Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Άδωνις: «Τέρμα ο ΕΟΠΥΥ για όσους κάνουν επίσχεση»! Οι προειδοποιήσεις και οι λύσεις



Με μπλόκο από τον ΕΟΠΥΥ αυτή τη φορά στους παρόχους που θα κάνουν επίσχεση απειλεί ο Άδωνις Γεωργιάδης τους εργαστηριακούς γιατρούς και τα διαγνωστικά κέντρα που θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.
 
Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση επεσήμανε ότι θα καταγράψει τους παρόχους που θα κάνουν επίσχεση ώστε αυτοί στο μέλλον να μην μπορούν να κάνουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ. 

iatropedia

Στο πλαίσιο αυτό όπως προειδοποίησε θα καταγράψει όλους τους παρόχους που θα εργασθούν και όσους θα κάνουν επίσχεση ώστε να μην μπορούν να κάνουν σύμβαση. 

Όσοι κάνουν επίσχεση «δε θα είναι συμβεβλημένα ούτε τώρα, ούτε στον αιώνα τον άπαντα» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά. Το κλίμα άλλωστε είναι ήδη βαρύ μεταξύ των δύο πλευρών καθώς τα εργαστήρια καλούνται να επιστρέψουν μεγάλα ποσά από εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν και δεν υπάρχουν χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ για να αποζημιωθούν. 

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες των νέων συμβάσεων οι οποίες βέβαια στηρίζονται σε περιορισμένη πια χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ για διαγνωστικές εξετάσεις. Το κονδύλι δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 300 εκατ ευρώ.

7 σχόλια:

  1. Κάποια αγωγή για ωμό εκβιασμό δεν παίζει; Και μάλιστα σήμερα για να είναι και αυτόφωρο... Και άμεση αίτηση για άρση της ασυλείας. Δεν μπορείς να συκοφαντείς και να απειλείς κάποιους που ασκούν δημοκρατικό δικαίωμα. Είναι ο ΕΟΠΥΥ εντάξει στις υποχρεώσεις του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ-ΚΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΕΡΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μην εστιάζουμε μόνο σ'αυτόν που ούτως ή άλλως έχει το ακαακαταλόγιστο, αλλά και σ'αυτόν που τον τοποθέτησε εκεί και σφυρίζει αδιάφορα σε όλα αυτα που γίνονται.
    Κε Σαμαρά η ευθύνη είναι 100% δική σου.
    Θα σε θυμηθώ στην κάλπη για ότι μου έχεις κάνει.
    Ένας Μικροβιολογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε θέλει, ούτε τον νοιάζει να ενδιαφερθεί για την Υγεία.Εδώ ολόκληρη κυβέρνηση Μητσοτάκη έριξε,τον Αδωνι δεν μπορεί να διώξει; Τα πρόβατα(εμείς) πάλι θα τον ψηφίσουν και άμα τα βρεί σκούρα τον δρόμο το ξέρει.Όπως έκανε κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ,θα κάνει και με το ΣΥΡΙΖΑ!!!!

      Διαγραφή
  4. Προτροπή προς όλους τους συναδέλφους της Αττικής,να στέλνουν όλους τους ασθενείς με παραπεμπτικά για εξετάσεις στο γραφείο του Αδωνι για να πέρνουν αριθμό και κατεύθυνση ώστε να διεκπεραιώνονται πιο γρήγορα.Δεν φταίνε σε τίποτα οι Συνάδελφοι στα Νοσοκομεία να τραβούν κουπί και να βρίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τερμα εσυ και ο Σαμαρας ανεγκεφαλε .Διαλυσατε την υγεια.Εκλογες ερχονται γερμανοτσολιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς συνάδελφοι...game over!
    Είναι κατάσταση win-win για το.. "Σύστημα", όχι ΠΦΥ βέβαια αλλά για τους 3-4 παίκτες με τους οποίους από εδώ και πέρα θα συνδιαλέγονται οι Υπουργοί Υγείας με ....πεδίον δόξης λαμπρόν.
    Το ζητούμενο στην πραγματικότητα είναι η καταγγελία των συμβάσεων όλων μας, πλην των παικτών.
    Αμέσως μετά ο προϋπολογισμός θα φτάνει και θα περισσεύει για τους εναπομείναντες ..
    Όχι claw back δεν θα έχουν μέχρι και αυξήσεις θα τους δώσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή