Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Παράταση στην προκήρυξη θέσεων για τις ΤΟΜΥ



Η νέα προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

IATRONET

Παρατείνεται έως τις 8 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων για τις 2.868 θέσεις γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ).

Η προθεσμία έληγε στις 25 Αυγούστου, αλλά με απόφαση του υπουργού Υγείας, η νέα προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο του υπουργείου Υγείας.

Με την ίδια απόφαση, παρατείνεται έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και η προθεσμία αποστολής - προσκόμισης της τελικής εξατομικευμένης φόρμας υποβολής αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά.

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. Αποστολές με σήμανση πέραν της 15ης Σεπτεμβρίου δεν γίνονται αποδεκτές και οι αιτήσεις θεωρούνται μη υποβληθείσες.

Σύμβαση

Η προκήρυξη αφορά πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.

Οι συμβάσεις θα είναι διετούς διάρκειας και θα μπορούν να ανανεώνονται μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Δημ.Κ.

30 σχόλια:

  1. μη σασ παρασυρουν ερχεται σφαγη εξω ακομακαι οι συνδικαλιστικοι ηγετες που εκαναν αγωνα να καταργηθει ηπφυ μπαινουν μεσα.μετα δεν ξερεις τρουπωσε...ενας που τρουπωσε 2060 το μηνα.ημουν γιατρ.που περασα με εισαγωγικες αθηνα ουτε μεταγρ.ουτε ρουμανια.κ.αννα γιατι τα κοβεις ολα οσα δεν σου αρεσουν και γραφουν μονο οι καθηγητες της ιατρικης.αα η ειδικοτης μου δεν γραφει πολλα φαρμακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε τρολοκαραγκιόζη που μας μετέφρασες τα 1500 μεικτά σε 2060! Γιατρός του ......που τα είδες ρε τα 2060?

      Διαγραφή
    2. Ναι είσαι πολύ .....γιατρός ......γίδι! Το πολύ πολύ να έπαιζες τον γιατρό με την γειτόνισα.......! Κοιτάξτε κάτι τρολ που βάζουν για να τρομοκρατήσουν ! Κοιτάξτε ......νοοτροπία δήθεν γιατρού! Τρούπωσε......όξω ρε χαμούρα που είσαι και γιατρός !

      Διαγραφή
    3. όλοι τρέχουν να μπουν ε .....ψευτογιατρέ? Τότε γιατί δεν γίνονται αιτήσεις ? Πανικός έτσι ? Δεν το περιμένατε ΑΛΙΤΗΡΙΟΙ του ΥΠΥΓείας ! Περαστικά.....

      Διαγραφή
    4. Αν εσύ πέρασες με εισαγωγικές Αθήνα, λυπάμαι για την χώρα μου !

      Διαγραφή
    5. Σκεφτείτε πόσο πανικόβλητοι είναι για να βάζουν τρολς σαν τον 5.52 να παριστάνουν τους γιατρούς ενώ μιλούν σαν ......Ταμτάκοι να προσπαθούν να μας πείσουν τι ; ότι .....όλοι τρέχουν να κάνουν αίτηση ! Όλα αυτά την στιγμή που δίνουν παράταση γιατί το 70% των θέσεων έμειναν κενές!!!!

      Διαγραφή
    6. Ναι ναι ......γκιατρό και εσύ είσαι το καλό άντρωπο που το λέει σε όλους να τρέξουν να......σωθούν,ε ;

      Διαγραφή
    7. Καλά καλά , πάνε να αλλάξεις τις πάνες σου τώρα Τάκη! Πάνω σου τα κανες , δεν το κατάλαβες ?

      Διαγραφή
  2. Πανωλεθρια των ΜπερσιμοσυκοφανΤακηδων, των ΞανθοΜαδουρων και των ΒαρδαροΜπασκοζων ! Μετα απο αυτο το φιασκο παιζουν το κεφαλι τους! Οταν ο Τσιπρας αντιληφθει τι νιλα του ετοιμαζουν με την ανεπαρκεια τους, μαυρο το φιδι που τους εφαγε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ειναι τα εμμισθα τρολια που περιμεναν λαοθαλασσα; Τι σφαλιαρα ηταν αυτη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ......παραζαλισμενος απο την μπατσα Τακης......αναλυει: φταινε τα .....οργανωμενα συμφεροντα, οι......πανισχυροι ιδιωτες γιατροι με τις ......γνωστες διασυνδεσεις με το .......Διεθνες Χρηματοπιστωτικο Κεφαλαιο, την......Μερκελ, τον.....Σοιμπλε, τους μοναρχοφασιστες, τους ......βαρονους των Μιντια !!! Σε καμια περιπτωση δεν μπορει να φταινε .....υπερεγκεφαλοι οπως ο.....δικος μου , του ......Ξανθουν κα ! Η λυση μονο μια ! Κολλεκτιβοποιηση στην Υγεια! Κολχοζ και Σοβχοζ! Και στο βαθος.....NKVD !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπως εγραψα και αλλου προκειται για την πρωτη μεγαλη νικη των γιατρων επι της Πολιτικης Ταξης των Αλητων που θελουν δωρεαν Υγεια με εξοδα του.....γιατρου!!! Ολοι ενωμενοι γυρναμε την πλατη στην κτηνιατρικη ΠΦΥ των κλοουν του ΥΠΥΓ ! ΠΡΟΣΟΧΗ συναδελφοι διοτι θα οργιασουν πλεον! Παιζεται το κεφαλι τους διοτι εξετεθησαν και στον Πρωθυπουργο ! ΟΛΟΙ οι ΙΣ να βγουν με ανακοινωσεις κατα του γελοιου εγχειρηματος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετσι ειναι Ξανθοψευταρα! Τα ψεμματα πληρωνονται ! Ακου......1500€ μεικτα ο μισθος του Επιμελητη Α !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για οσους εκαναν αιτηση και ισως ενδιαφερονται! Ο Μασουτης δινει τα .....ιδια λεφτα χωρις ευθυνη, χωρις κινδυνο να φατε ξυλο και με οριζοντα απεριοριστο και οχι 2 χρονια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μεχρι το Δεκέμβρη να παρατείνουν τη προθεσμία γιατρούς της προκοπής δεν θα βρούν. Πλην ελαχίστων, κυρίως γενικών γιατρών που ψάχνουν να βρούνε μια θεσούλα στο δημόσιο για να παίρνουν 35 e μεροκάματο την ημέρα.Και φυσικά μετά από 2 χρόνια που θα τελειώσει το ΕΣΠΑ θα πάνε πάλι στο ταμείο ανεργίας.Συμπέρασμα. Κανένας γιατρός στα Σταλινικά μορφώματα που τα λένε ΤΟΜΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι εγινε δεν βρισκονται πλεον κοροιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΤΟΝ <> ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!!!!!!!! ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
    ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟς ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ??? ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ?
    ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ Η ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ?????
    Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ?????
    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μην ειναι γιατρος συναδελφε! Δεν βλεπεις συντακτικο;

      Διαγραφή
  11. 2060 καθαρα με 3 παιδια λογω ηλικιας διευθ.εσυ παα γιναμε ολοι.αμεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οσοι κλεισαμε τα ιατρεια μας γιναμε παα καναμε το καλυτεροτερο.τοτε λεγατε οτι θα κλεισουμε τωρα τι θελετε.κατηγορειτε την πφυ και θελετε να μπειτε μεσα χειμαδον.οχι..υπαρχουν καποιοι κανονες και παλι σασ χαιδευουν γιατι εισασταν πελατακια-ψηφοφοροι.ααα δεν ειμαι δεξιος ουτε τρολλ και ... κ αννα ξερω χαλαω την πιατσα περασε το μην το κοψεις παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοσιοε Υπαλληλος με τρικυμια εν κρανιω εισαι ! Οτι ναναι!

      Διαγραφή
    2. Ελληνικος ποτε ντα ματει γκιατρο ?

      Διαγραφή
  13. Ασε την ......κ.Αννα ......καρντιολογκο! Το μονο πραγμα στο οποιο χαλας την πιατσα ειναι η .....Ελληνικη Γλωσσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ειναι ειδικοτητα μου αλλα......ανεμος ιδεων; Σχιζοφρενης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μία είναι η λύση. Να καταργηθεί η μονιμότης και η αποκλειστική απασχόληση απο τις δημόσιες δομές. Να έχουν όλοι ιδιωτικό ιατρείο. Συμβάσεις στα νοσοκομεία και στα ΤΟΜΥ. Σε ατομικό επίπεδο. Ανάλογα την ειδικότητα, την εμπειρία κλπ. με καθορισμένες υποχρεώσεις και καθορισμένο ωράριο. Οσο για το μισθό να είναι διαπραγματεύσιμος σε ατομικό επίπεδο ανάλογα τις ανάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή