Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ποιοι διοικητές ΥΠΕ πέρασαν στην επόμενη φάση- Επικρατέστεροι υποψήφιοι

Συντάκτης: Μαρία Αλιμπέρτη - Virus.com.gr

Δυο στους πέντε νυν ΥΠεάρχες έμειναν «μεταξεταστέοι» και συγκριμένα εκτός της λίστας των 15 πρώτων επιτυχόντων των γραπτών εξετάσεων κάθε ΥΠΕ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ. Άνθρωποι του χώρου Υγείας, στην πλειονότητά τους καταρτισμένοι στο αντικείμενο έρχονται στις πρώτες θέσεις της λίστας επιτυχίας για την διοίκηση των επτά ΥΠΕ της χώρας.

Ο Χρήστος Ροϊλός νυν διοικητή της 2ης ΥΠΕ κατατάχθηκε στην τριάδα επικρατέστερων για την 1η ΥΠΕ και έκτος στην λίστα της 2ης ΥΠΕ. Ο νυν διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης ήρθε τέταρτος στην κατάταξη των γραπτών εξετάσεων. Στην 3η ΥΠΕ ο κ. Παναγιώτης Μπογιατζής έρχεται 5ος στην κατάταξη και 6ος στην 4η ΥΠΕ. Ο κ. Δημήτρης Τσαλικάκης νυν διοικητής της 4ης ΥΠΕ έρχεται πρώτος στην κατάταξη της 3ης ΥΠΕ και στην 4η ΥΠΕ. Ο κ. Νεοκλής Παπαβασιλίου της 7ης ΥΠΕ έρχεται πέμπτος στην λίστα κατάταξης των υποψηφίων. Εκτός της λίστας είναι ο διοικητής 1ης ΥΠΕ Παναγιώτης Στάθης και της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Στην 1η ΥΠΕ διακρίθηκαν ο Ιωάννης Καραφύλλης, οικονομολόγος Υγείας και ακολουθεί η Αναστασία Μπαλασοπούλου, η οποία ανήκει στο επιστημονικό προσωπικό της Σχολής Δημόσιας Υγείας.


Στην λίστα της 2ης ΥΠΕ έρχεται πρώτος σε βαθμολογία ο κ. Δημήτριος Δρόσος, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Δεύτερος κατατάσσεται ο κ. Τριαντάφυλλος Τζιούμης, ο οποίος έχει διατελέσει αναπληρωτής διοικητής στο ΓΝ Θεσσαλονίκης Παπανικολάου της 3ης ΥΠΕ το 2013 επί θητείας του Άδωνι Γεωργιάδη. Τρίτος στη λίστα είναι ο κ. Σταύρος Τσάντης διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου.


Στους πίνακες της 3ης ΥΠΕ πρώτος είναι ο νυν διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης. Δεύτερος έρχεται ο κ. Νικόλαος Κιθαρίδης, διοικητικός υπάλληλος Δημόσιας Υγείας, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» και είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας του ΕΑΠ΄. Στους επιτυχόντες ανήκει και η κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, απόφοιτος του τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.



Στην 4η ΥΠΕ δεύτερος, μετά τον νυν υπεάρχη έρχεται ο προαναφερόμενης κ.Κιθαρίδης και ακολουθεί ο Δρ. Αντώνιος Γκάνας ο οποίος έχει διατελέσει το 2016 διοικητής του ΟΚΑΝΑ και είναι μέλος ΣΕΠ του ΕΑΠ.



Για την διοίκηση της 5η ΥΠΕ υποψηφιότητα έχει θέσει και βρίσκεται στην τριάδα η νυν διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου Ελένη Κανταράκη. Πρώτος στην συγκεκριμένη λίστα επιτυχόντων ήρθε ο Περικλής Πολύζος, εφοριακός που έχει υπηρετήσει στη Γενική Διεύθυνση Φορολογικής Διοίκησης και στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων μετά από διαγωνισμό είχε λάβει τη θέση του επικεφαλή της Διεύθυνσης του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου. Δεύτερος έρχεται ο κ. Αθανάσιος Τσάτσος, δικηγόρος διαμεσολαβητής.


Στην 6η ΥΠΕ έρχεται πρώτος ο Δημήτρης Γούλας, ο Γεώργιος Δέτσικας Διευθυντής Νοσηλευτικής και η Σπυριδούλα Καραδήμα, διευθύντρια συνοτνίστρια επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας.



Στην 7η ΥΠΕ έρχεται πρώτη στις γραπτές εξετάσεις η προαναφερόμενη κ. Ελένη Κανταράκη, ακολουθεί η κ. Μαρία Σπινθουράκη που έχει διατελέσει (2016) διοικήτρια των Γ.Ν. Λασιθίου Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπολης «ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» και τρίτος ο κ. Γεώργιος Μοσχοβάκης Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ – Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πληροφορικής, Διοίκηση 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου