Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΙΔΙΚ

Αθήνα, 10/05/2014


Δελτίο Τύπου

Έχουν περιέλθει εις γνώση μας πληροφορίες ότι ο Υπουργός Υγείας πέραν τον εκβιαστικών πρακτικών που ήδη μετέρχεται, όπως την διακοπή της διαδικασίας πληρωμής της προκαταβολής μηνός Φεβρουαρίου 2014 στους παρόχους Π.Φ.Υ., εκστομίζει απειλές προς τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, όπως αδικαιολόγητους κατ’ εντολήν εξονυχιστικούς ελέγχους από Σ.Δ.Ο.Ε. και Υπ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α., με σκοπό την διατάραξη της λειτουργίας των μονάδων μας, εάν δεν συμβιβαστούμε με τα άδικα και ανήθικα μέτρα που θέλει να επιβάλλει.

Γνωστοποιούμε σε όλους ότι αφενός μεν δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από οιονδήποτε έλεγχο, αφετέρου δε αναδεικνύουμε τις παράνομες πρακτικές που μόνο σε δικτατορικά και αυταρχικά καθεστώτα απαντώνται.

4 σχόλια:

  1. Ο τύπος έχει ξεφύγει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΥΣΑΞΕ Ο ΤΥΠΟΣ.ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πού και ως που το clawback είναι νόμος του κράτους (εκκρεμούν χιλιάδες προσφυγές στο ΣτΕ περί συνταγματικότητας κλπ),επειδή κατέβηκε στο κεφάλι πέντε συμβούλων και ένα βράδυ το έβαλαν στο ΦΕΚ?Χωρίς αύξηση του προϋπολογισμού δεν θα πρέπει να γίνει καμία διαπραγμάτευση
    Πέντε λύσεις του προτείναμε εδώ και μήνες για την προκλητή ζήτηση και καμία δεν τους έκανε..
    Νομίζουν οι σύμβουλοι του κ Υπουργού πως όλα δουλεύουν ομαλά στην Ελλάδα?Εχουν καταλάβει ότι με τη δική μας ανοχή το επίπεδο παροχής υπηρεσιών σε σχέση με την τιμή που πληρώνεται πρέπει να είναι στην πρώτη τριάδα στον κόσμο?
    Για ποιό πράγμα ακριβώς μας απειλεί , ότι δεν θα μας πληρώσει?(γιατί τώρα μας πληρώνει και πως να γίνει..) ποιές είναι οι επώδυνες λύσεις- θα μας στείλει φαντάρους ή θα μας πάρει την άδεια λειτουργίας?
    Και για ποιές πορτοκαλιές ακριβώς μιλάει?Μήπως εδω και καιρό έχει έρθει σε συνεννόηση με αλλοδαπούς μανάβηδες να του πουλήσουν τα πορτοκάλια τους ?
    Ας βγεί να πει ο κ Υπουργός οτι με αυτόν τον προϋπολογισμό και με αυτές τις εισφορές των ταμείων η πρωτοβάθμια περίθαλψη που αγοράζει κανείς είναι μόνο στα δημόσια νοσοκομεία και το ΠΕΔΥ..και ας αφήσει τον ιδιωτικό τομέα ήσυχο, να αρχίσει και ο κόσμος να το αντιλαμβάνεται σιγά σιγα όπως και οι λοιποί Ευρωπαίοι πολίτες (που επίσης πληρώνουν εισφορές)οτι με αυτές τις κρατήσεις είται μας φαινονται πολλές ή λιγες μόνο ΠΕΔΥ δικαιούμαστε με τριμηνες ουρές κλπ
    Και τζάμπα και επίπεδο Manhattan δε γίνεται κ Υπουργέ!
    Τώρα αν κάποιοι έκλεβαν είναι ευθύνη του ΕΟΠΥΥ και των συμβούλων του Υπουργού να τους εμποδίσουν εδώ και δυόμιση χρόνια-για να μην το κάνουν κάποιο λάκο έχει ..
    Και τόσο λύσσα με τις ιδιωτικές ελεγκτικές που οι περισσότερες δεν έχουν γραφεία και υπαλλήλους και θα αποκτήσουν όταν τους κάτσει η δουλειά.. άλλος λακκος και αυτός
    Πότε θα μπει επιτέλους ένας εισαγγελέας να τους ξεμπροστιάσει όλους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άδωνι, πολλούς λάκκους έχεις ανοίξει τριγύρω σου. Πρόσεξε, γιατί δεν θα αργήσεις να πέσεις μέσα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή