Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣΙΔΙΚ: Ανακοίνωση - Ενημέρωση (Φ.Ε.Κ. 458/25-02-2014)



Αθήνα, 27/02/2014

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Σας κοινοποιούμε το Φ.Ε.Κ. 458/25-02-2014 με το οποίο προσδιορίζεται η ελεγκτική διαδικασία των συμβεβλημένων με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ιδιωτών παρόχων υπηρεσιών υγείας για το 2014, προς ενημέρωση σας.


Ο Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας


Γεώργιος Βουγιούκας  Ιωάννης Καραμηνάς

Ιατρός Ακτινολόγος     Βιοχημικός

---------------------------------------------------------------------

Ανακοίνωση - Ενημέρωση 27 02 2014 (συνάντηση με κ. Μπέζα)

Αθήνα, 27/02/2014

Ανακοίνωση – Ενημέρωση 

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση που είχε προσδιοριστεί στο Υπ. Υγείας με τον Υφυπουργό κ. Αντ. Μπέζα για να διαβουλευτούμε μαζί του τον έλεγχο των απαιτήσεων μας από τις Ι.Ε.Ε. που αφορούν το έτος 2013, ώστε να ξεμπλοκάρει το θέμα της εξόφλησης τους από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε κατ' αρχήν ότι η πληρωμή του μηνός Αυγούστου θα προχωρήσει κανονικά όπως γινόταν μέχρι σήμερα, δηλαδή θα δοθεί η προκαταβολή του 90% των απαιτήσεων μας για τον μήνα αυτό και ότι το χρονοδιάγραμμα καθώς και ο τρόπος πληρωμής των επόμενων μηνών του 2013 θα συζητηθεί πάλι όταν θα έχει κλειστεί η συμφωνία του ιατρικού ελέγχου με τις Ι.Ε.Ε., αφού ο οικονομικός-διοικητικός έλεγχος αποφασίστηκε να διενεργηθεί από τους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Θα ακολουθήσει νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό την ερχόμενη εβδομάδα για να καταλήξουμε οριστικά στον τρόπο με τον οποίο θα διενεργηθεί ο ιατρικός έλεγχος των μονάδων Π.Φ.Υ. 

Παρακολουθείτε καθημερινά το site του Συνδέσμου μας για να ενημερώνεστε άμεσα και να μην προβείτε σε καμία ενέργεια πριν καταλήξουμε σε οποιαδήποτε συμφωνία.

Να έχετε πάντα στο μυαλό σας το αρχαίο ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Βιουγιούκας Ιωάννης Καραμηνάς

Ιατρός Ακτινολόγος     Βιοχημικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου