Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Απάντηση του ΙΣΑ στις δηλώσεις του πρόεδρου του ΠΙΣ Μ. Βλασταράκου


Ο πρόεδρος του ΠΙΣ κος Μ. Βλασταράκος σχολιάζοντας το πρόσφατο Δελτίο Τύπου του ΙΣΑ σκοπίμως απέφυγε να απαντήσει στο κρίσιμο ζήτημα που τέθηκε στο πλαίσιο της χθεσινής σύσκεψης του Δ.Σ του ΙΣΑ με τους εκπροσώπους-εκλέκτορες του ΙΣΑ στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ και αφορά την υποβάθμιση και τη φίμωση των ιατρών της Αθήνας με τη συνεργασία του ΠΙΣ.

Επανερχόμαστε εκ νέου καταγγέλλοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται, μια συστηματική προσπάθεια φίμωσης και αποδυνάμωσης των Ιατρών της Αθήνας με στόχο να μην ασκείται κριτική στην κυβέρνηση αλλά μοναδικός συνομιλητής της να είναι ένας ελεγχόμενος και εγκάθετος της πολιτικής εξουσίας ΠΙΣ.

Η προσπάθεια αυτή αποτυπώνεται πλέον και θεσμικά σε ένα Σχέδιο Νόμου-έκτρωμα που αποτελεί την ταφόπλακα του ιατρικού κόσμου.

Επίσης ερωτάμε τον πρόεδρο του ΠΙΣ Μ. Βλασταράκο, για ποιο λόγο δεν έχει αποστείλει στον ΙΣΑ αντίγραφο από τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης -που έχει ζητήσει ο ΙΣΑ στο υπ΄ αριθμ.πρωτο.19281/21-4-2017 έγγραφό του -και την οποία επικαλείται ο πρόεδρος του ΠΙΣ , για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου