Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ανοιχτή επιστολή προς Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ σχετικά με τις νέες οδηγίες

Αξιότιμε Πρόεδρε,

με έκπληξη διαπιστώσαμε την έκδοση ανακοίνωσης στις 23-6-2017, με οδηγίες προς τους συμβεβλημένους ιατρούς, κάτι που δεν τέθηκε στην προ εβδομάδος συνάντησή μας.

Οφείλουμε να καταθέσουμε τα προβλήματα που προκαλούν οι οδηγίες αυτές στη λειτουργία των ιατρείων και στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων:

1. Πλαφόν 20 ραντεβού ημερησίως:

Η εφαρμογή ημερήσιου/εβδομαδιαίου πλαφόν αναφέρεται στην σύμβαση που έχουμε υπογράψει τον Δεκέμβριο του 2011 (εμείς τουλάχιστον, γιατί από την πλευρά του ΕΟΠΥΥ ακόμα την περιμένουμε, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο που μας απασχολεί τώρα..). Εγκαταλείφθηκε μετά από λίγο καιρό λόγω του φαινομένου να καλούνται ασφαλισμένοι εντός της πρώτης εβδομάδας να πληρώσουν επίσκεψη, ενώ δεν είχαν συμπληρωθεί οι 200 ασφαλισμένοι ανά μήνα(είχαν όμως συμπληρωθεί οι 50 ανά εβδομάδα). Το ίδιο ακριβώς θα συμβαίνει και τώρα, μετά τη συμπλήρωση του ημερήσιου (αλλά όχι του μηνιαίου) πλαφόν.

Παρακαλούμε κ.πρόεδρε να ενημερώσετε εγκαίρως τους ασφαλισμένους για το ενδεχόμενο αυτό και να καταργήσετε άμεσα την εφαρμογή παρακολούθησης διαθεσιμότητας επισκέψεων σε συμβεβλημένους ιατρούς, καθώς αυτή αφορά το σύνολο του μήνα και όχι το νέο, προς εφαρμογή, πλαφόν. Ας μην εκπλαγεί κανείς πάντως αν δει αγανακτισμένους ασφαλισμένους στην Απ.Παυλου 12 στο Μαρούσι, γιατί εκεί εδρεύουν οι εμπνευστές της ταλαιπωρίας τους.

Να θυμίσουμε επίσης ότι το μηνιαίο όριο των 200 επισκέψεων παραμένει και δεν θα λύσει τα προβλήματα αυξημένης ζήτησης ραντεβού στους συμβεβλημένους ιατρούς, που εξαντλούνται σε ελάχιστες ημέρες σε μερικές περιοχές της χώρας που έχουν μεγάλες ελλείψεις. Αν επιθυμεί κάποιος καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, ο μονος τρόπος είναι είναι η αύξηση του πλαφόν των 200.

Πάντως, η άμεση εφαρμογή της απόφασης είναι αδύνατη καθώς έχουν ήδη κλειστεί αρκετά από τα ραντεβού του Ιουλίου.

2. 15’ανά επίσκεψη

Η εφαρμογή ελαχίστου χρόνου επίσκεψης είναι ένα κακόγουστο αστείο, για επιστήμονες που έχουν μάθει να ασχολούνται μια και δυο ώρες με τον ασθενή τους, χωρίς να χρησιμοποιούν χρονοχρέωση. Επειδή όμως οι σύμβουλοι του αξιότιμου προέδρου, με τέτοιες θαυμάσιες ιδέες έκαναν σωστά τους πολλαπλασιασμούς τους, δεν σκεφτήκαν όμως λίγο πρακτικά, ας μας δώσουν απάντηση σε λίγα ερωτήματα, πριν βάλουν τα χρονόμετρα τους σε λειτουργία:

Διατηρώντας την εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και καταχώρησης επίσκεψης για περισσότερο χρόνο ενεργή (όταν θα μπορούσε να κλείσει νωρίτερα) γνωρίζουν τι επακόλουθο θα έχει στην εφαρμογή πανελληνίως/καθημερινά, και ποιος θα μνημονεύεται από όλους για αυτό?

Σε μια επίσκεψη που διαρκέσει -φευ- λιγότερο από 15’ (σημειωτέον ότι στο ΠΕΔΥ τα ραντεβού είναι προγραμματισμένα ανά 10’ !), τι ακριβώς θα κάνει ο ασφαλισμένος στον χρόνο που υπολείπεται για την συμπλήρωση του 15λεπτου?Θα προσωποκρατείται στο ιατρείο, ώστε μετά τα 15’ λεπτά να εκτυπωθεί η επίσκεψη του, να την υπογράψει και να μην χρεωθεί ιδιωτικά?(ναι, σίγουρα το ξεχάσατε αυτό, η υπογραφή του είναι απαραίτητη ΜΕΤΑ τη λήξη της επίσκεψης…).Την ίδια στιγμή, στο χώρο του ιατρείου, άλλος ασθενής με πιο επείγον πρόβλημα θα αδυνατεί να εξετασθεί, αν δεν έχει παρέλθει το δεκαπεντάλεπτο που τόσο αυθαίρετα ορίσατε. Στην ιατρική δεν υπάρχει χρόνος και κανένας συμβεβλημένος ιατρός δεν διαθέτει χρονόμετρο. Αναρωτιόμαστε αν το επόμενο βήμα θα είναι να τεθεί και μέγιστος χρόνος εξέτασης…

3. Δήλωση ωραρίου λειτουργίας

Το ωράριο λειτουργίας έχει νόημα σε μια δημόσια υπηρεσία (ακόμα και ένα δημόσιο ιατρείο για παράδειγμα) όπου ο εργαζόμενος μισθοδοτείται και η παρουσία του στη διάρκεια του ωραρίου είναι απαραίτητη. Σε ένα ιδιωτικό ιατρείο, όποιο ωράριο και να δηλωθεί είναι ενδεικτικό. Οι ιδιώτες ιατροί δεν είμαστε υπάλληλοι, αλλά διευθύνουμε τα ιατρεία μας (και επωμιζόμαστε και όλα τα έξοδα τους). Παριστάμεθα λοιπόν σε αυτά όποτε κρίνουμε αναγκαίο για την εργασία μας (και λείπουμε από αυτά, πάλι όποτε το κρίνουμε αναγκαίο). Πολλές ειδικότητες έχουν απρόοπτα ή επείγοντα όπως πχ οι γυναικολόγοι-μαιευτήρες, παιδίατροι, παθολόγοι, καρδιολόγοι, κλπ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να «κλειδώσουν» σταθερό ωράριο εξυπηρέτησης.

Η καλύτερη συνεννόηση γίνεται με τον ίδιο τον ασφαλισμένο, όποτε και καθορίζεται στην τηλεφωνική κλήση προς εμάς το ραντεβού για την εξέταση του(που ουκ ολίγες φόρες, εφόσον είναι αναγκαίο, γίνεται και εκτός του «ωραρίου» μας)

Να τονίσουμε ότι ο Οργανισμός απαιτεί συνέπεια από τους εξαθλιωμένους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ αλλά δεν τηρεί με συνέπεια κανένα χρονοδιάγραμμα των τρεχουσών οφειλών που καθίσταται μονίμως ληξιπρόθεσμες. Το δε φιάσκο της μη απόδοσης των ληξιπρόθεσμων οφειλών που εκκρεμούν από το 2010, αποτελεί προαπαιτούμενο για την αξιολόγηση, γεγονός που εκθέτει τη χώρα στην ΕΕ και στους δανειστές.

Σύμφωνα και με τον νομικό σύμβουλο της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ : “ Κανόνες που έχουν συμφωνηθεί στα πλαίσια μίας σύμβασης και ρυθμίζουν το αντικείμενό της δεν μπορούν να τροποποιηθούν μονομερώς από το ένα συμβαλλόμενο μέρος, ούτε καν από τον νομοθέτη, αλλά απαιτείται συναίνεση και των δύο μερών. Το ίδιο ισχύει και για την επιβολή νέων κανόνων. Συνεπώς η από 23.6.2017 «ανακοίνωση» του ΕΟΠΥΥ με την οποία επιχειρείται απαράδεκτα μονομερώς και δη από τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος δεν διαθέτει καμία προς τούτο εξουσία, η τροποποίηση των υφιστάμενων συμβάσεων και η επιβολή νέων, μη συμφωνηθέντων κανόνων, παραβιάζει την σύμβαση καθώς και το θεμελιώδες και συνταγματικά προστατευόμενο από το άρθρο 5 παραγρ. 1 του Συντάγματος δικαίωμα συμβατικής ελευθερίας των συμβληθέντων παρόχων. Τούτο δε ισχύει πολύ περισσότερο καθώς οι νέοι κανόνες δεν λαμβάνουν καν κάποιο νομικό ένδυμα παρά μόνο την μορφή «ανακοίνωσης».»

Η ιατρική δεν υπάγεται σε οικονομοτεχνικούς κανόνες και κάθε μονομερής ενέργεια εκ μέρους του Οργανισμού, χωρίς διάλογο και κοινή αντίληψη, μπορεί να επισύρει δυσάρεστες συνέπειες στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος           Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου  Χρήστος Παπασιδέρης

50 σχόλια:

  1. Παιδιά ωραία τα λέτε αλλά πείτε στα......ΖΩΑ και για την συνταγογράφηση , μπορεί να κρατήσει και .......1΄λεπτό ! Τι θα κάνουμε τα υπόλοιπα......14?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλάβατε ότι στόχο τους έχουν να ΚΛΕΙΣΟΥΝ τα ιδιωτικά ιατρεία?

    Θέλουν μόνο μια χούφτα "πειναλέους" συναδέλφους να τους έχουν με τα ιατρεία τους ως εκτός έδρας υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστευω οτι οι ......Νεαντερνταλιοι του χρΕΟΠΥΥ θα χρειαστουν μερικες μερες για να καταλαβουν τι περιπου εννοειτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα προσχηματικα σας καλουν για το φαινεσθαι κ. Μαστορακου ! Μετα οι αναλφαβητοι τεμπελχανοδημοσιοτρομπουπαλληλοι στα break αναμεσα στα.... σαφαρι με την μυγοσκοτωστρα , κατεβαζουν......ιδεες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που να τα καταλαβουν αυτα τα παρασιτα του Δημοσιου !Και γιατι να τα ξαταλαβουν; Μηνας μπαινει, μηνας βγαινει το δυστυχο Κρατος ......πλερωνει τα......βυσματα που τελειωσαν (;) το Λυκειο με......12 ! Μηπως εχουν καμια σχεση με την Ιατρικη, την Λογικη,εστω την ......δουλεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν παιρνουν οδηγιες απο.......γιατρους τυπου συκοφανΤακη, καταλαβαινουμε ολοι .......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......καθηγητης ! Αντε γιατρους δεν ρωταει γιατι τα ξερει ......ολα! Την Νο μικη τους υπηρεσια δεν...... την ρωτησε? Που πα ρε.......Καραμητρο......αποφασιζωμεν και ......διατασσωμεν ? Μεγαλος καραγκιοζης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι να ......σκεφτονται κ. Μαστορακου; Αφου καθε μηνα ο μισθος πεφτει ! Δεν πληρωνονται για να σκεφτονται αλλα για να .......καθονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα και στην NASA να τον επαιρναν τον Σωτηρακη, ( λεμε κανα αστειο......!), παλι ετσι θα αποφασιζε χωρις να ρωταει κανεναν ειδικο ! Γκασμας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να δειτε κακοηθεια! Συναντησε την ΕΝΙ, εσπασε .....πλακα, μετα αμολησε την βομβα που σκεφτηκε με τους λοιπους ......ΑΜΕΑ, Τακη, Ξανθο , τις ......διευθυνσεις των αναλφαβητων βυσματων, τον Φουφουτο κα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μαλιστα Παρασκευη απογευμα συναδελφε οταν ολοι φευγουν στις πλαζ για να αιφνιδιασει ! Κακοηθεστατοι με απειρο δολο !

      Διαγραφή
  11. Για να πληρωνει και να επανδρωνει Διευθυνσεις αμορφωτων υεμπεληδων, μονο και μονο για να προκαλουν Χαος , εχει λεφτα ο καθηγηταρας! Για να υπογραψει κανα ενταλμα πληρωμης, εχει υποστελεχωση ! Ανικανοτητα , αγνοια και αλαζονεια ειναι η συνταγη της αποτυχιας ! Και βλεπω οτι περισσευουν στον χρΕΟΠΥΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμπερασματικά άριστος είναι ο ιατρός που δεν συνταγογραφεί τίποτα, δεν εξετάζει κανένα και κατά προτίμηση είναι εκτός Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην εισαι σιγουρος συναδελφε! Θεμα χρονου ειναι να μας ζητανε και......αερα για να μπουμε στον γελοιο Οργανισμο !

      Διαγραφή
  13. Ενας που δεν θελει ωραρια και υποδειξεις και ολο τον προηγουμενο διαστημα σε τεσσερις μερες εβγαζε 2000 ευρω απο χρηματα φορολογουμενων διακοπτει την συμβαση και κανει οτο ιατρειο του οτι θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1]Απο το σκεπτικο σου φαινεσαι οτι εισαι καρεκλοκενταυρος
      2]αληθεια ξερεις ποσο θα κοστιζε στο κρατος η δαπανη 2000ευ;
      3]επειδη λες για ωραρια κλπ θελω να μου πεις τον 21ο ασθενη τι θα του πω;
      Στον αρρωστο με επειγον να του πω να περιμενει γιατι πρεπει να κλεισει ο χρονος της συνταγογραφησης του προηγουμενου χαχαχα..
      3]στον ασθενη που θα ελθει χωρις ραντεβου τι θα πω;δεν σε βλεπω γιατι εχω 20 ραντεβου εστω και αν ηλθε απο την ορεινη Ελλαδα[βλεπεις δεν υπαρχει μονο η Αθηνα]
      4]Στη πραγματικοτητα εσυ με εχεις αναγκη καρεκλοκενταυρε γιατι εγω[σαν εργαστηριακος]πληρωνω 45%εφορια 100%προκαταβολη φορου και εισφορα αλληλεγγυης.Για βαλε ποσα τεμπελακια σαν εσενα ταιζω;

      Διαγραφή
  14. Γιατι δεν ξεκαθαριζουμε την θεση μας με την δομη του Οργανωμενου Εγκληματος που αυτοαποκαλειται ΕΟΠΥΥ, κ. Μαστορακου! Η συνεργασια μας οριζεται μονο απο την εκατερωθεν καλη πιστη και ΟΧΙ απο την συμβαση, αφου ποτε οι γκαγκστερ του Οργανισμου της πλακας δεν την υπεγραψαν ! Δεχομαστε λοιπον μονο οτι θελουμε και νομιζουμε σωστο και ας λεει οτι θελει ο ανυποληπτος αριβιστας ! Υπαρχει Δικαστηριο που δεχεται συμβαση ......μονομερως υπογεγραμμενη; Απο αυριο λεφτα απο την πρωτη επισκεψη ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΕΟΠΥΥ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ. ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΑΤΡΙΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε, δεν θα αρχισει τωρα η ΕΝΙ σαν τον Κατωνα να συμπεριλαμβανει και οτι θελουμε και νεους γιατρους, οποιο και αν ειναι το θεμα της συζητησης! Ψαξε να δεις τις θεσεις της και θα δεις οτι υποστηριζει απο χρονια , συμβαση ΕΟΠΥΥ για ολους! Εννοειται οσους το επιθυμουν !

      Διαγραφή
    2. Σωστή η παρατήρηση αλλά άσχετη με το θεμα. Επίσης δεν έχεις διαβάσει τις θέσεις της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ για τους νέους γιατρούς. Διάβασε πρώτα και μετά κατηγορείς. Απλά το κράτος θέλει να κάνει τη δουλεια του τωρα τσάμπα και μτα μόλις φτιάξει δημόσιες δομές με γενικός ιατρούς θα κόψει τις συμβάσεις με τους ειδικούς. Τότε οι ειδικοι θα θησαυρίσουν όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου.

      Διαγραφή
    3. Οσο συντηρειται απο μεριδα ιατρων το διπορτο-(μας φερνει κοσμο ο ΕΟΠΥΥ στα ιατρεια και εχουμε και τα τυχερα μας...)τοσο ο ΕΟΠΥΥ κλεινει πονηρα το ματι,,,στους συμβεβλημενους(τι σας νοιαζει αν χρωσταω,,αφου σας τα δινουν μαυρα οι ασγφλισμενοι,)Ετσι λοιπον το επαγγελμα του ιατρου παραμενει ερμητικα κλειστο.ΟΙ ιατροι με συμβαση σε ιατρειο ή με μισθο στα ΠΕΔΥ και ιατρειο υπο ασφαλιτστικα μετρα ,μια χαρα βγαζουν μεροκαματο και δεν μιλαμνε....Δυστυχως ο κοσμος της υγειας ειναι ζουγκλα..Για ποια ηθικη μιλάμε?Ποσο ηθικος μπορει να ειναι ενας ιατρος ,οταν τον ενδιαφερει μονο η τσεπη του και η ευκολια στο να βγαλει χρηματα.......

      Διαγραφή
    4. Να κόψεις τα ληγμένα άσχετε.....ποιος βγάζει χρήματα σήμερα και είναι ......συμβεβλημένος, πας καλά; Για δώσε καμιά οδηγία πως πρέπει να είναι ο ......γιατρός; Να δουλεύει 24 ώρες και στο σπίτι με 1 ευρώ την επίσκεψη και να δίνει και.......αέφα κανα 50χίλιαρο για να συμβληθεί με τα ζώα του ΕΟΠΥΥ ; Εσύ ηθικέ εργάζεσαι χωρίς να σε ενδιαφέρουν τα λεφτά; Είσαι .......χομπίστας; Άντε καθάρισε τώρα την ......τουαλέτα του Μπερσίμη και άσε την φλυαρία......είδε την ανάρτησή σου ο ......αφεντικός! Θα σου πετάξει κανα μασημένο κόκκαλο και εσένα! Μην ......ανησυχείς !

      Διαγραφή
    5. Ναι αγαπητέ νέε συνάδελφε , τρέξε να υπογράψεις και εσύ για να προκόψεις ! Προφανώς .......ενθουσιάστηκες με την προσφορά Μπερσίμη.....!Ρε φύγετε έξω όσο έχετε καιρό ! Μακάρι να είχα τα χρόνια σας.......δεν βλέπετε με τι ......αλήτες έχουμε να κάνουμε ?

      Διαγραφή
    6. Γιατι επιτειθεστε σε νεο συναδελφο?
      Μονο αυτος δεν φταιει κυριοι. Οταν οι προηγουμενοι συντηρουσαν ενα κρατικοδιαιτο - ιδιωτικο συστημα με τους γιατρους να παιζουν τζεγκα με τα βιβλιαρια και τους ασθενεις να μαθαινουν στο τζαμπα ηταν καλα? Ο νεος σας φταιει? Οταν θα βγουνε οι ειδικοι απο τον εοπυυ ο νεος θα επιβιωσει κυριοι.

      Διαγραφή
  16. Εξαιρετική απάντηση από την ΕΝΙ -ΕΟΠΥΥ. Τα περιλαμβάνει όλα. Βλέπω λίγο δύσκολο να το κατανοήσουν εξ'αρχής. Οπότε πρέπει όλοι να προτρέπουμε τους σφαλισμένους που θα ταλαιπωρηθούν ναμένοντας και μην μπορώντας να κατανοήσουν το γιατί, να τους πάρους τηλέφωνο για να τους δώσουν τις ευχές τους. Εξάλλου μόνο από λαικισμό και ψηφαλάκια καταλαβαίνουν στον ΕΟΠΥΥ.
    Ως προς τις συνθήκες που εγκαιιάζει ο Μπερσίμης , είναι προάγγελος του τι σύμβαση θα μας προσφέρει τα Χριστούγεννα για ένα ξεροκόμματο (1.000 ευρώ άγρια φορολογημένα)

    Ανώνυμος Ρόδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλεπω ομως να παρετειστε....(υπαρχει ακομα ψωμι..και μαλιστα με τροπους κατω απο το τραπεζι....200 εισκεψεις σε 3-4 ημερες με την βοηθεια του φαρμακειου,κασερακι απο εγχωριες φαρμακευτικες,μελετες απο πολυεθνικες, ταξιδακια,και φυσικα χρημα απο τους ασφαλισμενους για το ευχαριστώ(αφου προηγηθει και λιγο κλαμα του στιλ δεν μας πληρωνει ο εοπυυ,,,δεν εχω να πληρώσω τον ενφια για το εξοχικο.....) Ολα καλά,,αλλα η αξιοπρεπεια ,,αξιοπρεπεια

      Διαγραφή
    2. Αχρηστο δημοσιουπαλληλικο ζωο , γιατι να παραιτηθουμε αφου στρεβλωνετε την αγορα με το τζαμπα , σε καιρο κρισης! Αλλα θα σας στρωσουμε την γουνα......και εννοειται οτι θα απαιτουμε αμοιβη! Υπογραψατε γελοιοι καμια συμβαση? Αρα ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ......ΚΑΝΟΥΜΕ.....

      Διαγραφή
    3. Αργόμισθε κηφήνα που έβγαλες με 10,001 το Λύκειο σε 25 χρόνια και διορίστηκες στον χρΕΟΠΥΥ γλύφοντας 100 μην πω τι και μου κόψουν το σχόλιο λες ΨΕΜΜΑΤΑ ! Δεν υπάρχει καθόλου ψωμί ! Απλά κάνετε ντάμπιγκ στην αγορά σε εποχή κρίσης και έτσι εκβιάζετε τους γιατρούς στα μεγάλα αστικά κέντρα να συμβάλλονται με την ληστοσυμμορία σας ! Εσύ ΖΩΟΝ πως θα ζούσες πάνω από το τραπέζι με αυτούς τους όρους! ΓΙα εξήγησέ μας? Είπες τίποτα ......παράσιτο ? Α, ακόμη κυνηγάς μύγες στο γραφείο του τεμπελοΤάκη ? Μην ξεχάσεις να του δώσεις τα ......Tavor ! Και πάρε μερικά και .....εσύ......

      Διαγραφή
    4. Αντε ρε κηφηνα του Δημοσιου που εχεις και αποψη ! Εσεις οι εγκληματιες του χρΕΟΠΥΥ γιατι δεν εγκαταλειπετε τον αχρηστο , περιγελο και ανυποληπτο Οργανισμο σας; Τρωτε καλα ολοι οι αναλφαβητοι στα γραφεια των ΜπερσιμοΤακηδων,ε;

      Διαγραφή
  18. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΛΥΣΗ: 300 ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ 25 EURO Η ΚΑΘΕΜΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΜΩΣΕΙ.... ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ.... ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ .... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 50 EURO ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ.
      ΜΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ 3ΠΛΑΣΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
      ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 5 EYRO?

      Διαγραφή
    2. Τρολακι της ατελειωτης ΕΟΠΠΥκης τεμπελιας, θα το διαπιστωσετε συντομα ποσοι πολλοι ......περιμενουν , τωρα που θα ψαχνετε γιατρο με το κυαλι για τις γυφτοΤΟΜΥ ! ΟΥΣΤ, αλητες.....

      Διαγραφή
    3. Όχι άχρηστε τεμπελοπαράσιτο του χρΕΟΠΥΥ, δεν ξέρω ! Για πες μας......εσύ ! Κανείς δεν περιμένει να μπει και για αυτό ολόκληρες περιοχές είναι ακάλυπτες ! Όχι με 5 , ούτε με 15 δεν θα βρίσκετε γιατρούς πια τέτοιοι ΑΛΗΤΕΣ που είστε......

      Διαγραφή
  19. Παρατηρηστε την υψιστη περοφρονηση προς τους γιστρους απο τον εσμο των αλητων που στελεχωνει τον ανυποληπτο Οργανισμο Παροχης Φυκιων για Μεταξωτες κορδελες! Ειδαν την αντιπροσωπεια της ΕΝΙ, δεν ειπαν τιποτα! Μετα, μαζευτηκαν ολοι οι αργομισθοι , αναλφαβητοι, αχρηστοι, ιδεοληπτικοι , με ψυχολογικα προβληματα ( ποιος νορμαλ θα αναλαμβανε λεγοντας: δεν θελω......δουλεια! Σκανδαλα.....θελω!!!)και ερημην αποφασισαν να κανουν την αγνοια, την βλακεια και την ανεπαρκεια τους, κανονα ! Παρατηρηστε και την περιφρονηση στον ασφαλισμενο ! Αν εγω τρωω 15λεπτα για συνταγογραφηση, που θα βρω χρονο για τα σοβαρα περιστατικα; Προσπαθουν να μας απαξιωσουν στα ματια των ασθενων μας , που εκπληκτοι θα διαπιστωσουν οτι .....δεν ασχολουμαστε μαζι τους! ΑΛΗΤΕΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τον ΠΙΣ της πλακας δεν λεω! Αλλα που ειναι ο ΙΣΑ,ο ΙΣΘ, οι ενωσεις των ΕΕπαγγελματιων ; Πατουλη.....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κ. Μαστορακου, ζητηστε απο τα αστροπελεκια του χρΕΟΠΥΥ, να σας πουν εστω μια χωρα που να ισχυουν αυτα τα καραγκιοζλικια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλαδη αγαπητοι συναδελφοι πληρωνουμε φορους χειροτερους απο των Οθωμανων, για να μας εμπαιζουν αυτα τα αμορφωτα, ηλιθια και προπετη ΖΩΑ του ΕΟΠΠΥ ; Ειναι δυνατον; Πιστολι στπν ΕΦΚΑ, πιστολι στον Φορο Εισοδηματος! Κλεψτες τους ΚΛΕΦΤΕΣ πριν σας αποτελειωσουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διοικηση ΕΟΠΠΥ ! Ενας απεραντος Ζωολογικος Κηπος που ομοιος του δεν υπαρχει στον Γαλαξια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα........Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού !!!Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα............δεν μου λες Μπερσίμη, όλα αυτά τα UFO , τα.......πληρώνεις ; Για να σου κατεβάζουν τέτοιες......ιδεάρες ; E, λοιπόν εγώ θα σου δώσω μια .........ιδέα δωρεάν που θα σου στοιχίσει πολύ λιγότερο! Βάλε μια βόμβα στα θεμέλια της οικοδομής που είστε όλοι οι .......εγκέφαλοι του ΕΟΠΥΥ και ανατιναχτείτε ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......άκου Στρατηγικός Σχεδιασμός.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πώς είναι δυνατόν το πολύ σε 3 ημέρες να τελειώνουν τα 200 ραντεβού έστω και μόνο συνταγογραφία; Είναι σωστό απο την 4η μέρα και σε συνεννόηση με φαρμακοποιούς να χρεώνεται 10€ η απλή συνταγή; Εμείς φταίμε για την κατάντιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερωτευτηκες τον......βιαστη σου ? Να πας σε κανα συναδελφο Ψυχιατρο να σε κοιταξει ! ΟΧΙ , δεν φταιμε......εμεις γενικα και αοριστα ! Μπορουν ανετα να δουν ποιοι ειναι αυτοι που το κανουν αυτο και αν δικαιολογειται ! Οχι συλλογικες τιμωριες σαν τους Ναζι απο αυτους που δεν τηρουν ......τιποτα !

      Διαγραφή
    2. Πόσοι το κάνουν αυτό εγκάθετε τρόφιμε του συκοφανΤάκη ; Γιατί δεν τους κυνηγάτε αν υπάρχουν ;

      Διαγραφή
    3. Και ποσα τετοια περιστατικα ξερεις ψευτογιατρε; 1; 2; Αντε......3 ....,γιατι γενικευεις ; Επειδη αυτη ειναι η εντολη των προισυαμενων σου και εσυ σαν καλο και υπακουο χαφιεδοεοππυακι, τρεχεις να την εκτελεσεις;

      Διαγραφή
  26. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ [ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ] ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ. ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ .ΕΧΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ[ΚΑΠΟΙΟΙ] ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ Η ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΕΙ ΟΤΙΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟΤΕ[ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ]ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ 20-25 ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΗΜΟΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. Υ.Γ. Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ,ΝΑ ΧΤYΠΑ ΤΟ ΤΗΛ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ TA ΠΕΡAΣEIS ΣΤΟ E-DAPY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον καιρο σου χανεις συναδελφε ! Σε δημοσιουπαλληλικα τετραποδα απευθυνεσαι......μηνας μπαινει, μηνας βγαινει......

      Διαγραφή
  27. Χάνετε τον καιρό σας με τα ζώα του χρΕΟΠΥΥ κ. Μαστοράκου ! Ήδη έβαλαν έναν τεμπελαρά κηφήνα ονόματι Ρηγάτο που προίσταται της γελοίας διεύθυνσης στρατηγικής αρλούμπας να προαναγγείλει την εφαρμογή της οδηγίας του .....κ.λου από την 01/09 ! Συμφωνία με όλους τους ΙΣ (ήδη ο ΙΣΘ βγήκε με την προτροπή ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!) , τον ΠΙΣ και ανοιχτή σύσταση /εντολή στους γιατρούς να ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ την ανοησία! Πειθαρχικό σε όποιον την εφαρμόζει όπως κάνουν οι δικηγόροι για όποιους παραβιάζουν τις οδηγίες των ΔΣ ! Και προσφυγή στην Δικαιοσύνη για παρεμπόδιση του έργου μας ! Αν τα ραντεβού κάποιων τελειώνουν , αυτό φαίνεται στο e-dapy και ας ψάξουν να βρουν τι γίνεται! Όχι συλλογικές τιμωρίες σαν τους Ναζί.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τώρα άμα πώ ότι άλλο η συνταγογράφηση και άλλο η ιατρική εξέταση που αυτή είναι κανονικά η επίσκεψη στο Ιατρείο , θα πέσετε να με φάτε. Κάθεστε και βρίζετε ένα σύστημα που θέλετε να σας πληρώνει τη συνταγογράφηση , την οποία δεν πληρώνει τελικά , και εσείς παραμένετε σε σύμβαση.
    Καρδιολόγος , εκτός ΕΟΠΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι να σε φαμε? Απλα θα σου πουμε οτι επινοεις ιστοριες! Που ελεγε η συμβαση οτι δεν θα πληρωνουν συνταγογραφηση? Οτι ναναι.....

      Διαγραφή