Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Τρέχουσα ενημέρωση θεμάτων ΕΟΠΥΥ

Για τα τρέχοντα θέματα, η ενημέρωση έχει ως εξής:
  1. Η δυνατότητα των συμβεβλημένων οικογενειακών ιατρών να υποβάλουν δαπάνες στον ΕΟΠΥΥ θα ανοίξει πάλι όταν θα εκδοθεί η νομοθετική ρύθμιση για τον τρόπο αποζημίωσης τους. 
  2. Άννα Μαστοράκου – Pharma & Health Conference
    Για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των πρώην ταμείων, ο ΕΟΠΥΥ έχει αναλάβει τον πρώην ΟΠΑΔ, οίκο ναύτου και ΤΑΥΤΕΚΩ στο ακόλουθο link (https://eservices.eopyy.gov.gr/eOverdueDebts/faces/login.xhtml). 
  3. Τα υπόλοιπα ταμεία (ΕΤΑΑ, ΔΕΗ, τράπεζες κλπ) τα αναλαμβάνει ο ΕΦΚΑ με την υποχρέωση υποβολής αιτήματος στο ακόλουθο link (https://www.efka.gov.gr/el/ypobole-aitematos-gia-lexiprothesma-ygeias).
  4. Αποστολές Αυγούστου 2020 στον ΕΟΠΥΥ από 10 έως 18/09/2020 (.https://www.eopyy.gov.gr/article/e1ba72d5-04b5-420d-903b-f62c886da6a0).
  5. Για την εκτέλεση της άϋλης συνταγής παραπεμπτικού, καλό είναι να πραγματοποιείται ανάγνωση όλου του μηνύματος στο κινητό ή στο e-mail του χρήστη, ώστε να υπάρχει πλήρη εικόνα του παραπεμπτικού (εξετάσεις, συμμετοχή, κλπ).
Άννα Μαστοράκου

1 σχόλιο:

  1. θα πρεπει παλι να καταχωρησομε και να υποβαλλομε αιτημα στον εφκα για τα παλια χρωστουμενα?Ελεος πια ...το εχομε κανει δεν ξερω κι εγω ποσες φορες πια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή