Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Στο ΠΑΣΟΚ με κορυφαίο στέλεχος κύρους το υπουργείο Υγείας

Από Βασίλη Βενιζέλο -  ygeia360

Ειλημμένη απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου είναι, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, να "περάσει" στο ΠΑΣΟΚ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με τον επικείμενο σαρωτικό ανασχηματισμό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιθυμούν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να αναλάβει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με "εγνωσμένο" κύρος και "αποδεδειγμένη" αποτελεσματικότητα, γεγονός το οποίο "δείχνει" προς την κατεύθυνση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με την Ν.Δ., ενώ έχει στο παρελθόν βολιδοσκοπηθεί για την ανάληψη της πολιτικής ηγεσίας του ιδίου υπουργείου.

3 σχόλια:

  1. Άθλιοι ψευτοδεξιοί ΝΔκράτες,δεκανίκια του βρωμερού PASOK, αυτά που συνεχίζετε να κάνετε φέρνουν το πολιτικό σας τέλος πιο κοντά!
    Οι 530.000 ψήφοι που χάσατε ρε,μόνο το ''ρε'' σας ταιριάζει,δεν σας πτοούν;
    Τον Χρυσοχοϊδη ρε; τον πανηλίθιο του βαθέος PASOK;
    Γιατί ρε; τι νόημα έχουν αυτές σας οι ενέργειες;τι ''γραμμάτια'' ξεπληρώνετε;
    Το μόνο θετικό όλης αυτής της θλιβερής υποθέσεως είναι ότι ένα μεγάλο τμήμα πρώην ψηφοφόρων σας έχει αφυπνιστεί και δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά σε 'σας...η αθλιότητά σας κρατάει δεκαετίες...
    αλλά επιτέλους ΤΕΛΟΣ με 'σας....
    Και δεν είμαστε αγανακτισμένοι, όπως αρέσκεστε να λέτε από τα καθεστωτικά σας ΝΔΠΑΣΟΚΙΚΑ ΜΜΕ,αλλά ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν τοποθετείτε υπουργό υγείας την Ελένη Μενεγάκη;
    Εξυπνότερη,πιο μορφωμένη και με περισσότερη ευαισθησία και εθνικά αντανακλαστικά,τι λέω τώρα στους νεοδημοκράτες,είναι!
    Ακους εκεί ''κορυφαίο στέλεχος κύρους'' ο Χρυσοχοϊδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο οποίος ακόμα διαβάζει το πρώτο μνημόνιο, να μην ξεχνιόμαστε....

      Διαγραφή