Τάκης ! Τους ομοίους σου Αρχιτεμπέληδες του Δημοσίου σε ΚΥ ,ΠΕΔΥ, ΤΟΜΥ κλπ θα τους υποχρεώσεις σε 15λεπτη επίσκεψη έστω και για συνταγογράφηση ; Το λέω γιατί αν το κάνεις κανείς ασφαλισμένος δεν θα εξυπηρετείται ! Αν δεν το κάνεις , γιατί αυτή η διάκριση εις βάρος μας ; Κ.Μαστοράκου αν αυτή η .....μπούρδα εφαρμοστεί να απαιτήσετε να ισχύσει για ΟΛΟΥΣ για να ......γελάσουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζω πως οι ΙΣ πρέπει επιτέλους να αντιδράσουν! ΔΕν είμαστε όλοι αργόσχολοι σαν τους τεμπελαράδες του φαιδρού Οργανισμού . Να ρωτάνε και κανένα γιατρό πριν διαλύσουν τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρόκειται περί αλητών! Στόχος τους είναι να θέσουν ένα απαράδεκτο δυσλειτουργικό όριο , τα 15΄, για να κόβουν επισκέψεις για τυπικούς λόγους όπως πχ κάνουν με τις.......σφραγίδες! Τα άλλα είναι απλά ......ανέκδοτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλα αυτά τα τμήματα .......πληρώνονται για να σκεφτούν αυτήν την ......μπούρδα ; Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.......ζώα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάνε να υπογράψεις κανένα ένταλμα πληρωμής πορτοφολά Μπερσίμη και άσε τα......ριφιφί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεκαπέντε λεπτά κάθε.......επίσκεψη ; Εδώ δεν είναι Δημόσιο Καθηγητή της Τεμπελολογίας ! Ο χρόνος είναι χρήμα! Αν θέλεις τέτοια σπατάλη χρόνου να αποζημιώνεις 20 καθαρά ευρώ την επίσκεψη στην ΩΡΑ ΤΟΥΣ ! Γιατί δεν μηνύουμε τον χρΕΟΠΥΥ για το 6μηνο που μας έχει πίσω; Στις 60 μέρες δεν λέει η σύμβαση που .......δεν υπέγραψαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επειδή πρόκειται για γελοιότητα , προφανώς είναι αντιπερισπασμός από την απληρωσιά ! Ο καθηγητής της δεκάρας μόλις ανακοίνωσε .......επιτάχυνση πληρωμών με 4 μήνες (Ιανουάριο-Απρίλιο) σε .......4 μήνες (Ιούνιο-Σεπτέμβριος!!!) !!!!!!! Ξέρει ότι δεν θα περάσει έτσι αυτή η κοροιδία ενώ ακόμη και οι δανειστές λένε στα .......ΖΩΑ , πληρώστε επιτέλους τους Παρόχους ! Και δημιουργεί θέμα εκ του μη όντος ! Αν υπάρχουν καταγγελίες να διερευνηθούν και όποιος έχει θέμα να τιμωρηθεί ! Με 15λεπτες επισκέψεις απλά θα χάνουμε τον έτσι και αλλιώς χαμένο χρόνο μας στον φαιδρό ΕΟΠΥΥ ! Εσείς αστείοι λογιστές και δημοσιοτεμπεληδες θα μας πέιτε πως θα εξετάζουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50-60 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ 5 ΩΡΕΣ.ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ 20 ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ;O XRONOS THS ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ.ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥς ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και νομιζεις συναδελφε οτι ενδιαφερει τα ΖΩΑ του χρΕΟΠΠΥ? Αφορμη για περικοπες ψαχνουν !

      Διαγραφή
  23. Το τρομερό με τον Μπαταχτσίμη δεν είναι οτι είναι Στόκος ! Ούτε ο πρώτος ανεπαρκής ηλίθιος που κάνει καριέρα στο ελληνικό Δημόσιο είναι , ούτε ο τελευταίος ! Ίσως ούτε καν ο χειρότερος! Υπάρχουν και άλλοι πολλοί τρόμπες! Αυτό όμως που εντυπωσιάζει στον συγκεκριμένο είναι η Οργανική του Ανεπάρκεια να ......μάθει! Εντάξει αγόρι μου , δεν ξέρεις ! Γιατί δεν ρωτάς έναν γιατρό (γιατρό μάχιμο όχι τεμπελοκηφήνα τύπου Γεωργακοπουλέσκου κλπ!), να σου πει πως κινούνται τα πράγματα στην ιατρική πράξη ; Με λογιστές, κλητήρες, απόφοιτους Λυκείου, κομπιουτεράδες, συνδικα-ληστές , εκδίδεις οδηγίες για το τι θα κάνει ο μάχιμος γιατρός ; Πανίβλαξ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασες τις.......συλλογικοτητες, τους Βαρναβες κα ......γιδια συναδελφε ......

      Διαγραφή
  24. Κάποιος σε αυτά τα τμήματα που αναφέρει το κ.λόχαρτο, έχει κάτι παραπάνω από απολυτήριο Λυκείου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κ.Μαστοράκου , ΟΛΟΙ οι ΙΣ και ο ΠΙΣ να βγουν με κοινή ανακοίνωση : Εξετάζουμε όπως κρίνουμε ΕΜΕΙΣ , οι μόνοι αρμόδιοι για την εξέταση του ασθενούς ! Και μέχρι να μας πληρώσετε μέχρι και τον προηγούμενο μήνα απαιτούμε και αμοιβή από τον ασφαλισμένο! ΑΡΚΕΤΑ πια με το αληταριο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου αυτα μονο ο Λουραντος τα κανει για αυτο και τον προσκυναν !Και μπραβο του! Εμεις.......

      Διαγραφή
  26. Φαρισαίε , υποκριτή , αριβίστα Μπερσίμη αν θέλεις το καλό των ασφαλισμένων να πληρώνεις τους γιατρούς και άσε τα σάπια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ολοι απεναντι στην νεα αθλιοτητα των ΜπερσιμοΓεωργακοπουλων που παει να μας εξαφανισει τον ελαχιστο ελευθερο χρονο μας! Οι ΙΣ να απαιτησουν την μη εφαρμογη της γελοιας οδηγιας και να μηνυσουν τον βρωμοΕΟΠΠΥ για παρεμβαση στο ιατρικο εργο εις βαρος της υγειας των ασθενων! Αν εγω τρωω.......15λεπτα για συνταγες, μοιραια θα μου μεινουν .......15λεπτα μονο για σοβαρα περιστατικα με οτι σημαινει αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το μονο καλο ειναι οτι οι Δανειστες απαιτουν απο την κυβερνηση να πληρωσει ληξιπροθεσμα οποτε τα ......ζωα τυπου Μπετσιμη, Ξανθου, συκοφανΤακη δεν εχουν περιθωρια! Αλλιως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγω νομίζω οτι είναι πιο σωστο , ο ελάχιστος
    χρόνος επίσκεψης (ανά δικαιούχο μέσω ΕΟΠΥΥ), τα τριάντα (30) λεπτά της ώρας και να βλέπω δέκα την ημέρα. Έτσι δε θα κουράζομαι, θα φορολογούμαι λιγότερο και οι ασθενείς ( κάποιοι τουλάχιστον ) θα βρίσκουν γιατρό όλες τις μέρες του μήνα. ( Είμαι σίγουρος οτι με τέτοιες ιδέες θα με κάνουν ταχέως ειδικό σύμβουλο υγείας ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη καλύτερα οι .......30 ώρες ! Έτσι ο χρΕΟΠΥΥ πάει για τεράστιο ......πλεόνασμα ! ΖΗΤΩ ! Κάντε με......Διοικητή ! Είμαι πιο ......Μπερσίμης από τον ......Μπερσίμη !

      Διαγραφή
  30. Ολο το κακό έγινε από την αρχή,όταν ο ΕΟΠΥΥ έκανε τις συμβάσεις με τους ιδιώτες γιατρούς και τις 200 επισκέψεις και την αμοιβή κατά πράξη και περίπτωση. Επρεπε να επιβάλλει καθημερινό ωράριο κάποιων ωρών ανεξάρτητα από αριθμό επισκέψεων. Ετσι όπως ήταν παλιά οι οικογενειακοί γιατροί στο ΙΚΑ στα ιδιωτικά τους ιατρεία. Αλλη καλή λύση είναι να καταργηθούν οι συμβάσεις με τους ιδιώτες απο τον ΕΟΠΥΥ για να ησυχάσουν ολοι. Οι ασθενείς να πληρώνουν επίσκεψη.Αν δεν έχουν να πηγαίνουν στα ΠΕΔΥ και στα Νοσοκομεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πληρώνει και ένα δεκάρικο ο ασφαλισμένος για να βγαίνουμε και εμείς ! Και αν δεν θέλει ? Στην .......χλίδα και την .......περιποίηση των ΠΕΔΥ/ΤΟΜΥ !

      Διαγραφή
  31. Δεν είμαι συμβεβλημένος. Η απλή καθημερινότητα λέει πως για έναν ασθενή μπορεί να χρειαστώ 10 λεπτά ή και μία ώρα. Να μην γράψω συνταγή ή να γράψω χρονοβόρα παραπεμπτικά με πρωτόκολλο. ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ώρες θα δουλεύω και τα ωράρια είναι δική μου επιλογή. Αλλά όταν το κριτήριο είναι να λέμε στον κόσμο ότι παρέχεται δωρεάν περίθαλψη, η ποιότητα θα χαθεί. Και άς δούμε τι αμοιβές παίρνει μία κομμώτρια (με όλο τον σεβασμό στη δουλειά της) και τι δίνει και θα δίνει ΤΟΜΥ κλπ στον γιατρό με τα πολλά χρόνια σπουδών, με την απαίτηση να είναι ενημερωμένος, να είναι όλο το 24ωρο στο πόδι και στο κινητό κλπ "λειτούργημα" βλέπεις. Στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωρισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεγεται ΕΞΙΣΩΣΗ γιατρε μου . Τι δεν καταλαβαινεις ; Εξισωση , αλλα προς τα ΚΑΤΩ . Αυτο που δεν ξερω ειναι ποιος θα ανεβει πρωτος στα ελικοπτερα.

      Διαγραφή
  32. Το ιατρικό επάγγελμα το κατάντησε να μην έχει αξία, η πολιτεία. Ανεξέλεκτος αριθμός γιατρών. Ανεξέλεκτη κατανομή στη χώρα. Ανεξέλεκτος αριθμός ειδικών. Ανεξέλεκτος τρόπος ειδίκευσης .Ανεξέλεκτος τρόπος άσκησης κάποιων ειδικοτήτων, πχ 57% καισαρικές στις γεννήσεις για τις χιλιάδες της αμοιβής. Ανεξέλεκτος τρόπος χορήγησης φαρμάκων. Ανεξέλεκτος τρόπος συμμετοχής στα συνέδρια και ανεξέλεκτος αριθμός συνεδρίων και επιστημονικών εταιρειών. Ανεξέλεκτος ο ρόλος των καθηγητών με ανεξέλεκτο τον τρόπο ανέλιξης. Μονιμότης στο Πανεπιστήμιο, μονιμότης στο ΕΣΥ , και εφημερίες μέχρι 65-67 χρονών. Ανεξέλεκτος ο τρόπος ζήτησης εργαστηριακών εξετάσεων και η αναγκαιότης τους. Ανεξέλεκτα και άλλα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δυστυχώς συνάδελφε δεν γίναμε......κομμώτριες ! Ή έστω...... Φαρμακοποιοί ! Δυστυχώς.......! Αλλά η μόνη στρέβλωση στην Υγεία στην χώρα μας είναι ο .......χρΕΟΠΥΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είμαι συμβεβλημένος αλλά κάνω και εφημερίες σε κλινική ! Συμφωνώ με άλλους συναδέλφους πιο πάνω ότι πολλές επισκέψεις είναι συνταγογράφηση και τελειώνουν σε δύο λεπτά! Έτσι κερδίζουμε χρόνο για τα πιο σοβαρά περιστατικά αλλά και για τις υπόλοιπες δουλειές μας ! Το 15΄γιακάθε επίσκεψη σε καθηλώνει στο λάπτοπ για ώρες ατελείωτες χωρίς νόημα και αναδιανέμει τον χρόνο υπέρ της.......συνταγογράφησης ! Είναι πέρα από κάθε λογική και δείχνει την βαθιά άγνοια των ανευθυνουπεύθυνων που αποφασίζουν για την Υγεία! Το επόμενο βήμα πιο είναι άραγε ; Θα μας αναγκάζουν να .......βιντεοσκοπούμε την εξέταση , για να αποδεικνύει το αρχείο πως πήραμε ιστορικό και κάναμε επισκόπηση/ψηλάφηση/επίκρουση /ακρόαση ΄; Πάμε καλά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. όλα αυτά γίνονται γιατί τα ρετάλια του ΕΟΠΥΥ αντιλήφθηκαν ότι με την απληρωσιά θα υπάρξει εξέγερση ! Δεν μπορεί να κοροιδεύεις ότι θα ......επιταχύνεις ενώ λες ότι ελπίζεις να πληρώνεις κάθε......μήνα τους επόμενους μήνες (αν τα ......καταφέρεις!) ! Επίσης κατάλαβαν ότι με τα 1150 ευρώ καθαρά που δίνουν για τις τσαντιροΤΟΜΥ, μόνο ο ......Βέγγος (Θεός σχωρέστον!) θα το σκεφτόταν και η .......μεταρρυθμισάρα πάει κατά διαόλου! Και ......εκβιάζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όλοι οι ΙΣ και ο ΠΙΣ να επιβάλλουν στα μέλη τους να ζητούν αμοιβή 20 ευρώ από τον ασφαλισμένο! Ούτως ή άλλως η σύμβαση δεν τηρείται από τον χρΕΟΠΥΥ και ούτως ή άλλως ποτέ δεν την ......υπέγραψε η Εγκληματική Οργάνωση της Λεωφόρου Κηφισίας ! Άρα κανέναν δεν δεσμεύει και δεν μπορεί να τιμωρήσει! Όσοι δεν έχουν ή δεν θέλουν να πληρώσουν στο......γυφτοΕΣΥ που έχει τόσες .......παροχές και .......επίπεδο κατά τους ΞανθοΤάκηδες! Απλά τα πράγματα! Αλλά έχουμε έναν Λουράντο εμείς οι .......αρχικότες /γιατροί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αν αυτά τα σχόλια τα έγραψαν γιατροί,πρέπει να αισθάνονται πολύ περήφανοι οι λιμενεργάτες για το μορφωτικό τους επίπεδο!!!!!!! Τελικά ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ουσια γελοιο τρολ του χρΕΟΠΠΥ, εχεις να πεις κατι? Για το μορφωτικο επιπεδο των γιατρων δεν δεχομαστε σχολια απο αναλφαβητους ! Δεν ακουσα, τεμπελχανα δ. υπαλληλε, ειπες κατι;

      Διαγραφή
    2. Οχι δεν παιρνει ο καθενας οτι αξιζει! Αλλιως αχρηστοι , διορισμενοι με μεσον οπως τα στελεχη του ΕΟΠΠΥ , θα πεθαιναν στην πεινα! Φυσικα για την ταμπακιερα τσιμουδια.....

      Διαγραφή
    3. Εχεις να απαντησεις κατι στα σχολια αυτα Τακη ; Αν δεν εχεις......μουκο.....

      Διαγραφή
    4. Και πολυ ευγενικοι ειμαστε με την δομη του Οργανωμενου Εγκληματος της Λ.Κηφισιας !

      Διαγραφή
    5. τρολακι αν εχει φουλτακιασει ο κ@λ@ς σου απο το διαβασμα,αν τα ματια σου μενουν ανοικτα με οδοντογλυφιδες στην εφημερια και αν χρηματοδοτεις την ΠΦΥ για πολυ καιρο οπως και αν πληρωνεις με την εφορια σου και το εφκα τον μισθο τεμπελχαναδων σαν εσενα, ε τοτε νομιζω εχεις το δικαιωμα να σχολιαζεις οπως σου βγαινει.

      Διαγραφή
    6. Τί μιζέρια θεέ μου;Πόση γκρίνια;Ευτυχώς που δεν σας χρειάζομαι και ευτυχώς που υπάρχετε ευρωείλωτες για να ξεχωρίζουν και να προοδεύουν οι λιγοστοί υπόλοιποι είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει.

      Διαγραφή
  38. Το πιο απλό πράγμα στον κόσμο που έπρεπε να είχαν κάνει ΠΡΙΝ την ανακοίνωση είναι να επιλέγεις κατά τη χρέωση της προηγηθείσας πράξης: Α. Συνταγογράφηση (ανεξαρτήτως χρόνου) 5€ Β. Επίσκεψη Περιορισμένης Διάρκειας 10€ Γ. Επίσκεψη Πλήρης 20€, και για να μη φύγουν από τον προυπολογισμό θα μπορούσαν να διατηρήσουν το πλαφόν των πράξεων σε 200 και το πλαφόν αμοιβής στα 2000€.
    Τώρα απλώς διαφημίζουν την ανοησία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή