Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΕΟΠΥΥ: Μέτρα για τα σκευάσματα ειδικής διατροφής, με αφορμή την αναστολή πίστωσης από τον ΦΣΑ



Μία σειρά από μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από την απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής ο οποίος έχει αναστείλει την επί πιστώσει χορήγηση σκευασμάτων ειδικής διατροφής και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, θέτει σε εφαρμογή η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.
Onmed.gr

Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Οργανισμός, η προμήθεια των εν λόγω υλικών και σκευασμάτων μπορεί να γίνεται με τον ίδιο τρόπο και χωρίς προπληρωμή και από τους λοιπούς συμβεβλημένους παρόχους.

Σχετικά με το αναλώσιμο υγειονομικό υλικό για το διαβήτη, οι πολίτες μπορούν να το προμηθεύονται σε περίπτωση ανάγκης από το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Ρέντη, επί της οδού Πειραιώς 167, περιοχή Ρέντη και ώρες 08:00 έως 15:00.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, εφόσον κριθεί αναγκαίο, θα επεκταθεί το δίκτυο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων για το αναλώσιμο υγειονομικό υλικό του διαβήτη και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση του Οργανισμού.

Για οποιαδήποτε αναφορά επί του θέματος οι ασφαλισμένοι καλούνται να επικοινωνούν με τον Οργανισμό στις τηλεφωνικές γραμμές: 2108110657, 2108110660 ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: diabetes@eopyy.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου