Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Έκτακτη συνάντηση εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών στα γραφεία του ΙΣΠατρών τη Δευτέρα στις 2:00 μμ.

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Ιατρικός Σύλλογος ΠάτραςΚαλείστε σε έκτακτη συνάντηση στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών τη Δευτέρα στις 02:00 μμ με θέμα την κοινοποίηση του απαράδεκτα χαμηλού ανώτατου ορίου (πλαφόν) για το Νομό Αχαίας για τους κλινικοεργαστηριακούς και εργαστηριακούς ιατρούς.
 
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, 

Η Πρόεδρος 

Άννα Μαστοράκου

6 σχόλια:

  1. Για να καταλάβω καλά , μέχρι τώρα φωνάζαμε γιατί δεν λέγανε τα ατομικά όρια.
    Μέχρι τώρα πάνω κάτω αυτά παίρναμε εδώ και 2 χρόνια και εκτελούσαμε τα διπλά.
    τώρα που βγάλθηκαν και ενώ ξέραμε ότι ο τόσο μικρός κλειστός προυπολογισμός δεν μπορεί να μας ικανοποιήσει τι ακριβός ζητάμε?
    Συμφωνώ ότι τα επιπλέον χρήματα που είπαν ότι θα βάλουνε να πάνε στο πλαφόν στα νέα εργαστήρια αλλά μέχρι εκεί.
    Αλλιώς θα ισχύσει η πρόταση της ΠΑΣΙΔΙΚ δηλαδή όποιος προλάβει?
    και τότε ούτε 100 ευρώ δεν θα δούνε ούτε οι΄νέοι ούτε οι παλαιοί....
    Με το ατομικό όριο όποιος έχει δουλειά πέραν του ορίου θα δει και χρήματα για τον κόπο του,
    όποιος στηρίζεται στον εοπυυ απλά θα κλείσει,
    Το αίτημα πρέπει να είναι αύξηση του κλειστού προυπολογισμού και μικρή διόρθωση για τους μέχρι 3 χρόνια εργαστηριακούς και τίποτα άλλο γιατί αν δεν αυξηθεί ο ασθενής θα πληρώσει τελικά.
    Και κάτι ακόμα , αν ισχύσουν οι κόφτες και τα πρωτόκολλα μην νομίζετε ότι ο τζίρος θα είναι μεγαλύτερος του πλαφόν (εκτός από τους νέους αδικημένους ).

    Πολιτικά τώρα αν ακούσουμε προσεχτικά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τους πιστέψουμε μάλλον θα κλείσουμε όλοι σε λίγο καιρό.
    μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα .
    Αυτά πιστεύω εγώ και μπορεί να κάνω και λάθος.

    Μικροβιολόγος 3580 ατομικό όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
      Μικροβιολόγος 7000 ατομικό όριο κι άλλα τόσα ελεύθερο(Με 3 βοηθούς)

      Διαγραφή
    2. Συνάδελφε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ας εφαρμοστεί το πλαφόν, να σταματήσει το clawback και ο καθένας ας επιδιώξει να αυξήσει τον όγκο εργασίας του ιδιωτκά πλέον. 'Οποιος θεωρεί πλέον ότι μπορεί να επιβιώσει και να πλουτίσει αποκλειστικά και μόνο από το κράτος πλανάται πλάνη οικτρά.

      Διαγραφή
    3. Λαθος κανεις στο ακριβος γραφεται με ω.Επισης κακως μπλεκεις τα πολιτικα με την επιβιωση μας.Ο καθε εργαστηριακος κοιταει να βγαλει τα προς το ζειν,γνωριζει οτι δεν θα τον σωσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτα ειναι για ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΛΠ.Οσο για τα χρηματα που θα παρει ως ελευθερο ,λιγο ζορικα ,εχει μεγαλη οικονομικη δυσχερεια η κοινωνια.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΤΑ 7000 ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΡΙΟ ,ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΜΕ ΑΛΛΑ 7000 ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΘΑ ΕΙΧΕ 14000 ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΥΥ.ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ-ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ........ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  2. Το πρόβλημα ειναι ότι σε κοροιδεύουν όταν στο ανακοινώνουν στο τέλος του χρόνου!! το 2015 θα ειναι μικρότερο το πλαφον πότε θα το πούνε? !! σε ποιόν άλλο κλάδο γίνεται αυτό 50% reb+clb ??? αφού έχεις δουλέψει +ξοδέψει !!! όσο για το συνάδελφο με 7000 μπλαφον μάλλον κοροιδεύει και αυτός - τι πληρώνει στους 3 βοηθούς ψίχουλα ?? 3χ1100 μεικτά=3300 +ενοικιο+ΔΕΗ+απόβλητα+τηλ+κλπ=4500 περίπου πάγια - τους προμηθευτές με τι τους πληρώνει?? Συμπέρασμα αν δεν παρει τα λεφτα του ΕΟΠΥΥ και εχει ξοδεψει και αντιδραστηρια καληνυχτα μπηκε μεσα!! Επίσης τα 7000 πλαφον δεν ειναι τα καθαρα !! είναι τα αιτούμενα στον ΕΟΠΥΥ δηλαδή μειον 30% θα μπουν στον λογαριασμο=4900!! Συνάδελφε μην ξεχάσεις να δώσεις δωρο στους βοηθούς σου ( 9900 συνολο με τους μισθους) Καλά Χριστουγεννα

    ΜΙκροβιολογος με 6000 πλαφον και 1 βοηθο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή