Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΣΑ: Όχι στο χρονοδιάγραμμα, ναι στις κινητοποιήσεις


ΦΣΑ: Όχι στο χρονοδιάγραμμα, ναι στις κινητοποιήσειςΤην δυσαρέσκειά τους και την αντίθεσή τους με το χρονοδιάγραμμα πληρωμών των οφειλών του ΕΟΠΥΥ που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας εκφράζουν οι φαρμακοποιοί της Αθήνας, δηλώνοντας ότι συνεχίζουν κανονικά τις κινητοποιήσεις τους, αφού θεωρούν ότι όχι μόνο τίποτα δεν έχει αλλάξει, αλλά η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη.

«Ο ορισμός νέων ημερομηνιών καταργεί αυτόματα τη συλλογική σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ που αναφέρει ρητώς ότι πρέπει να πληρωνόμαστε εντός 45 ημερών. Επίσης, με τις νέες ημερομηνίες που αφορούν τα τρέχοντα χρέη του ΕΟΠΥΥ σημαίνει ότι θα πιστώσουμε από εκεί και πέρα το υπόλοιπο 2012 περιμένοντας νέο χρονοδιάγραμμα πληρωμών των τελευταίων μηνών του τρέχοντος έτους το οποίο λογικά θα ισχύσει από το 2013», δηλώνει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κώστας Λουράντος.

Όπως επισημαίνει, «όλα αυτά είναι υποσχέσεις οι οποίες έχουν ξαναδοθεί στο παρελθόν χωρίς να έχουν ωστόσο, υλοποιηθεί. Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσουμε όπως η γενική μας συνέλευση αποφάσισε».

YGEIA360.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου