Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Προκήρυξη για πρόσληψη 794 γιατρών στην περιφέρεια και σε πλοία



Την πρόσληψη 794 νέων γιατρών σε Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία και πλοία, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη , δικαίωμα συμμετοχής στις θέσεις αυτε΄ς έχουν οι γενικοί γιατροίμ οι γιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου και οι γιατροί με υπηρεσία υπαίθρου με θητεία. Μπορούν επίσης να συμμετέχουν και ειδικευόμενοι γιατροί που κατέχουν θέση με παράταση.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία έως και σήμερα 21 Ιουλίου για να καταθέσουν τις αιτήσεις τους προς το υπουργείο Υγείας.

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται στη διεύθυνση: Υπουργείο Υγελιας – Γενική Δ/νση Υπηρεσιών Υγείας – Διεύθυνση Προσωπικού ΝΠ, Τμήμα Γ', Αριστοτέλους 17, ΤΚ 10433.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Λ. Γηγοράκος σε συναντήσεις που είχε την περασμένη εβδομάδα με την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Υγείας θα διεκδικήσει την πρόσληψη 1.500 ιατρών στο ΕΣΥ το 2015.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο θέμα των δρομολογημένων προσλήψεων, ο κ. Λ. Γρηγοράκος δήλωσε οτι «υπάρχουν 380 που παίρνουν ΦΕΚ εντός των ημερών, και 450 που περίμεναν να «ανοίξουν» οι κρίσεις που είχαν παγώσει τα τελευταία 3 χρόνια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου