Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Κορονοϊός: Η εβδομάδα που θα κρίνει τα μέτρα του Σεπτεμβρίου – Τι αναμένουν οι ειδικοί

Τον αριθμό των κρουσμάτων μετά και την επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων από τις διακοπές αναμένουν οι ειδικοί πριν εισηγηθούν νέα μέτρα

Τρομάζει καθημερινά τους ειδικούς επιστήμονες ο τριψήφιος αριθμός των νέων κρουσμάτων, ο οποίος προς ώρας δεν λέει να μειωθεί.

Ολόκληρο τον Αύγουστο τα νέα κρούσματα έχουν συνεχείς αυξητικές τάσεις, με τους ειδικούς να αναμένουν να επιστρέψουν και οι τελευταίοι από τα διακοπές τους πριν αποφανθούν για την πραγματική εικόνα στη χώρα μας.

Το τελευταίο κύμα των εκδρομέων του καλοκαιριού αναμένεται να επιστρέψει αυτήν την εβδομάδα, οπότε και θα διαφανεί εάν σε λίγες ημέρες θα έχουμε κι άλλη αύξηση στα νέα κρούσματα.

Η εικόνα αυτή αναμένεται να κρίνει και τις εισηγήσεις των ειδικών για τον Σεπτέμβριο, αφού μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να έχουν αυξητικές τάσεις. Άλλωστε χθες κατεγράφησαν 264 νέα κρούσματα και μάλιστα με αύξηση των διασωληνωμένων. Διαβάστε ΕΔΩ που εντοπίσθηκαν τα νέα περιστατικά: «Κορονοϊός: Δείτε αναλυτικά όλες τις περιοχές με τα 264 νέα κρούσματα»

Όλα δείχνουν ότι αν συνεχισθεί η ανοδική τάση των κρουσμάτων και μετά το πέρας των διακοπών, είναι πιθανό η κυβέρνηση να προχωρήσει στη λήψη νέων πιο αυστηρών μέτρων.
Εξάλλου οι ασυμπτωματικοί είναι αυτοί που τρομάζουν και οδηγούν και στη μεγάλη διασπορά στη κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου