Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Αιτήσεις με το σταγονόμετρο για τις ΤΟΜΥ από τους γιατρούς! Πόσοι κατέθεσαν

Τετάρτη 23 Αύγουστος 2017

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Με το σταγονόμετρο φαίνεται ότι κατατίθενται οι αιτήσεις από τους γιατρούς για να προσληφθούν στις νέες Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ).

Μπορεί η ανεργία να σαρώνει και τον κλάδο των γιατρών, προς ώρας όμως οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί για τις ΤΟΜΥ, δε μοιάζουν να είναι τόσο ελκυστικές για τον ιατρικό κόσμο.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις μέχρι τώρα αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από γιατρούς σε όλη την Ελλάδα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr και προκύπτουν από τις καταγραφές των Ιατρικών Συλλόγων ανά τη χώρα.

Ωστόσο απομένουν μερικές ημέρες ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός καθώς οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέχρι τις 25 Αυγούστου. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες της προκήρυξης: «Μέχρι τις 25 Αυγούστου οι αιτήσεις για προσλήψεις στις ΤΟΜΥ!»

Να σημειωθεί ότι από τις 2.868 θέσεις που προκηρύχθηκαν, οι 956 θέσεις αφορούν σε ιατρούς Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και σε έλλειψη αυτών σε ιατρούς ειδικότητας Παθολογίας.
Επίσης 239 θέσεις αφορούν σε γιατρούς Ειδικότητας Παιδιατρικής.
Πόσοι γιατροί κατέθεσαν

Οι γιατροί προκειμένου να καταθέσουν αιτήσεις ηλεκτρονικά για πρόσληψη στις ΤΟΜΥ, πρέπει να λάβουν ως βασικό δικαιολογητικό βεβαίωση από τον Ιατρικό τους Σύλλογο. Κάτι όμως που μπορεί να υποβληθεί μέχρι τις 4η Σεπτεμβρίου 2017.

Γεγονός όμως που μπορεί να αλλάξει τα μέχρι στιγμής στοιχεία για τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, αφού πολλοί γιατροί μπορεί να έχουν κάνει ηλεκτρονική αίτηση πριν ακόμη ζητήσουν από τον ιατρικό τους Σύλλογο τη βεβαίωση.

Με βάση το ρεπορτάζ του HealthReport.gr μέχρι στιγμής στην Αθήνα από τις 195 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί, ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από 41 ιατρούς.

Στη Θεσσαλονίκη σε προκήρυξη 115 θέσεων υπάρχει ενδιαφέρον από 39 ιατρούς, ενώ στην Πάτρα για 50 θέσεις, 14 γιατροί έχουν ζητήσει βεβαίωση από τον Ιατρικό τους Σύλλογο.

Εξαιρετικά περιορισμένο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον και σε άλλες πόλεις της χώρας καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το HealthReport.gr, στη Λάρισαμόνο 7 γιατροί έχουν κινήσει τη διαδικασία μέσω του Ιατρικού Συλλόγου, στο Βόλογια 20 θέσεις μόνο 2 ιατροί, στην Καρδίτσα έχει κατατεθεί μόλις 1 αίτηση, όπως και στην Αμαλιάδα ενώ στην Κοζάνηακόμη καμία όπως και στην Τρίπολη.

Βέβαια απομένουν μερικές ημέρες ακόμη μέχρι να κινητοποιηθούν οι γιατροί για μία θέση στις ΤΟΜΥ.
Πιέσεις για λουκέτα στα ιατρεία

Όμως αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι πολλοί γιατροί – όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr– δέχονται πιέσεις από διάφορα τοπικά κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να βάλουν λουκέτο στα ιατρεία τους και να υποβάλλουν αίτηση για τις ΤΟΜΥ.

Άλλωστε η κυβέρνηση ποντάρει πολλά στη μεταρρύθμιση αυτή της ΠρωτοβάθμιαςΦροντίδας Υγείας και μία πιθανή αποτυχία στις προσλήψεις πριν ακόμη ξεκινήσει το εγχείρημα, θα αποτελούσε σοβαρό πολιτικό πλήγμα.
Γιατί δεν γίνονται μαζικές αιτήσεις από τους γιατρούς

Κι ενώ όλοι θα ανέμεναν να υπάρξει μαζικό κύμα στην κατάθεση αιτήσεων για μία θέση στις ΤΟΜΥ, προς ώρας τα στοιχεία δε δείχνουν κάτι τέτοιο.
Και αυτό παρότι ο μισθός για έναν νεοπροσληφθέντα γιατρό θα αγγίζει τα 1500 ευρώόσα δηλαδή λαμβάνει ένας επιμελητής Α του ΕΣΥ.

Παράγοντες του τομέα της Υγείας εξηγούσαν στο HealthReport.gr ότι αποτρεπτικός παράγοντας φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι οι προσλήψεις θα διαρκέσουν μόνο για δύο χρόνια με την πιθανότητα βέβαια να παραταθούν για άλλα δύο χρόνια.

Από την άλλη οι Γενικοί Γιατροί, οι παθολόγοι αλλά και οι παιδίατροι στους οποίους απευθύνεται η προκήρυξη, στις περισσότερες περιπτώσεις είτε διαθέτουν ιατρείαείτε εάν είναι νέοι σκοπεύουν να φύγουν για το εξωτερικό.


Ενδεικτικό είναι επίσης ότι ειδικά οι παιδίατροι είναι σε έλλειψη σε πολλές περιοχές της χώρας, αφού οι περισσότεροι προτιμούν το ιδιωτικό τους ιατρείο και χωρίς σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. Για αυτό άλλωστε ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να εξασφαλίσει σύμβαση σε πολλές πόλεις με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι να πληρώνουν από την τσέπη τους τους ιδιώτες.

48 σχόλια:

  1. Και φαντάζομαι όλη η ......αφρόκρεμα! Ρωσοπόντιακ που χρειάζινται διερμηνέα, ΓΙ τιμής ένεκεν χωρίς ειδικότητα , άτομα που δεν μπόρεσαν να σταθούν πουθενά, κανένας πιτσιρικάς που τον κορόιδεψαν και έμπλεξε με το ......trafficking του χρΕΟΠΥΥ ! Το μεγαλύτερο ......Πειραματικό Κέντρο του Κόσμου για ανθρώπους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέοι Συνάδελφοι ΜΑΚΡΙΑ ! Δείτε τι τραβάνε ΟΛΟΙ οι Πάροχοι που έμπλεξαν με τους ΑΛΗΤΕΣ ! Εκμεταλλευτείτε τα νιάτα σας και πάτε σε μια πολιτισμένη χώρα να ζήσετε σαν άνθρωποι! Εδώ ......γαία πυρί μειχθήτω......και χρΕΟΠΥΥτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ.

      Διαγραφή
    2. Σου έχω ξανααπαντήσει αστείο τρολ για ποιον λόγο είναι καλύτερο για έναν νέο να πάει εκεί που έχει μέλλον! Για έναν νέο ! Όχι κάποιον 50άρη με παιδιά .......! Αλλά αν είσαι εγκάθετος......

      Διαγραφή
    3. Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στα νεα παιδια 8.02' η απλα εισαι δουλεμπορος του χρΕΟΠΥΥ ; Αφιβαλλεις οτι στην Δυση ο καθενας μπορει να προκοψει σε πολιτισμενο περιβαλλον ενω εδω θα σου διαφημιζουν τα 1500 μεικτα ως καραμισθαρα; Και θα σε εμπαιζουν οπως κανουν με ολους τους Παροχους που ειναι στα καγκελα;

      Διαγραφή
    4. Με λιγα λογθα 8.04 οσο και αν προσπαθησετε να παγιδεψετε τον κοσμο στις γυφτοΤΟΜΥ της κτηνιατρικης ΠΦΥ που ετοιμαζετε, οι νεοι γιατροι σας εχουν γραψει εκει που δεν πιανει το μελανι ! Μονο ηλιθιος θα καθισει εδω με 1500 μεικτα, Τακηδες, Μπαταχτσιμηδες και οδηγιες για 15λεπτη εξεταση ! Ηλιθιοι και κατι λιγουρια που τους πετανε ενα κοκκαλακι και ολο χαρα κουνανε την ουριτσα

      Διαγραφή
  3. Ο γιατρός ,ο καλός, Θέλει από 15-20 χρόνια σπουδές ανάλογα και με την ειδικότητά του. Μετά του λένε ...έλα να ΄γίνεις δημόσιος υπάλληλος ...στο ΕΣΥ ..στο ΤΟΜΥ και θα παίρνεις 1500 ευρώ. Οσοι από τα παλιά χρόνια μπήκαν στο ΕΣΥ , ήταν κυρίως χειρουργικές ειδικότητες ,που ήταν απαραίτητο το νοσοκομείο και δύσκολη η σταδιοδρομία στο ελεύθερο επάγγελμα ,οι αμοιβές καλύτερες και ο κόσμος είχε χρήματα και έδινε και κάτι.Μετά έγινε απαίτηση το φεκελάκι. Ετσι στάθηκαν στο ΕΣΥ. Γιά μη χειρουργικές ειδικότητες ,χωρίς φακελάκι, οι γιατροί του ΕΣΥ , προσπάθησαν να βελτιώσουν τη κατάστασή τους με διάφορα άλλα κόλπα, Φάρμακα ,προμήθειες, μίζες, παράνομα ιατρεία κλπ κλπ. Αρα...επιτέλους ... το υπουργείο υγείας θα πρέπει να ξεκολλήσει απο το λάθος που τόσα χρόνια ίσχυε για μονιμότητα και αποκλειστική απασχόληση στις δημόσιες δομές. Να αφήσει το γιατρό ελεύθερο επαγγελματία ,Στις δημόσιες δομές να υπάρχουν συμβάσεις ατομικές ,ανάλογα την ειδικότητα και την ανάγκη της κάθε περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πειθαρχικό και Διαγραφή από τον οικείο ΙΣ σε όσους συμμετέχουν ως υπεύθυνους για πρακτικές που θέτουν σε κίνδυνο την Δημοσια Υγεία! Όπως κάνουν ο ιΔικηγοτρικοί Σύλλογοι και κανείς δεν τολμά να αψηφά τις αποφάσεις τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αφαιρεση της αδειας ασκησης επαγγελματος!

      Διαγραφή
    2. Αν ειχαμε σωστους συλλογους συναδελφοι

      Διαγραφή
  5. Πάντως μπροστά σε αυτή την απόλυτη καταστροφή και την πλήρη απαξίωση (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ) του εκτρώματος της ΠΦΥ για δυο χρόνια με χρήματα-όποτε και αν- του ΕΣΠΑ, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έχουν ξαμολήσει κομματόσκυλα ΚΑΙ απειλούν γιατρούς του ΕΟΠΥΥ να κάνουν αιτήσεις ντε και καλά, με φοβερούς ψυχολογικούς εκβιασμούς...Στην Αθήνα και στην Θεσ/νικη γίνεται χαμός με τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχονται συνάδελφοι...Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το ζήτημα και οι ΙΣ να πάρουν θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ιατρικοι συλλογοι μονο στα χαρτια!οι κυριως υπευθυνοι για την κατασταση στην υγεια σημερα.μονο οι φαρμακοποιοι εχουν συλλογο και για αυτο εχουμε καταντησει υπαλληλοι τους

      Διαγραφή
  6. Γιατι δεν λετε οτι τα 1500€ ειναι μεικτα σε αντιθεση με του Επιμελητη Α? Γιατι δεν λετε οτι με τις εφημεριες ακομη και ο...... ειδικευομενος βγαζει πανω απο 1500€ ακομη και .....καθαρα! Γιατι δεν λετε οτι σε καθε γιατρο αντιστοιχουν ......7000 κοσμος για......ολιστικη αντιμετωπιση? Για .....ηλιθιους μας περνατε?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε συνάδελφε ! Γιατί η προπαγάνδα οργίασε ! Ποιος μισθός Επιμελητή ; 1500.....καθαρά και όχι μεικτά παίρνει ο Α και άλλο ένα χιλιάρικο καθαρό από την εφημερία! Και αμφιβάλλω αν θα έμεναν χωρίς τα.....τυχερά !

      Διαγραφή
  7. Να γιατι ειχε αγωνια ο ΞανθοΜαδουρο! Να δουμε τωρα πως θα λειτουργησετε την ......κτηνιατρικη ΠΦΥ σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια , που κρύβονται τα Ξανθοτρολάκια που προέβλεπαν λαοθάλασσα ;

      Διαγραφή
  8. Ξανθος: ψαχνουμε ......λαμακες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι ρε αθλιοι δεν πιστευετε την .....Τροικα ΣΥΡΙΖΑ, Ξανθο,Τακη,Μπαταχτσιμη? Με ......χρυσα κουταλια θα φατε!!! 2 χρονια 1500 € μεικτα δηλαδη τα......επικα 700 € καθαρα και......κουπι με το μαστιγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ισχύει το ρεπορτάζ πάντως να πούμε ότι και αυτοί οι λίγοι που ζήτησαν τη βεβαίωση και κατέθεσαν αίτηση δεν σημαίνει και ότι θα αποδεχθούν τη θέση. Πολλές φορές έχουμε κάνει τα χαρτιά μας ...έτσι να βρίσκονται... και μετά αυ η σύμβαση δεν μας ικανοποιεί δεν πηγαίνουμε... Η προκήρυξη προφανώς μπορεί να έλξει μόνο νέους ιατρούς που δεν έχουν ανοίξει ιατρείο, ως πρώτη απασχόληση, μέχρι να δουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουν. Όποιος έχει ανοίξει ιατρείο δεν το κλείνει για 1500 μικτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΥΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ?

      Διαγραφή
    2. Ακόμη και τα νέα παιδιά έχουν την επιλογή του Εξωτερικού όπου και θα εξελιχθούν και θα αμείβονται και θα τους σέβονται ! Τι να μπλέκουν τώρα με τους.....γκάγκστερ ;

      Διαγραφή
    3. Και με τον ΕΟΠΥΥ φυτοζωεί εξυπνάκια, γιατί να μην την κάνει αν είναι νέος ή να μην μείνει εκτός ΤΟΜΥ? Τα 700 ψωριευρώ μια χαρά τα βγάζει!

      Διαγραφή
    4. Όχι 8.02' ! Χωρίς τον ΕΟΠΥΥ κλείνει ο ΕΟΠΥΥ !

      Διαγραφή
    5. Χωρις τον χρΕΟΠΥΥ , ανοιγουμε και αλυσιδα ιατρειων !

      Διαγραφή
  11. Απορω ! Ειναι δυνατον να αφηνουν τις ......σουπερ ντουπερ ΤΟΜΥ με την απεριοριστη.....χλιδα και να τρεχουν στις......πειναλεες ΗΠΑ,Αγγλια,Γαλλια,Γερμανια,Σουηδια.....; Χαλασε ο κοσμος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξανθοτεμπελχανα, το ξερεις οτι στην Πορτογαλια που πιπιλας αδιακοπα, ο μισθος του αντιστοιχου γιατρου μπορει να φτασει τις 4000 € ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6 χρονια Ιατρικη, 6 χρονια Ειδικοτητα, 1.5 χρονος Αγροτικο ! Επιτελους ολα.....Δικαιωνονται ! Θα γινω γιατρος σε......ΤΟΜΥ ! Και θα εχω ......700 ολοκληρα € τον μηνα......ολοδικα μου! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιοιιιιιιιι.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 50 ΕΥΡΩ?
      ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
      ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ?

      Διαγραφή
    2. Και εργοδότη τον Μπαταχτσίμη !!! Αυτό που το πας ? Άφησε ποτέ άνθρωπο απλήρωτο?

      Διαγραφή
    3. Στην μεγάλη πλειονότητα εγκάθετε , επειδή κάνουν χόμπυ λόγω πχ μπαμπά με σούπερ μάρκετ ή ιατρείου 2ης και 3ης γενιάς ή έγιναν πχ γκόμενα του τάδε καθηγητή και τρύπωσαν ως μέλη ΔΕΠ κλπ κλπ ! Άστα αυτά τα παραμύθια, ξέρουμε πως λειτουργεί η αγορά και η χώρα......!

      Διαγραφή
    4. Το πρόβλημα με όλους εσάς τους κατά 99% πανάχρηστους γόνους 8.01' , είναι ότι πιστεύετε ότι αναδειχτήκατε και με την ......αξία σας !

      Διαγραφή
    5. Στην παρα πολυ μεγαλη τους πλειοψηφια επειδη ειναι χομπιστες/γονοι διαφορων ειδων και τυπων ! Και οπως ολοι οι γονοι σε αυτην την χωρα, καμαρωνουν που ειναι ......αυτοδημιουργητοι ! Σε ενα 2-5% λογω ενος συνδυασμου γνωσης/διαφημησης/συγκυριας/εργατικιτητας που παντως δεν ειναι παντα διαθεσιμος !

      Διαγραφή
  14. Δηλαδη υπαρχουν......γιατροι που ......εκλιπαρουν για......700 € στην γαλερα ! Καταντια......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και .....πιτογυρο με κουτακι κοκα κολα να τους δωσουν , παλι θα πανε οι συγκεκριμενοι ! 100% προκειται για α) ρωσοποντιους με την γνωστη......καταρτιση στο 95% των περιπτωσεων,β) ΓΙ τιμης ενεκεν χωρις ειδικοτητα, γ) τεμπεληδες που δεν μπορουν να σταθουν πουθενα, δ) νεους με ροπη προς την ελαφρομυαλια/μαμακηδες που δεν ξεκολλαν απο την φουστα της μαμας! Με αυτο το δειγμα και ολον τον τραγικο σχεδιασμο το τελος θα ειναι οικτρο και θα χρεωθουν και απο πανω !.

      Διαγραφή
  15. Στην Σοφια (ναι μην......γελατε,ειναι αληθεια!),οι μεσες αποδοχες του γιατρου ειναι 1300-1800 λεβα η 650-800 €! Με ......μισες τιμες και ανυπαρκτη φορολογια! Αν καταντησαμε να ξεφτιλιζομαστε μετα ......15 χρονια σπουδων στην γαλερα του Ξανθου , υπαρχει και η.....Βουλγαρια αμαξιοπαθουντες συναδελφοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για 7-8 ψωροκατοσταρικα ρε συναδελφοι; Κριμα τις σπουδες σας, κριμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα ειναι να απορει κανεις αν χρειαζεται να χαραμιστουν 15 χρονια για ενα μισθουλακι της πλακας! Ραγιαδισταν ! Οι ΤΟΜΥ\στανες θα μεινουν αστελεχωτες οπως ηταν αναμενομενο αλλα ειναι θλιβερη η εικονα συναδελφων προθυμων να εξανδραποδιστουν !

      Διαγραφή
  17. Ο Μασουτης παντως δινει τα ιδια αν καποιοι ενδιαφερονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι ειδους γιατρος ειναι αυτος που δεν μπορει να βγαλει 800 ευρω και γλυφει τον χρΕΟΠΥΥ; Ελεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξεματιασμα θα παει συννεφο συναδελφε! Ο ......Πανοραμιξ θα μοιαζει Θεος μπροστα τους !

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΠΥ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

      Διαγραφή
    3. Για αυτο ολη αυτη η λαοθαλασσα στθς αιτησεις ε ασχετε? Ανεργος ΓΙ δεν υπαρχει ! Την πατησατε!

      Διαγραφή
  19. Τάκης Γεωργακοπουλέσκου : Προκήρυξη; Τι είναι αυτό ; Στείλτε την ......Σεκιουριτάτε να μαζέψει όσους γιατρούς χρειαζόμαστε με τις......κλωτσιές όπως τον παλιό .....καλό καιρό !!! Όποιος αρνηθεί, Λαϊκό Δικαστήριο και .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΥΛ ΙΚΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΠΦΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ιδια χαλια θα ειναι αλλα τουλαχιστον δεν θα πεθανει της πεινας ο γιατρος χουβαρντα του εφτακοσαρικου !

      Διαγραφή
  21. ΛΟΙΠΟΝ!
    ΧΑΛΑΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΑΠΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ 7-8 ΧΩΣΤΑΡΙΚΑ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ Κ...Ο ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
    ΚΟΥΛ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΡΧ...ΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: ΤΟ 20% ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.....(ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΜΕ ΧΡΕΗ ΠΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.....(ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ!!!!!!) ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΜΥ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή