Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΕΦΚΑ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ταμεία: «Δεν έχουμε μελάνι!»

Με μια επιστολή, ο ΕΦΚΑ απάντησε στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές δεν εξοφλούνται γιατί δεν έχουν… μελάνι και σχετικές οδηγίες.

http://www.aftodioikisi.gr/

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Νικόλαος Πλατανισιώτης ανήρτησε την επιστολή που έλαβε στην προσωπική του σελίδα στο facebook και σχολίασε δηκτικά: «Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε πικρόχολα ή να κλάψουμε μετά την ανάγνωσή της. Συνιστούμε στα μέλη μας που έχουν πρόβλημα υγείας, πριν την διαβάσουν να πάρουν κάποιο ηρεμιστικό…».

Οπως σημειώνει μάλιστα έχει αποστείλει ήδη στην Νομική Υπηρεσία την απάντηση για διερεύνηση τυχόν Διοικητικών ή Ποινικών ευθυνών.

Η ανάρτηση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Επιτέλους πήραμε μία πρώτη απάντηση από τον ΕΦΚΑ (πρώην ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ) στο έγγραφό μας προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, που αφορούσε την πορεία της εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε πικρόχολα ή να κλάψουμε μετά την ανάγνωσή της. Συνιστούμε στα μέλη μας που έχουν πρόβλημα υγείας, πριν την διαβάσουν να πάρουν κάποιο ηρεμιστικό…

Ήδη την έχουμε αποστείλει στη Νομική μας Υπηρεσία για διερεύνηση τυχόν Διοικητικών ή Ποινικών ευθυνών.

Δεν είναι δυνατό να μην προχωρούν στην εξόφληση των οφειλόμενων με δικαιολογίες του τύπου «δεν έχουμε μελάνι ή οδηγίες».

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή, για να διαπιστώσετε την κατάντια των Ταμείων μας.

2 eggrafo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου