Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο Πέτρος Γιαννουλάτος νέος γενικός γραμματέας στο υπ. Υγείας



Ο Πέτρος Γιαννουλάτος του Γεωργίου, Πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς και Πτυχιούχος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Ε.Σ.Δ.Υ.), αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού γραμματέα στο υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το ΦΕΚ αρ. φύλλου 741 (20.10.2015).

Ο κ. Γιαννουλάτος θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος γενικό γραμματέα κ. Σπύρο Κοκκινάκη ο οποίος παύθηκε από την θέση του, στις 20 Οκτωβρίου 2015.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ΦΕΚ, «Την παύση από 20−10−2015 του διορισμού του Σπυρίδωνα Κοκκινάκη του Χρήστου (Α.Δ.Τ. ΑΚ 044080) από τη
θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και αναθέτουμε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στον Γιαννουλάτο Πέτρο του Γεωργίου (Α.Δ.Τ. ΑΚ 620149), Πτυχιούχο της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς, Πτυχιούχο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Ε.Σ.Δ.Υ.), με 1ο βαθμό της κατηγορίας Ειδικών θέσεων για χρονικό διάστημα δύο ετών, που μπορεί να παρατείνεται».

Ο κ. Γιαννουλάτος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αναμένεται να αναλάβει το βαρύ χαρτοφυλάκιο της ψυχικής υγείας, και θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε τις κινήσεις του, καθώς το θέμα έχει αποκτήσει μεγάλη βαρύτητα, μετά τα δραματικά περιστατικά στο Ψυχιατρείο Δαφνί τον Σεπτέμβριο με τέσσερις θανάτους αλλά και την επίθεση ασθενούς σε νοσηλευτές την περασμένη Δευτέρα στο Δρομοκαείτιο.

1 σχόλιο:

  1. Να υποθέσω ότι τα προσόντα του είναι άεργο κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ ή στην καλύτερη περίπτωση κομματικά διορισμένος δημόσιος κηφήνας ο οποίος προηχθει σε Γ.Γ. Κάτι άλλο μου φαίνεται απίθανο έως εξωπραγματικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή