Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θα παρουσιάσουν το κούρεμα ως “θρίαμβο” για να φυγαδευτεί ο ΓΑΠ “αλώβητος”!

Έχουν πάρει φωτιά τα χαλκεία της διαπλοκής για να φυγαδεύσουν τον ηγεμόνα!
Το σχέδιο είναι απλό: Θα παρουσιάσουν το κούρεμα του χρέους ως “θρίαμβο” του μεγάλου ηγέτη, που κατάφερε να μειώσει το χρέος της χώρας! Έτσι θα βρει την ευκαιρία να δώσει το δαχτυλίδι στον Βενιζέλο και αυτός να φύγει σαν κύριος αποφεύγοντας τα ελικόπτερα.
Το κούρεμα αναμένεται μεγάλο, πράγμα που θα ενεργοποιήσει τα CDS. Έτσι, κάποιος κακόπιστος θα έλεγε ότι όταν οι επιτήδειοι που πόνταραν στην χρεωκοπία της Ελλάδας πάνε ταμείο, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί.
Όσο για το κούρεμα; Τα παπαγαλάκια θα βγουν και θα πουν πως “θα το πληρώσουν οι κακοί οι τραπεζίτες”.
-Μα έχετε δει έστω και έναν μέτοχο τράπεζας να πληρώνει για οτιδήποτε; Είδατε κανέναν μέτοχο της Proton Bank να πληρώνει την σκανδαλώδη στήριξη της τράπεζας; Έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο Ελληνικός λαός θα κληθεί να πληρώσει 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ για τα θαλασσοδάνεια της Proton; Αλλά ουδείς θα κληθεί να λογοδοτήσει;
Έτσι ακριβώς, το κούρεμα θα το πληρώσουν “ιδιώτες”. Οι Έλληνες πολίτες δηλαδή.
-Τα μεγαλολαμόγια ξεφορτώθηκαν τα Ελληνικά ομόλογα παίρνοντας τα λεφτά του μηχανισμού στήριξης, του ΔΝΤ δηλαδή, αλλά κράτησαν τα CDS! Γύρισαν κοινώς τα ομόλογα που διέποντο από το Ελληνικό δίκαιο σε ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ από το ΔΝΤ, από τα οποία δεν θα κουρευτεί ούτε ΕΥΡΩ!
-Τα ασφαλιστικά ταμεία θα κλονιστούν από το κούρεμα, οδηγώντας την ήδη εξαθλιωμένη κατάσταση τους σε βάραθρο. Θέτοντας σε κίνδυνο το υστέρημα του Ελληνικού λαού, την πληρωμή συντάξεων και τις κοινωνικές παροχές.
-Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θεωρείται “Ιδιώτης”; Το ίδρυμα που διαχειρίζεται και ζει από τις αποταμιεύσεις του Ελληνικού λαού, θα ζημιωθεί ασύλληπτα από το “κούρεμα”. Είναι τυχαία λοιπόν η κατάρρευση της μετοχής του; Ποιοί γνώριζαν για το κούρεμα και ξεφόρτωσαν όπως – όπως; Και τέλος, το CDS το οποίο πούλησε το ΤΤ, τώρα θα το καρπωθούν οι κερδοσκόποι “που γνώριζαν”, αλλά το ΤΤ συνεχίζει να κατέχει τεράστιο αριθμό ομολόγων! Και η δικαιοσύνη ακόμα κάθεται και “ερευνά”! Μάλλον θα καταλήξει όταν οι υπεύθυνοι θα βρίσκονται σε υπεράκτιους παραδείσους.
- Τέλος, το κούρεμα θα είναι η απόλυτα εξευτελιστική πράξη για την αξιοπιστία της χώρας, εξοβελίζοντας την για πολλά χρόνια από τιςαγορές. Ναι, τις αγορές που δαιμονοποίησε ο ΓΑΠ, αλλά μας δάνειζαν με 135 spread. Την ίδια ώρα που είχε συμφωνήσει με τα υποκείμενα του ΔΝΤ! Άρα, η Ελλάδα θα χάσει την πρόσβαση παραμένοντας έρμαιο των τοκογλυφικών δανείων του ΔΝΤ, εξαρτημένο από την 7η, 8η, 25 δόση. Υποθηκεύοντας τις επόμενες γεννεές Ελλήνων.
Οι ένοχοι λοιπόν αυτού του προμελετημένου εγκλήματος, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά μέχρις ενός. Και καμμία κυβέρνηση δεν πρέπει να δεχτεί κούρεμα του χρέους, Εάν πρώτα δεν κουρευτεί η οφειλή μας στο ΔΝΤ.
Αφού είστε παλικάρια και θέλετε κουρέματα, ξεκινήστε από την φαλάκρα του Στρως Καν. Επαγγελματίες οικονομικοί δολοφόνοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου