Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΙΣΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Ηράκλειο, 26/06/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών ότι η καταληκτική ημερομηνία της 30 Ιουνίου 2017, δεν συνδέεται με τον χρόνο παραγραφής, αλλά με την προθεσμία που τάσσει η σχετικός νόμος στον ΕΟΠΥΥ για να ολοκληρώσει την αποπληρωμή.

Όπως γνωρίζετε τον Δεκέμβριο 2015 καταθέσαμε ως Ιατρικό Σύλλογος Ηρακλείου Εξώδικη Διαμαρτυρία προς τον ΕΟΠΥΥ (για το εξώδικο πατήστε ΕΔΩ), μαζί με τις σχετικές δικές σας εξουσιοδοτήσεις αιτούμενοι την αποπληρωμή των οφειλομένων προς τους γιατρούς χρήματα. 

Οι περισσότεροι ιατροί έχουν ήδη καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν, η ενταλματοποίηση καθυστερεί από την κεντρική υπηρεσία, ενώ εκκρεμούν ακόμα οι οφειλές επιμέρους ταμείων (ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΣΑΥ, κ.λπ.) και το 10% του πρόχειρου λογιστικού ελέγχου. 

Για τον λόγο αυτό θέσαμε με επιστολή μας το θέμα στους βουλευτές του Ηρακλείου (για την επιστολή πατήστε ΕΔΩ), αλλά και στον κ. Πετρόπουλο υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αφενός για την άμεση αποπληρωμή τους, αφετέρου με συμψηφισμό με τις ασφαλιστικές εισφορές του ΕΦΚΑ.

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

Χάρης Βαβουρανάκης Γεώργιος Κοχιαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου