Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μήνυση Άδωνι κατά Πολάκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλο το παρασκήνιο

Γράφει: Λαυρέντης Νεκτάριος - 
Health Report.gr

Φουντώνει η κόντρα Π.Πολάκη και Άδ.Γεωργιάδη καθώς ο πρώην υπουργός προανήγγειλε στη Βουλή ότι θα κάνει μήνυση στον νυν αναπληρωτή υπουργό.

Και αυτό διότι ο Π.ΠΟλάκης τον κατηγορεί ότι προχώρησε σε παράτυπες προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως ο ίδιος δήλωσε, θα κάνει μήνυση στον Παύλο Πολάκη μετά και τη σχετική δικογραφία που έφθασε στη βουλή για τις επίμαχες προσλήψεις.

Ήδη άλλωστε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής εξετάζει λεπτομερώς τις προσλήψεις που έγιναν σε ΚΕΕΛΠΝΟ και Ντυνάν. Διαβάστε ΕΔΩ ποιες ακριβώς ελέγχονται: Φύλλο και φτερό οι προσλήψεις σε Ντυνάν-ΚΕΕΛΠΝΟ από την Εξεταστική Επιτροπή! Τι αναζητείται»

Ο πρώην υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι στη δικογραφία κανένα στοιχείο δεν αποδεικνύει την εμπλοκή του, ίσα ίσα τα έγγραφα για τις 23 προσλήψεις μάλλον τον δικαιώνουν, ενώ η μόνο επιβαρυντική κατάθεση είναι αυτή του Παύλου Πολάκη.

Στη συνέχεια τα πνεύματα μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και υπουργού Δικαιοσύνης οξύνθηκαν καθώς ο κ.Γεωργιάδης κατηγόρησε τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ότι δεν έδειξε τον αντίστοιχο ζήλο σε υπόθεση που αφορούσε παρεμβάσεις του Παύλου Πολάκη.

Μάλιστα ο κ.Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Σε περίπτωση που έχετε καμία αμφιβολία να κάνετε προανακριτική. Και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».

Ο κ.Κοντονής από την πλευρά του ανταπάντησε πως δεν υπάρχει καμία υπόθεση στο γραφείο του που να μην έχει ελεγχθεί και αποσταλεί εντός της ημέρας στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου