Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Σφάχτηκαν» στη Συγγρού οι γαλάζιοι γιατροί! Στο νοσοκομείο η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά

Μαλλιά κουβάρια έγιναν χθες βράδυ οι «δεξιοί» γιατροί που πραγματοποίησαν γενική συνέλευση έπειτα από πρόσκληση της κομματικής οργάνωσης των γιατρών (ΕΚΟ) στη Λεωφόρο Συγρού. Οι σκηνές που εκτυλίχθησαν ήταν απίστευτες.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - IATROPEDIA

Σκηνές …Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν χθές το βράδυ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η Ειδική Κομματική Οργάνωση των Ιατρών της ΝΔ συνεδρίασε έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα Στάθη Τσούκαλου προκειμένου να συζητηθούν οι αλλαγές που προωθεί το νομοσχέδιο Άδωνι για το ΠΕΔΥ και κατέληξε με τους γιατρούς να μετρούν τις πληγές τους και να υποβάλλουν αλληλομηνύσεις. 

Οι λιγοστοί παρευρισκόμενοι, οι οποίοι όπως μετρήθηκαν κατά την είσοδό τους στο κτίτριο, ανέρχονταν σε 58, συζητούσαν κάτω από μεγάλη ένταση και απίστευτη πίεση δεδομένου ότι το νομοσχέδιο Άδωνι για τις απολύσεις των γιατρών του πρώην ΙΚΑ ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.


Να σημειωθεί ότι στη γενική συνέλευση παραβρίσκοταν και η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά μαζί με άλλα 20 μέλη της αντίστοιχης κομματικής οργάνωσης του Πειραιά.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του iatropedia.gr στη διάρκεια της εξαιρετικά έντονης συζήτησης, η κ.Ανεμουδουρά εγκάλεσε τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταρακο ότι δεν έδωσε τον αγώνα ως όφειλε για να προασπίσει τα αιτήματα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) που τώρα βρίσκονται μπροστά στην απόλυση. .

Ο κ.Βλασταράκος απέρριψε μετά βδελυγμίας τις κατηγορίες και ανταπάντησε σε αντίστοιχα εκνυερισμένο ύφος ότι η κ.Ανεμοδουρά δεν δικαιουται να ομιλεί τη στογμή που ο σύζυγός της συνμμετείχε στο παρελθόν σε διάφορες επιτροπές του ΙΚΑ αλλά και στην επιτροπή Θεοδωράκη (Task Force) για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.  http://static.diavgeia.gov.gr/

Έγκυρες πηγές του iatropedia.gr αναφέρουν ότι εκείνη τη στιγμή οι κατηγορίες Βλασταράκου προκάλεσαν έντονο εκνευρισμο στην κ.Ανεμοδουτρα η οποία βγληκε εκτός εαυτού. Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν σε σωματική επαφή και η κ.Ανεμοδουρά να προσκρούσει στον παρακείμενο τοίχο και να χάσει τις αισθησεις της.

Κατά άλλους παρεβρισκόμενους πάλι η κ.Ανεμοδουρά μπερδεύτηκε στα καλώδια που υπήρχαν στο χώρο με αποτέλεσμα να πέσει.

Εκληθη επειγόντως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο όπου και νοσηλεύεται και θα αναμένεται να παραμείνει για μία ημέρα.

6 σχόλια:

  1. Ανατρεχω στο απωτερο παρελθον αλλα δεν μπορω να θυμηθω αλλη φορα να εχουν "σφαχτει" ιατροι μεταξυ τους. Οποιο προβλημα, σοβαρο ή μη, ειχαν να αντιμετωπισουν. Μολις ομως εφτασε προ των πυλων το κλεισιμο του ΙΚΑ τοτε ολοι οι συνδικαλιστες του χωρου μας εγιναν πιο μαχητικοι απο ποτε. Μας λεει κατι αυτο? Ας τελειωνουμε επιτελους και με το "κρατιδιο" του ΙΚΑ για να προχωρησουμε μπροστα με αλλες πιο ουσιωδεις διεκδικησεις. Αν ενδιαφερθει βεβαια καποιος απο τους συνδικαλιστες μας για ο,τιδηποτε αλλο πλην του ΙΚΑ. Η ολη ιστορια των τελευταιων διεκδικησεων χαρακτηριζεται απο μεγαλη δυσωδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λάθος όλων που αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ,αλλά και άλλων ομοίων τους που δεν αναφέρονται,είναι πως νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και ότι ο ιατρικός κόσμος δεν τους έχει πάρει χαμπάρι! Τι δυστυχισμένοι είναι Θεέ μου! Ένας μη ΙΚΑτζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητε ΜΗ ικατζη παρέλειψες να πεις οτι: 1) τοσο καιρό παρακαλούσες να γινεις ικατζης, και 2) ότι ανήκεις στη μεγάλη εκείνη κατηγορία ηλιθίων που επιθυμούν να ψοφήσει η αγελάδα του γείτονα, αλλά να ξέρεις ότι όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα....

      Διαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκατα να φάνε τα κομματοσκυλα. Εχουν τα μουτρα να συναντούνται και στα γραφεία της Νεας δημοκρατίας αντί να γυρίσουν όλοι μαζί τις πλάτες στους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή