Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΚΕΕΛΠΝΟ: Νέα ερωτηματικά για κονδύλια σε διαφημίσεις και προσλήψεις! Τι αποκαλύφθηκε στη Βουλή


Νέα ερωτηματικά προκαλεί η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ η οποία να σημειωθεί ότι διερευνάται για τα κονδύλια που διέθεσε σε διαφημίσεις αλλά και προσλήψεις από το 2006.

Την ώρα που οι ερευνητές βρίσκονται ακόμη στα αρχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ αναζητώντας τα κονδύλια που διατέθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για διαφημιστικά πακέτα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, στη Βουλή έρχονται νέες αποκαλύψεις που προκαλούν έντονο προβληματισμό κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η διαμάχη μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη και του πρώην υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται ότι φέρνει και άλλα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας, μία διαμάχη που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας των δύο ανδρών στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για διαφημιστικά κονδύλια που διατέθηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ στον συζυγο της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά τα προηγούμενα χρόνια.

Μία καταγγελία που προκάλεσε αίσθηση.

Πάντως ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ο Παύλος Πολάκης διερευνά την υπόθεση και οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν με δική του πρωτοβουλία, δεν έδωσε απαντήσεις σχετικά με το αν ισχύουν οι καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο σύζυγος της κ.Κουντουρά πρώην εκδότης, έλαβε μεγάλα ποσά για διαφημίσεις μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πάντως ο Παύλος Πολάκης κατά καιρούς έχει δημοσιοποιήσει διαφημιστικά πακέτα που έχει δώσει το ΚΕΕΛΠΝΟ ακόμη και σε ανύπαρκτα site. Δείτε ΕΔΩ χαρακτηριστικά: “ΚΕΕΛΠΝΟ: Χορηγίες για γέλια και για κλάματα! Δείτε μία απίστευτη διαφημιστική καμπάνια”

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, στο κόμμα του οποίου ανήκε μέχρι προχθές η κ.Κουντουρά, είχε ξεκινήσει το θέμα των καταγγελιών για τα διαφημιστικά πακέτα του ΚΕΕΛΠΝΟ πριν λίγα χρόνια παρουσιάζοντας μάλιστα λίστες με ονόματα και ΜΜΕ που είχαν λάβει υπέρογκα ποσά για διαφημίσεις.

Άγνωστο παραμένει εάν η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα διαψεύσει επισήμως τις καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη για τα κονδύλια που έλαβε ο σύζυγος της κ.Κουντουρά.

Άλλωστε η περιβόητη κάθαρση του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ αποτελεί σημαία του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια. Αξιοπερίεργο είναι μάλιστα ότι ενώ έχει προαναγγελθεί εδώ και τουλάχιστον 1,5 χρόνο ο μετασχηματισμός του φορέα και έχει δημοσιοποιηθεί και το σχέδιο, καμία αλλαγή δεν έχει προωθηθεί μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου