Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Πλήρης επιβεβαίωση του HealthReport.gr: Παρατείνεται η προκήρυξη για τις προσλήψεις στις ΤΟΜΥ!



Πέμπτη 24 Αύγουστος 2017

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του HealthReport.gr ότι λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος για τις ΤΟΜΥ, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναγκάστηκε να δώσει παράταση για την προκήρυξη πρόσληψης των γιατρών.

Ένα από τα μεγαλύτερα επικοινωνιακά της χτυπήματα φαίνεται ότι δέχεται η κυβέρνηση και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός καθώς οι γιατροί γύρισαν την πλάτη στο νέο εγχείρημα και στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ).

Όπως αποκάλυψε το HealthReport.gr το ενδιαφέρον των γιατρών ήταν εξαιρετικά περιορισμένο με αποτέλεσμα ο υπουργός Υγείας να αναγκαστεί να δώσει παράταση στην προκήρυξη για τις αιτήσεις.


Παρότι ο υπουργός Υγείας επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, το βέβαιον είναι πως οι γιατροί αρνούνται να καταθέσουν αίτηση για πρόσληψη στις ΤΟΜΥ καθώς το μέλλον τους θα είναι αβέβαιο. Το HealthReport.gr μάλιστα αποκάλυψε ακόμη και την παράταση που θα έδινε ο υπουργός Υγείας για να κατατεθούν οι αιτήσεις για πρόσληψη. Δείτε ΕΔΩ: «Προς παράταση η προκήρυξη για προσλήψεις στις ΤΟΜΥ! Αποκλειστικές πληροφορίες»

Ωστόσο στην επίσημη ανακοίνωσή του ο υπουργός Υγείας επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να υποστηρίξει πως λόγω του αυξημένουενδιαφέροντος των επαγγελματιών υγείας δίνεται η παράταση.

Βέβαια με βάση τις έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, οι αιτήσεις είναι περιορισμένες με αποτέλεσμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αναγκάζονται να προσπαθούν να πείσουν γιατρούς να εγκαταλείψουν τα ιατρεία τους για να στελεχώσουν τις ΤΟΜΥ, που σήμερα δεν αποτελούν ιδιαίτερα ελκυστικό κομμάτι ακόμη και για άνεργους γιατρούς.

Και αυτό διότι οι θέσεις που προκηρύχθηκαν θα χρηματοδοτούνται από ΕΣΠΑ με άγνωστο το εργασιακό μέλλον των γιατρών που θα ενταχθούν.

7 σχόλια:

  1. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ..... παραταση λογω αυξημενου ενδιαφεροντος! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξανθος: με φτυνουν και νομιζω οτι.....βρεχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρατς κρατς κρατς κρατς.....τι ειναι?
    Η καρεκλα του Ξανθου που τριζει επειδη οι γιατροι δερνονται για μια θεση στην κτηνιατρικη ΠΦΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουτε στα hot spots θα βρειτε κοροιδα για την γαλερα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες αναφερουν οτι οι αιτουντες αφου πληροφορηθηκαν τα της συμβασης απο.....διερμηνεα, φωναζαν ρυθμικα: Κσαντο, Κσαντο, Κσαντο.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτα παθαινουν οσοι τα βαζουν με τον Ιατρικο Κοσμο λαμογια του Υγειας! Βαλτε τωρα στα ......κτηνιατρεια της ΠΦΥ, αλληλεγγυους, συλλογικοτητες, επιχειρηματιες των hot spots και αλλους συντροφους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν αρκετά πιά όλοι αυτοί οι γιατροί και οι ως άνω συνάδελφοι είναι "εχθροί του λαού" και να φροντίσουν οι σύντροφοι κομισάριοι να μεταφερθούν σε στρατόπεδα σοσιαλιστικής αναμόρφωσης να ομολογήσουν και να μετανοήσουν γιά τα εγκλήματά τους προτού εκτελεστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή